eu mai am si de terminat jocu la hard plus inca cateva dar nu ma las pana nu iau platinum.
eu mai am si de terminat jocu la hard plus inca cateva dar nu ma las pana nu iau platinum.
am luat toate shardurile dar acum am o problema la stunts.sunt la un stunt care trebuie sa omor 3 inamici de pe o cladire cu shockwave dar nu gasesc.
Verifica si statiile de la tren / metrou ce o fi ala..ca e un bug in care daca folosesti shokwave pe inamicii de pe peron se pune la stunts,daca nu merge nici asa si mai ai doar trofeu asta...fa joc nou.
PS3center.net - Story: inFAMOUS 2 to feature online play?
Ar fi ceva extraordinar daca ar integra asa ceva.Pot spune ca acesta a fost minusul mare al primului joc.
Sunt unele jocuri la care multiplayeru chiar nu se incadreaza...asta ar fi unu din ele.
Ciudat...eu n-am patit la infamous chestia asta,in schimb am patit la nfs shift de parca era totu in slow motion.
Platinum in sfarsit.Pot spune ca a fost destul de greu,mai ales cand il omori pe Kessler la hard![]()
Hai mai ce naibii ca e cel mai usor joc posibil...cel mai greu trofeu mi sa parut cel cu sharduri atat.
unbody inseamnam ca ai o rabdare specifica zeilor... Eu am renuntat la joc cand mai aveam un stunt si luam Platinum... am luat o pauza si am jucat niste Sigma... deja pauza are cateva luni... zic mereu ca intru sa fac dar dezinteresul meu general pentru trofee plus o lene specifica ma tot opreste...
Nu,DLC-ul Gigawatt Blades va fi gratuit din 10 decembrie
Si jocul Infamous va scade la 40$
Am terminat şi eu aseară inFAMOUS - pe medium, all Good, all areas cleared of enemies. Mai răm�ne să găsesc toate �negistrările şi shard-urile. E cam aiurea să iei restul trofeelor, adică... pentru toate Evil trebuie s-o iau de la zero - poate dacă mă apuc de jucat pe hard. �n fine... Jocul "�şi face banii" (chiar dacă eu l-am prins �ntr-un bundle).
Un mic Review:
Gameplay-ul este bun. După c�teva minute de joc, am reuşit să mă obişnuiesc cu butoanele (eu fiind �ncepător �n ale consolelor). Dacă vine vorba de misiuni, totul e OK, mai puţin fapul că unele din cele paralele cu firul poveştii sunt repetitive, la un moment dat te saturi să scoţi camere de pe clădiri şi de sărit pe fire de �naltă tensiune. Nota 9,2.
Grafica este bună pentru PS3, ar mai fi putut �mbunătăţi primul field-of-view, �n sensul să-l facă mai �ndepărtat, pentru că ce e după deja se vede vizibil mai prost. Nota 8,9.
Povestea şi atmosfera - Nota 8,9.
Notă finală: un bine meritat 9.![]()
Am terminat si eu inFamous, un joc banal dupa parerea mea!!! La inceput e dragutel, dar pe urma parca ai impresia ca misiunile se repeta,si nu prea te mai atrage!
Bookmarks