Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 76 of 125 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1501 SP
    Manager paul's Avatar
    Mergi in Multiplayer si dai sa caute meci. Sau faci party, inviti pe cineva si o sa jucati impreuna meciurile. Sau accepti invitatie si intri in party-ul acelei persoane.
    Eu deja sunt in joc, Snoopz si paunstefan va adaug, restul daca vreti feel free to add paulerinuk

2. #1502 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sa joc cu altii , adica sa caut un meci stiu ca am jucat dar nu stiam cum sa joc cu cunoscuti . Mersi !

Scuzati-ma dar nu pot juca acum , poate jucam maine !

3. #1503 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Am terminat si eu uncharted 2 pe hard. Deci fratilor asta chiar a fost hard. La sfarsit am crezut ca nu mai trec veci. Si acuma crushing? Fiti seriosi. Trage odata in tine la sfarsit si ai murit. Cum naiba sa-l treci asa?
    Poate ca nu folosesti cover? Hard e usor, iar crushing e ca pe hard numai ca ai jumatate din viata, adica niciodata melee si cover 100%.

4. #1504 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pai fara cover n-am ce cauta pe hard mai ales crushing...

5. #1505 SP
    Member Execitor's Avatar
    Si eu joc Uncharted 2 multiplayer ( sunt incepator ) dati add psn : Execitor cei care joaca va rog. Pe hard e usor jocul , nu stiu ce ai vazut tu greu....

6. #1506 SP
    Member DeianD's Avatar
    Pai fara cover n-am ce cauta pe hard mai ales crushing...
    Despre ce Cover vorbiti? Va referiti la acele ascunzisuri ale lui Drake dupa cate un perete, masina sau altceva?

7. #1507 SP
    Junior Member Zuluf's Avatar
    Dap.

8. #1508 SP
    Da. Cel putin eu la asta ma refer.

9. #1509 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Am terminat si eu uncharted 2 pe hard. Deci fratilor asta chiar a fost hard. La sfarsit am crezut ca nu mai trec veci. Si acuma crushing? Fiti seriosi. Trage odata in tine la sfarsit si ai murit. Cum naiba sa-l treci asa?
    daca jocul asta ti s-a parut greu pe "hard" inseamna ca probabil acum ti-ai luat consola prima oara.
    pe hard e plimbare in parc ... e chiar greu sa mori ... parerea mea.

10. #1510 SP
    Jucam azi ? Jucam pe la 8 ?

11. #1511 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    daca jocul asta ti s-a parut greu pe "hard" inseamna ca probabil acum ti-ai luat consola prima oara.
    pe hard e plimbare in parc ... e chiar greu sa mori ... parerea mea.
    Nu mi-am luat consola acum ci o am de vreo 2 ani, insa totusi mi s-a parut greu. Asta e...

12. #1512 SP
    Member griever666's Avatar
    Uite cum trisaza unii:

1. Arunc grenada in el, aterizeaza chiar langa, el intra in lag switch pt ca m-am uitat sa vad ce se intampla si din perspectiva lui. Normal grenada ar fi trebuit sa-l omoare, insa ma omoara pe mine

2. Acelasi lag switcher:

13. #1513 SP
    Member justamodel's Avatar
    lol noobu se sinucide PPP

14. #1514 SP
    M-am apucat sa fac trofeele (comorile) la u2. Insa, din pacate, am ratat 2 comori din cele 100 din nivelul 23. Pot selecta doar nivelul acela si sa-l rejoc? Sau trebuie sa o iau de la capat? Ca am jucat pe hard si crushing. Acuma iar tre s-o iau de la capat? Ufff...

15. #1515 SP
    Member unlike's Avatar
    Dai la Mission Select, si iti alegi nivelul pe care il vrei, ca sa termini mai repede cu cautatu si sa nu-ti bati capul, poti juca pe very easy.

16. #1516 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Poti selecta doar capitolul respectiv din meniul Chapters.

17. #1517 SP
    Imi ajunge. Mersi.

18. #1518 SP
    Are cineva de pe aici lvl X ( 60 ) ? Intreb de curiozitate .

Joaca cineva ?

19. #1519 SP
    Am facut platina baietii, uhuu!

20. #1520 SP
    Member Execitor's Avatar
    Am facut platina baietii, uhuu!
    Bravo, eu abia m-am apucat la crushing

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 125 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks