am si eu o intrebare legata de multiplayer. cand joci online din ce personaje iti poti alege? sunt random sau sunt din storyline? si cate sunt?
sunt din storyline..la inceput ai 5pers de ales pe urma mai poti cumpara inca 3 pers in functie de lvl pe care il faci.
Da-i ma dracu de revieweri, dupa astia va luati voi? Sunt niste gunoaie.Cine ii plateste ia nota buna, cine nu nu. Poate nu stiti cum au procedat cei de la RockStar, au luat frumos echipa de review, i-au pus intr-un hotel de 5 stele cu mancare, bautura, fetite. Hopa s-a corectat nota de 9.5 data inital cu un 10.
De asemenea sunt o gramada de jocuri indie care nu au review si bat de departe orice joc de 9+.
Stiu ca era frumos din partea lor sa dea o nota mai mare, mai ales ca lui Uncharted 1 i-au dat 9.2 parca. Apoi daca tot ce s-a adus in plus la Uncharted 2, multiplayer, grafica, story, sound, merita doar un 0.3 in plus........
Este posibil ca astea sa fie toate skinurile pentru multiplayer din varianta finala a jocului:
uncharted a primit 9.2 la cerintele din 2007. uncharted 2 a primit 9.5 la cerintele din 2009. este destul de corect dupa mine. Oricum este un joc bun, nu inteleg de ce va plangeti ca nu a luat o nota mai mare cu 0.2. pentru mine 9.5 sau 10 este acelasi lucru.
Altceva e cand vezi ca a luat 10 curat si altceva e cand vezi ca a luat 9.5.
---------- Post added 20-09-2009 at 08:26 PM ----------
Nu ma incalzesc cu nimic premiile alea date la E3
Fallout 3 sau Bioshock au luat note peste 9.5 si sunt niste panarame de jocuri.Stiu ca nu sunt acelasi gen dar asta nu prea conteaza.
Doughnut Drake FTW!lol
Cat despre 9.5 vs. 10... Poate n-ar mai fi atata presiune pe review-eri daca n-ar exista o gramada de persoane precum Psicho pentru care 0.5 in plus sau in minus conteaza mult prea mult.![]()
9.5 sau 10 pe mine nu ma intereseaza prea mult...e un joc excelent si trebuie sa il am din prima zi![]()
conteaza cel mai mult notele pe care le dati voi insiva unui joc, mai ales unuia de talia celui despre care discutam aici. Pentru mine chiar nu conteaza deloc ca IGN a dat 9,5. Au vorbit extrem de frumos in review, iar motivele pentru care au scazut 0,5 sunt chiar irelevante.
Bookmarks