Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 336

Thread: inFamous

1. #221 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Asa mi s-au parut si mie la inceput stunt-urile ...dar sunt foarte usoare, sunt putin greute alea cu sticky bombs si sa dobori 5 sau nu mai stiu cati in acelasi timp de pe acoperis,dar nu e imposibil.

2. #222 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    E imposibil cand nu mai am nici macar o misiune de facut in tot jocul. Pe ce karma se pot face mai repede? Mai am inca 3, dar cred ca o sa le incerc la urmatorul run pe evil.

3. #223 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Pe good karma sunt mai usor de facut deoarece shockwave ii arunca in aer si ii face sa pluteasca mai mult in aer spre deosebire de evil karma care ii impinge mai mult.Este un singur stunt care mi-a dat batai de cap numit "right back at ya" daca aveti probleme cu el trimiteti-mi un mesaj si va spun cum sa il rezolvati de preferat imediat dupa ce a-ti terminat primul oras.

4. #224 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Intrebare: In afara de tot electricitatea aia ce o foloseste caracterul principal, alte arme mai are la dispozitie? Gen o arma cu gloante...Sau numai electricitate?

Presupun ca are si hand-to-hand combat, nu? Tot ma bate gandul sa mi-l iau dar mai am nevoie de niste info inainte Thanks!

5. #225 SP
    Member andreivladp's Avatar
    nu poate folosii arme pt. ca ii explodeaza in fata datorita contactului electricitatii cu praful de pusca, dar stai linistit ca ai destule abilitati mult mai interesante si are si hand-to-hand combat

6. #226 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Intrebare: In afara de tot electricitatea aia ce o foloseste caracterul principal, alte arme mai are la dispozitie? Gen o arma cu gloante...Sau numai electricitate?

Presupun ca are si hand-to-hand combat, nu? Tot ma bate gandul sa mi-l iau dar mai am nevoie de niste info inainte Thanks!
    Ia jocul. Merita fara discutie. Nu iti face griji, satisfactia "armelor" pe care le ai la dispozitie e foarte mare.

7. #227 SP
    Mai am 14 shard-uri si tare cred eu ca nu o sa le vad. Macar am facut toate stunt-urile alea.

8. #228 SP
    Ai vazut...nu au fost imposibile , eu l-as lua iar cap coada pe hero,dar mai mult ca sigur o sa il las balta.

9. #229 SP
    Pai normal ca nu au fost imposibile, doar am folosit glitch-ul asta:

10. #230 SP
    Banned ResidentEvil's Avatar

11. #231 SP
    Member drik's Avatar

12. #232 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Pe mine prototype m-a tinut in fata televizorului mai mult decat m-a tinut Infamous.E mai funny decat Infamous(parerea mea),are puteri mai "misto".Nu zic ca infamous ar fi un joc prost(din contra).E un joc foarte bun care merita luat,dar tot Prototype mi se pare mai bun (la capitolul atmosfera si gameplay).

13. #233 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Yoyokid :
    "Atmosfera" : Hmm a cam copiat tot Manhattan-ul la capitolul "oras" pe cand Infamous a venit cu un oras imaginar numai bun pentru puterile lui Cole .
    In rest Prototype este un joc bun .

14. #234 SP
    Member drik's Avatar
    Parerea mea sincer e ca desi conceptul e, adevarat, cam acelasi sunt doua jocuri diferite care merita jucate amandoua. E la moda in ultimii ani sa compari jocuri cu altele... si in momentul in care au iesit 2 asemanatoare au explodat toti in comparatii. Traim niste ani saraci in inovatii si bogati in comparatii cu jocuri precedente. Dupa parerea unora acum ies numai clone... daca e action 3rd person e clar God of War, shooter 3rd person? Gears of war. FPS? Clar Halo. Open world? GTA.

15. #235 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    astazi mi-a ajuns si mie special editionul de pe thehut diseara incep sa domin orasul cu teroarea eon

16. #236 SP
    Junior Member Pro-Gamer's Avatar
    Jocul e bine realizat , se vede ca s-a muncit mult la el , de aceea l-au scos mai devreme decat era propus sa iasa pe piata initial . L-am terminat de 4 ori ( only evil ) si mai vreau sa-l termin inca de 4 ori ( only good ) si mai vedem .

17. #237 SP
    Am terminat si eu azi iar jocul pe hard mode,nici nu se poate compara gameplay-ul de pe HM cu cel de pe Easy,bataile cu bosii devin mai spicy si ploua cu mobi ....sa nu mai zic ca ultimul boss are 2 atacuri care te omoara din prima lovitura :X

18. #238 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am inceput si eu sa-l joc.Sunt la al doilea cartier normal mode,nu vreau sa ma stresez prea mult.Nu regret deloc ca l-am luat,aveam eu niste dubii inainte chiar daca i-am intrebat pe toti de jocul asta,tot nu eram sigur daca o sa-mi placa sau nu,fiindca normal mie nu-mi prea plac jocurile astea de tip open world,gen Spider-Man,Prototype de exemplu nu am rezistat sa ma joc la el mai mult de 1 ora.Dar asta e in alta categorie din cate vad,e realizat f bine,imi place stilul Comic Books,iar storyul e si el interesant.Mai are el niste mici erori pe ici pe colo,gen clipping si floating bodies,dar pe mine nu ma deranjeaza cu nimic,per ansamblu jocul e f bun.Singurul lucru ce ma sacaie otara e cat de buni tintasi sunt boschetarii aia de pe blocuri ca trag dupa mine de la 2-300 de metri de peste tot,si cate odata stau sa ma chinui sa-i gasesc de unde naiba trage unul dupa mine.

19. #239 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Ma innebuneste jocu' asta !
    Am terminat de 2 ori pe fiecare parte, iar acum vreau sa iau toate teritoriile. Mai am de facut cate 4-5% pt fiecare oras, dar nu imi apare nici un side mission pe harta si nici atunci cand omor niste inamici. Ar fi trebuit sa apara cea cu hidden package, dar nimic .
    S-a mai intamplat la cineva asa ?

20. #240 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Ma innebuneste jocu' asta !
    Am terminat de 2 ori pe fiecare parte, iar acum vreau sa iau toate teritoriile. Mai am de facut cate 4-5% pt fiecare oras, dar nu imi apare nici un side mission pe harta si nici atunci cand omor niste inamici. Ar fi trebuit sa apara cea cu hidden package, dar nimic .
    S-a mai intamplat la cineva asa ?
    Mai plimba-te prin zona respectiva; trebuie sa dai de un conduit. Dupa ce-l invingi poti sa incepi misiunea cu hidden package.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast