Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 LastLast
Results 281 to 300 of 336

Thread: inFamous

1. #281 SP
    Junior Member unbody's Avatar
    eu mai am si de terminat jocu la hard plus inca cateva dar nu ma las pana nu iau platinum.

2. #282 SP
    am luat toate shardurile dar acum am o problema la stunts.sunt la un stunt care trebuie sa omor 3 inamici de pe o cladire cu shockwave dar nu gasesc.

3. #283 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Verifica si statiile de la tren / metrou ce o fi ala..ca e un bug in care daca folosesti shokwave pe inamicii de pe peron se pune la stunts,daca nu merge nici asa si mai ai doar trofeu asta...fa joc nou.

4. #284 SP
    gata am reusit ty deadly

5. #285 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    cred ca .... in el de platinum...o sa raman la gold si restul de trofee
    in timpul asta termin alt joc
    E o platina frumoasa si usoara

6. #286 SP
    Da...pot spune ca a fost cea mai usoara platina a mea.

7. #287 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    PS3center.net - Story: inFAMOUS 2 to feature online play?

Ar fi ceva extraordinar daca ar integra asa ceva.Pot spune ca acesta a fost minusul mare al primului joc.

8. #288 SP
    Sunt unele jocuri la care multiplayeru chiar nu se incadreaza...asta ar fi unu din ele.

9. #289 SP
    Member Imperatore's Avatar
    si ar mai avea un minus..

la mine cel putin cateodata avea niste frame drop-uri enervante

10. #290 SP
    Ciudat...eu n-am patit la infamous chestia asta,in schimb am patit la nfs shift de parca era totu in slow motion.

11. #291 SP
    Platinum in sfarsit.Pot spune ca a fost destul de greu,mai ales cand il omori pe Kessler la hard

12. #292 SP
    Hai mai ce naibii ca e cel mai usor joc posibil...cel mai greu trofeu mi sa parut cel cu sharduri atat.

13. #293 SP
    mie mi s-a parut usor cel cu sharduri

14. #294 SP
    Member drik's Avatar
    unbody inseamnam ca ai o rabdare specifica zeilor... Eu am renuntat la joc cand mai aveam un stunt si luam Platinum... am luat o pauza si am jucat niste Sigma... deja pauza are cateva luni... zic mereu ca intru sa fac dar dezinteresul meu general pentru trofee plus o lene specifica ma tot opreste...

15. #295 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

16. #296 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    adica o sa poata fi downloadat de pe psn la 40 de dolari?

17. #297 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Nu,DLC-ul Gigawatt Blades va fi gratuit din 10 decembrie
    Si jocul Infamous va scade la 40$

18. #298 SP
    Member Radoo's Avatar
    Am terminat şi eu aseară inFAMOUS - pe medium, all Good, all areas cleared of enemies. Mai răm�ne să găsesc toate �negistrările şi shard-urile. E cam aiurea să iei restul trofeelor, adică... pentru toate Evil trebuie s-o iau de la zero - poate dacă mă apuc de jucat pe hard. �n fine... Jocul "�şi face banii" (chiar dacă eu l-am prins �ntr-un bundle).

Un mic Review
    :
    Gameplay-ul este bun. După c�teva minute de joc, am reuşit să mă obişnuiesc cu butoanele (eu fiind �ncepător �n ale consolelor). Dacă vine vorba de misiuni, totul e OK, mai puţin fapul că unele din cele paralele cu firul poveştii sunt repetitive, la un moment dat te saturi să scoţi camere de pe clădiri şi de sărit pe fire de �naltă tensiune. Nota 9,2.

Grafica este bună pentru PS3, ar mai fi putut �mbunătăţi primul field-of-view, �n sensul să-l facă mai �ndepărtat, pentru că ce e după deja se vede vizibil mai prost. Nota 8,9.

Povestea şi atmosfera - Nota 8,9.

Notă finală: un bine meritat 9.

19. #299 SP
    Junior Member ryan09's Avatar
    Am terminat si eu inFamous, un joc banal dupa parerea mea!!! La inceput e dragutel, dar pe urma parca ai impresia ca misiunile se repeta,si nu prea te mai atrage!

20. #300 SP
    Member FusioN's Avatar
    Voi gasiti DLC-ul?ca eu nu il gasesc de nici o culoare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 LastLast