Se aud binem-au injurat niste americani dupa ce le-am rupt capu la SF 4
Facem test daca vrei
![]()
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa stabilim toti o ora de comun acord pentru KZ2 MP, de ex. 21:00-22:00 si sa ramana pentru fiecare seara, daca vrei sa joci, intrii la ora care s-a stabilit si joci, asa stii cel mai bine cand se joaca nu tot intrii pe forum si intrebi, ce, cum, cand, cine, unde, etcDe preferabil ar fi seara deoarece multa lume vine de la job/scoala/facultate.
Iar referitor la clan, daca se doreste gameplay profesional, se poate aplica un sistem de DKP folosit la MMO-uri, ai activitate ramai, nu ai activitate pleci din clan.
Count me in
Tu o sa fii cel cu inviturile??ca sa stiu cui sai mai dau add pe psn in caz ca nu esti tu .
ce m-as baga si eu,off, dar nu ma lasa SF4-le asta,m-o drogat
. Dar poate ma rup un pic,si intru si eu.Nota 10 pentru initiativa oricum
![]()
O sa trec in vizita pe la voi, iar daca luati in calcul si ce am scris pe threadul Killzone 2 o sa si raman.
pana vineri mai este si joi...putem face si azi o intalnire...apropo vineri nu o sa pot fi online![]()
As vrea sa ma adaugati si pe mine in lista voastra de friends ( PSN ID : MRaoul94 ) momentan am sa ma joc cu voi doar Guitar Hero 3 dar sunt pe vine,suna ciudat, un little big planet si poate un Gta 4. Din pacate nu am un headset dar daca stit voi de unde sa imi iau unu v-as ruga sa imi spuneti.
Bookmarks