Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: De unde sa cumpar Ps3?

1. #21 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Orice consola se poate strica dupa o perioada de timp, n-ai cum sa-ti dai seama de acest aspect cand o cumperi.

2. #22 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Orice consola se poate strica dupa o perioada de timp, n-ai cum sa-ti dai seama de acest aspect cand o cumperi.
    Corect, sunt perfect de acord cu tine. Cand o cumperi tine si de noroc.

3. #23 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Pai tine numai de noroc.

4. #24 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Cum sunt cu garantia? Aici apar probleme. Am auzit lucruri rele si de eMag, de exemplu produse tinute mult in garantie. Cel mai bine cumperi de la Domo/MG/Altex, sunt magazine serioase si ofera garantie 2 ani (trebuie insa sa verifici acest aspect).
    Da..dar MG/Altex ai garantie doar 1 an..despre asta vorbeam mai sus..desi pe site-ul lor scrie 2 ani.."pe hartie" e doar 1

5. #25 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Legat de garantii la Emag, eu am avut probleme cu un laptop Asus, nu mai functiona balamaua cum trebuie (nu statea deschis ecranul), l-au preluat fara intrebari si in cateva zile a fost OK. La probleme cu console nu stiu cum se comporta..

6. #26 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Si eu am luat un Vaio de la ei si dupa o sapt i-o murit o familie de pixeli (vreo 20-30) si l-au luat inapoi fara probleme.
    Singura tampenie la ei ii cu returu' banilor pe un produs. Ca sa iti dea banii inapoi trebuie ori sa le faci chitanta(ceea ce mi se pare mai mult decat tampit) si ca persoana fizica oricum nu poti sau sa ai un cont bancar in care sa-ti vireze banii.

7. #27 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    Alte opinii?...Eu unul merg pe comanda de la Emag. Rog moderatorii sa lase topic-ul deschis...chiar daca eu unu il pot declara inchis, caci sigur vor mai fi persoane nelamurite ca mine. Multumesc !

8. #28 SP
    Junior Member Phonyx's Avatar
    La fel si eu azi am comandat un ps3 de 320gb tot de la emag,dupa indelungari de cautari la ei am gasit cea mai buna oferta.Am mai cumparat de la ei un pda,si alte lucruri si nu a fost probleme.Inca ceva cica luna asta e transportul gratuit cea ce pentru mine conteaza eu fiind in Oradea asa ca pretul total este de 1359,99lei.

9. #29 SP
    Member Ares's Avatar
    cele mai bune oferte la console eu le-am vazut in hipermarket.nu strica sa dai o tura si pe acolo sa vezi ce si cum.

celel bune........

10. #30 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by gizas4all View Post
    cele mai bune oferte la console eu le-am vazut in hipermarket.nu strica sa dai o tura si pe acolo sa vezi ce si cum.

celel bune........
    si ofera tot 2 ani garantie

11. #31 SP
    Junior Member Phonyx's Avatar
    Credema am fost in toate hypermarketurile posibile de la mine din zona si mai ieftin de 1300lei si ceva nu am gasit mai ieftin si aveau hdd de 120,si vorba unui forumist nu prea da ei 2 ani garantie.

12. #32 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by Phonyx View Post
    Credema am fost in toate hypermarketurile posibile de la mine din zona si mai ieftin de 1300lei si ceva nu am gasit mai ieftin si aveau hdd de 120,si vorba unui forumist nu prea da ei 2 ani garantie.
    Mda, asa e... Interesant de ce unii ofera 2 ani si altii un an pe acelasi produs... Oare e vina importatorului?

Eu pe a mea am primit doar un an. Aveau in mall-uri mai demult oferte la 999ron slim de 120gb (am vazut la Auchan si Carrefour) dar de obice trec repede si sunt numai cateva bucati.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2