Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 125 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast
Results 481 to 500 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #481 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Psicho View Post
    IGN i-a dat prea putin.Se vede clar mana lui Micros*it
    9,5 e foarte bine.

2. #482 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am si eu o intrebare legata de multiplayer. cand joci online din ce personaje iti poti alege? sunt random sau sunt din storyline? si cate sunt?

3. #483 SP
    Member bartonn's Avatar
    sunt din storyline..la inceput ai 5pers de ales pe urma mai poti cumpara inca 3 pers in functie de lvl pe care il faci.

4. #484 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Este super asa!

5. #485 SP
    Banned Overlord73's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    9,5 e foarte bine.
    Nu e bine deloc...jocul asta mai precis capodopera asta merita 10 curat.

6. #486 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Da-i ma dracu de revieweri, dupa astia va luati voi? Sunt niste gunoaie.Cine ii plateste ia nota buna, cine nu nu. Poate nu stiti cum au procedat cei de la RockStar, au luat frumos echipa de review, i-au pus intr-un hotel de 5 stele cu mancare, bautura, fetite. Hopa s-a corectat nota de 9.5 data inital cu un 10.
    De asemenea sunt o gramada de jocuri indie care nu au review si bat de departe orice joc de 9+.
    Stiu ca era frumos din partea lor sa dea o nota mai mare, mai ales ca lui Uncharted 1 i-au dat 9.2 parca. Apoi daca tot ce s-a adus in plus la Uncharted 2, multiplayer, grafica, story, sound, merita doar un 0.3 in plus........

7. #487 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Este posibil ca astea sa fie toate skinurile pentru multiplayer din varianta finala a jocului:

8. #488 SP
    Member bartonn's Avatar
    ultimele 5 skinuri sunt din uncharted 1,si de ce le-ar baga din nou in 2?

9. #489 SP
    Member Painkiller's Avatar
    uncharted a primit 9.2 la cerintele din 2007. uncharted 2 a primit 9.5 la cerintele din 2009. este destul de corect dupa mine. Oricum este un joc bun, nu inteleg de ce va plangeti ca nu a luat o nota mai mare cu 0.2. pentru mine 9.5 sau 10 este acelasi lucru.

10. #490 SP
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Da-i ma dracu de revieweri, dupa astia va luati voi? Sunt niste gunoaie.Cine ii plateste ia nota buna, cine nu nu. Poate nu stiti cum au procedat cei de la RockStar, au luat frumos echipa de review, i-au pus intr-un hotel de 5 stele cu mancare, bautura, fetite. Hopa s-a corectat nota de 9.5 data inital cu un 10.
    De asemenea sunt o gramada de jocuri indie care nu au review si bat de departe orice joc de 9+.
    Stiu ca era frumos din partea lor sa dea o nota mai mare, mai ales ca lui Uncharted 1 i-au dat 9.2 parca. Apoi daca tot ce s-a adus in plus la Uncharted 2, multiplayer, grafica, story, sound, merita doar un 0.3 in plus........
    Unele jocuri au note peste 9.5 si sunt practic niste prostii.

11. #491 SP
    Member bartonn's Avatar
    oricum uncharted 2 a luat si cateva premii la E3,asta cred ca un succes pt sony.

12. #492 SP
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    uncharted a primit 9.2 la cerintele din 2007. uncharted 2 a primit 9.5 la cerintele din 2009. este destul de corect dupa mine. Oricum este un joc bun, nu inteleg de ce va plangeti ca nu a luat o nota mai mare cu 0.2. pentru mine 9.5 sau 10 este acelasi lucru.
    Altceva e cand vezi ca a luat 10 curat si altceva e cand vezi ca a luat 9.5.

---------- Post added 20-09-2009 at 08:26 PM ----------

Quote Originally Posted by bartonn View Post
    oricum uncharted 2 a luat si cateva premii la E3,asta cred ca un succes pt sony.
    Nu ma incalzesc cu nimic premiile alea date la E3

Fallout 3 sau Bioshock au luat note peste 9.5 si sunt niste panarame de jocuri.Stiu ca nu sunt acelasi gen dar asta nu prea conteaza.

13. #493 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Scuza-ma ca iti spun,dar panarama esti tu daca Bioshock e asa cum il descrii tu.

14. #494 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Doughnut Drake FTW! lol

Cat despre 9.5 vs. 10... Poate n-ar mai fi atata presiune pe review-eri daca n-ar exista o gramada de persoane precum Psicho pentru care 0.5 in plus sau in minus conteaza mult prea mult.

15. #495 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    in acele skins eddy nu are ce cauta e dead for christ sake

16. #496 SP
    Member bartonn's Avatar
    9.5 sau 10 pe mine nu ma intereseaza prea mult...e un joc excelent si trebuie sa il am din prima zi

17. #497 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Intra cineva online ?

18. #498 SP
    Member bartonn's Avatar
    as intra io...dar TV-ul e ocupat((...si ce chief am acuma

19. #499 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    conteaza cel mai mult notele pe care le dati voi insiva unui joc, mai ales unuia de talia celui despre care discutam aici. Pentru mine chiar nu conteaza deloc ca IGN a dat 9,5. Au vorbit extrem de frumos in review, iar motivele pentru care au scazut 0,5 sunt chiar irelevante.

20. #500 SP
    Oare de la XboxTrailers o sa ia peste 9.3?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 125 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks