Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 32 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 631

Thread: LittleBigPlanet

1. #281 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Rockstar, daca nu ma insel, tu esti Aquaboy de pe alt forum. Corect? Nici eu nu stau foarte bine cu completarea 100%, dar il adaugam si pe Mahoutsukai
    Despre ce tricou e vorba? De unde poate fi achizionat? de pe PSN, eu le am pe toate.
    Pe toate ? Adica ai dat 5 euro pentru un singur tricou ? Man, you're fcking LBP hardcore.

2. #282 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Kratos Minotaur si Medusa am eu si mentorica. codul vine la preorder pe gamestop. nariko nu te lipesti de el cat e pe ebay

Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Mda. Daca jocul e cumparat din Europa, nu poti sa-l cumperi de pe PSN USA (adica poti, dar nu ai ce face cu el ). Dar acelasi tricou poate fi achizitionat si de pe un store din Europa. Chiar nu a incercat nimeni sa-si creeze cont pe alta tara din UE, decat UK?

PS: daca e vorba de acest tricou, pt. ca-mi esti prieten, te pot ezolva eu . eu l-am cumparat de pe un store din Europa

care store man sa ne bagam si noi asta daca nu stai afara pt ca RO nu este acceptata pe niciun store

3. #283 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Tricou nu e pe usa numai e numai pe UK

4. #284 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Da
    Sper sa bage si pe US costume noi, mai ales acel tricou...
    Anyways...am jucat pana acum cu @Mahoutsukai si nitel cu @SeikQ, a fost BESTIAL...mersi man de ajutor !
    Ne vedem si maine sper ...
    The game pwns

5. #285 SP
    Junior Member Mahoutsukai's Avatar
    Np man si ne mai vedem

6. #286 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Domnilor, nu sunt LBP hardcore, mai aveam ceva bani pe cont si nu aveam ce sa-mi cumpar
    Tricoul ala este valabil pe toate store-urile din Europa, nu numai UK.
    BoDoPSX - nu, nu locuiesc in Romania.
    Cum a zis si Rockstar, e bestial jocul in multi. Ar fi de preferat sa aiba toata lumea headset, asa se poate comunica mai usor. Nu am tastura conectata la PS, iar cu cea virtuala nu ma descurc deoc Nu inteleg de ce am avut putin lag, am mai jucat si cu altii online si nu am avut nici un fel de problema.

7. #287 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    cum banuiam SeikQ de aici nu poti lua de pe niciun store din EU. so we stick to US

8. #288 SP
    Member televizor's Avatar
    salut. primu post aici
    am vazut ca s-a mutat toata lumea de pe cg aici.
    sa ma bagati si pe mine la friends care va jucati LBP (id: televizor).

9. #289 SP
    Member felixxx's Avatar
    o sa dau si eu add la cei care am vazut ca au jocul. id-ul e georgel07.

10. #290 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    are cineva chef sa facem campania cu 100% ? Sau daca nu macar zonele care necesita 2 players.

11. #291 SP
    Uziwood add me si jucam...eu inca nu am facut campania, dar pana la temples am tot 100 % ( fara ajutorul lui Mahoutsukai nu cred ca reuseam asa de repede si usor)

12. #292 SP
    Te-am adaugat, eu am doar la primele 2 100% si asa fara sa stau sa colectez tot am ajuns doar in jungla, n-am jucat prea mult.

13. #293 SP
    Ok...in seara asta numai intru pt. ca sunt obosit, dar maine voi fi mai toata ziua online, sper sa ne vedem

14. #294 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    mi s-a ,,bulit'' save-ul si aveam vreo 10 harti 100%, damn acum incep din nou cine vrea mai pe seara putem face 100% la orice harta nu ma supar si lasati hartile facute de voi aici ca sa le pot juca/heart harta si player
    I'm off playing

15. #295 SP
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    cine vrea mai pe seara putem face 100% la orice harta nu ma supar
    I'll play

16. #296 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    v-am ,,hartuit '' pe toti!
    Dupa ora 19-20 intru si joc.Jucati creatile lui killemall sunt extraordinare inspecial cea gay este distractiva!

17. #297 SP
    Eu am nevoie de ajutor 4x4 la un nivel de la temples ! Ce ziceti ne strangem 4?

18. #298 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    in 20 min intru (defapt is deja inauntru ca ii ps3-u deschis de 10 ore).Si eu as vrea sa ne adunam 4 ceva fun mai facem niste nivele grele!

19. #299 SP
    Woohoo! Am terminat "The Bunker" fara sa pierd nicio viata, e nivelul ala oribil cu roata aia uriasa cu 3 nivele. Pentru cine e interesat am niste sfaturi:
    - La rotile mai mici care se rotesc si in care poti intra, cand apare deschizatura in dreptul tau pozitioneaza-te astfel incat sa te ridice in sus dar sa nu cazi inauntru, dupa ce te-ai asigurat ca nu cazi fa un mic jump si sari deasupra rotii, poate gasiti si ceva prize bubbles pe acolo.
    -Acel camion cu 3 "brains" care se plimba sub profesor poate fi evitat foarte usor daca va mutati in cel mai apropiat plan.
    -Iar cosmarul tuturor celor care incearca sa faca "No lives lost" roata uriasa poate fi foarte usor pacalita, primele 2 straturi contin niste platforme verzi de care te poti tine, tine-te de una si da-ti drumul astfel incat sa ajungi cat mai aproape de gaura catre stratul urmator, incearca sa te prinzi de cea mai apropiata platforma de langa gaura pentru a avea mai mult control asupra caderii in urmatorul strat. Al treilea strat nu prea poate fi pacalit, eu am incercat sa ma urc deasupra rotii nr 2 prin acelasi principiu ca si in sfatul 1 dar nu am reusit dupa aceea sa cobor la fel de bine incat sa cad prin poarta.
    -Cea mai buna tehnica pentru a sari peste acele lumini rotunde de pe banda rulanta este sa apesi x si doar dupa ce esti in aer sa apesi si directia, acest sfat se aplica doar la prima banda rulanta, la a doua cea mai buna strategie e sa prinzi viteza cat mai mare si sa sari pur si simplu.

Sper ca o sa ii ajute pe cei care doresc sa faca "ace" toate nivelele .

20. #300 SP
    ufff
    A inceput sa devina dificil jocu`
    Nu mi-ar strica o mana de ajutor

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 32 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast