Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 73 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #101 SP
    Member dogdan's Avatar
    deci e mult prea greu jocul asta pentru mine ,mai ales cu controlerul de 360. explicatimi si mie cum fac shoryuken cu ken sau ryu ...il fac doar din buton mashing iar supercombo-urile la fel nu am nici o sansa.

2. #102 SP
    Member Devergo's Avatar
    Right+Down+Punch

3. #103 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    am vreo sansa sa termin jocul pe medium hard fara arcstick?
    Stii cum se zice,orice e posibil , dar destul de greu,depinde si de caracterul cu care joci,pe controler default incearca cu shoto caracter(Ryu,etc)

4. #104 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    incerc cu ryu si e excruciating jesus CHRIST ii dau dreapta si asta-mi sare, ii dau tentative de shoryuken, mai mai ca nu se opreste ryu in mijlocu ecranului, baga o mutra de si ma intreaba "WTF" serios nu pot juca sfIV cu idiotu asta de DS3 ~ craap

5. #105 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    deci e mult prea greu jocul asta pentru mine ,mai ales cu controlerul de 360. explicatimi si mie cum fac shoryuken cu ken sau ryu ...il fac doar din buton mashing iar supercombo-urile la fel nu am nici o sansa.
    f (forward); b ( Back); d (down) ; u (up)

Shouryuken de face in mai multe feluri:

f-d-df-f + Punch
    f-d-df + Punch
    fd-d-fd-f + Punch
    fd-f-fd +Punch
    fd-fd +Punch

Testeaza-le si vezi care ti se potriveste.

6. #106 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Eu fac shoryuken-ul prin miscarea d-df-f x 2 + punch, ca si hadoken-ul doar ca repet miscarea din stick de 2 ori , asa am observat ca imi iese cel mai des.

7. #107 SP
    Quote Originally Posted by cartofu View Post
    Eu fac shoryuken-ul prin miscarea d-df-f x 2 + punch, ca si hadoken-ul doar ca repet miscarea din stick de 2 ori , asa am observat ca imi iese cel mai des.
    Iar daca ai ex-bar full iti iese super move not reliable. De ce nu incerci f-d-df-f + punch? e mai rapid de facut.

8. #108 SP
    Welcome Minimize si pe threadul asta , o parere mai mult decat avizata

9. #109 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Iar daca ai ex-bar full iti iese super move not reliable. De ce nu incerci f-d-df-f + punch? e mai rapid de facut.
    Poate fi, dar daca iese doar din a doua incercare atunci nu e. Eu prefer sa execut Ex-moves, decat sa las Super bar-ul sa se incarce, asa ca in cazul meu nu e asa mare problema.

10. #110 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    poate organizam un campionat. sunt deja destul de multi care detin jocul.

11. #111 SP
    asa te vreau ffocus,omul cu initiativa!!! ce ziceti de ziua de duminica?
    dar ar trebui conceput un regulament cat de cat,avand in vedere ca nu exista tournament mode.
    Eu zic ceva de genul : ziua si ora de incepere a turneului se stabilesc,cei care doresc se inscriu aici,
    se trag la sorti jucatorii si totul decurge super ok,gen turneu de tenis cum ar veni : eu de ex joc cu ffocus,Minimize cu Taw,etc , castigatorii merg mai departe si joaca intre ei si tot asa in functie de cati ne adunam
    Astept feedback din partea voastra cu propuneri

12. #112 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Cristian, din pacate eu am vandut versiunea de PS3 si am cumparat-o pt xbox 360 deci nu contati pe mine la concursul de PS3.

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

Sau doar f-d-df, n-are rost sa mai faca si ultima miscare de f, ca s-ar putea sa-i iasa hadouken.

13. #113 SP
    Ce-ai facut mane?
    Pai cum asa? Tu ziceai ca pe PS3 sunt mai multi cei cu care ai putea juca online...nah,asta e ,poate te sucesti si revii pe PS

14. #114 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Mane, degeaba sunt multi daca nu-mi sunt prieteni.In afara de tu si Minimize(care oricum e prea bun fata de mine) nu mai aveam cu cine sa joc.Si sincer m-am cam saturat de abuseri.
    Prefer sa joc cu 3-4 prieteni f buni pe xbox, de acelasi nivel cu mine si aia e.
    Sorry.

15. #115 SP
    E ok sa ai 3-4 prieteni de acelasi calibru,cu care te poti "harjoni" , probabil ca ai dreptate aici,dar totusi e la inceput,
    multi vor lua jocul de acum incolo,stickuri etc,e game de cursa lunga,poate 5-6 ani va tine pana la urmatorul Street Fighter
    In lista mea,unde sa afla multi de pe acest forum,sunt destui posesori de SF4,dar pe toti i-a luat mania K2 ,
    si nu prea am cu cine juca.Minimize e singurul asa mai "serios" ,dar ma cam bate all the time... bine,asta momentan ,dar e super fun sa joci cu cineva care stie jocul,nu-ti mai vine sa te opresti
    Haide lumea,cu propuneri si inscrieri de turneu,prima data ar trebui fixata ziua si ora
    Ramane duminica,ora 17? ca sa nu ne intindem foarte mult pe un joc,ar fi ok ca sa fie declarat castigator si automat sa mearga mai departe primul care ajunge la 5 jocuri castigate
    Sa ne strangem macar 8 zic eu...

16. #116 SP
    Count me in

17. #117 SP
    Count me in
    Aaa,uitasem principala regula : fara Minimize! just joking Sebalol,ne vedem duminica(probabil)online
    Deci 2 pana acum,eu si Minimize.Mai asteptam doritori

18. #118 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    si cu mine, se fac trei. ma gandeam la un campionat mai serios. ceva premii, jocuri de ps3, un kimono brodat cu un artwork ceva sau bani. o suma de la fiecare participant (50~100 ron?). either way, trebuie sa fim minim 10-12 ca sa iasa ceva frumos.

19. #119 SP
    cat mai multi cu atat mai bine. ffocus,nici o idee de organizare? sau de "focusezi" doar pe threadul de K2?

20. #120 SP
    Member Solozaur's Avatar
    suna bine ideea cu taxa de inscriere, eu sunt incepator si acum cu kz2 nu prea apuc sa-l joc, dar m-asi inscrie cu toata placerea la un concurs

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 73 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast