Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 73 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #61 SP
    Member Nonelito's Avatar
    @Taw - ti ai luat hori stick? Cristian77 stiu ca are, am impresia... si ma batea si pe mine gandul.

Am jucat zilele astea 3 jocuri de fighting, SC4, SF4 si MKvsDC, SF4 fiind no.1 la fighting clasic iar MK e foarte fun. Totusi, Tekken ramane pentru mine numarul 1 orice ar fi.

PS - tot pentru Taw...am sa ti-l rulez fin pe Steve al tau cu Hwoarang (sorry de offtopic)

2. #62 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Hori Fighting Stick 3 merita, vb cu webpredator.

3. #63 SP
    Member cristian77's Avatar
    @quick_123
    in primul rand trebuie sa ai in bara de revenge(ultra) stamina necesara efectuarii miscarii,se aprinde acel semnal cu "ultra".
    dupa asta,iei carticica jocului si te uiti la modalitatea de efectuare a miscarii(sau pe link-urile puse de Taw mai sus)combo ultra,si incerci sa faci miscarea dupa desen,de atatea ori pana iti reuseste , prima oara e mai greu,prinzi gustu' si dup-aia o sa mearga mai usor.Sunt caractere care au special moves foarte greu de realizat,incearca sa alegi unul care pare mai easy(ryu de ex)
    Incearca sa mergi in modul training prima data,acolo ai optiuni de pune dummy sa loveasca,si astfel iti poti umple revenge meter-ul,si exersa in liniste.Altfel de ajutor nu stiu cum ai putea primi,nimeni nu vine sa execute miscarea in locul tau ,just practice

4. #64 SP
    Member Vami's Avatar
    Thx diseara cum ajung acasa ma pun pe el.

5. #65 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Hori Fighting Stick 3 merita, vb cu webpredator.
    confirm ca merita Hori FS3, doar ca butoanele sunt aiurea aranjate si trebuie sa ataci aparatu cu mai mare convingere.

6. #66 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    confirm ca merita Hori FS3, doar ca butoanele sunt aiurea aranjate si trebuie sa ataci aparatu cu mai mare convingere.
    Sunt aranjate exact ca la un arcade machine,ceea ce pentru mine e perfect , dar adevarul e ca dificil la inceput,pana te obisnuiesti.Un link mai jos,sa se stie despre ce vorbim
    FIGHTING STICK 3 for PS3

7. #67 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Si eu tot Hori FS3 am este bestial

8. #68 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Sunt aranjate exact ca la un arcade machine,ceea ce pentru mine e perfect , dar adevarul e ca dificil la inceput,pana te obisnuiesti.Un link mai jos,sa se stie despre ce vorbim
    FIGHTING STICK 3 for PS3
    eu nu cred ca sunt aranjate bine, adica tastele merg in jos de la dreapta la stanga, natural este sa mearga in sus, ca sa poti ajunge cu degetele la taste. eu cand jucam pe arcade machine asa erau tastele, mergeau in sus sau erau in linie, nicidecum in jos.
    cel putin asta e parerea mea, oricum se poate juca in conditii bune.

9. #69 SP
    fiecare cum e obisnuit,cum ii place,si arcade machine-urile sunt diferite,nu e loc de discutie aici,joaca altii pe keyboard si ne bat de ne sar capacele .Dar eu vad ca,cam toate stickurile au aceeasi configuratie a butoanelor,inclusiv cele custom,tot in directia asta bat.Ca sa vezi diversificatia de gusturi si configuratii,uite aici minunatii de stickuri: The, I love my custom stick gallery. (Please don't quote images) - Shoryuken

10. #70 SP
    Taw
    nameless_fear are dreptate in ce zice, si pt mine e frustrant ca merg in jos.
    Cele mai potrivite asezari sunt cele de la Madcatz TE si HRAP1.
    Eu oricum am scos ultimele 2 butoane, ma descurc f bine cu 6.

@cristian
    80% din customuri au doar 6 butoane, mane.Si ultimele 2 botoane nu apuca sa coboare, deoarece ele nu exista.

@nonelito
    Eu am Hori Real Arcade Pro 3 de vreun an.
    Din pacate nu cred ca vom juca impreuna intrucat o sa optez pt varianta de xbox 360, ca si cu SF4 pe care l-am pus la vanzare pe PS3 si l-am cumparat pe xbox 360.Am ajuns la concluzia ca prefer sa joc cu 2-3 prieteni f buni decat cu 10 forumisti abuseri sau mai stiu eu ce.Chiar nu-mi doresc sa reintalnesc unii pustani in criza de personalitate de pe aria de PS3.

11. #71 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    fiecare cum e obisnuit,cum ii place,si arcade machine-urile sunt diferite,nu e loc de discutie aici,joaca altii pe keyboard si ne bat de ne sar capacele .Dar eu vad ca,cam toate stickurile au aceeasi configuratie a butoanelor,inclusiv cele custom,tot in directia asta bat.Ca sa vezi diversificatia de gusturi si configuratii,uite aici minunatii de stickuri: The, I love my custom stick gallery. (Please don't quote images) - Shoryuken
    dar observi ca la majoritatea butoanele merg in sus, cum ziceam?

12. #72 SP
    da,merg in sus. FS3-ul e un pic mai diferit,primele merg in sus si dup-aia cad in jos,dar eu m-am obisnuit imediat si chiar imi place acum.
    Pros joaca cu 6 butoane,adevarat,dar parca e mai ok sa ai si un buton de shortcut pentru 3xK si 3xP . Sa faci un ultra rapid,dand directional si dup-aia apasand trei butoane concomitent,mi se pare cam hard momentan .Scap un deget in "galeata",s-a dus ultra-ul si victoria

13. #73 SP
    Taw
    De acord cu cristian referitor la macro, dar la concursuri sunt permise doar 6 butoane, retineti.

14. #74 SP
    Mane,asa e,trebuie sa ma obisnuiesc cu 6,ca doar mai un pic si merg la EVO 09 ... big lol!
    La 15 sunt pe PSN,v-astept la un meci care aveti chef,eu joc cu Blanka
    Si apropo,din jucatorii care au inceput ranked matches,cum stati cu punctajul? Eu depasisi 1000 momentan,foarte putin,dar trag tare,mai greu cu timpu

15. #75 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Joc cu Sagat si sunt pe la 1700 pct. Sunt uimit de cat de putini joaca online cu Sagat, eu il consider cel mai bun character din joc.

16. #76 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by cartofu View Post
    Joc cu Sagat si sunt pe la 1700 pct. Sunt uimit de cat de putini joaca online cu Sagat, eu il consider cel mai bun character din joc.
    E printre buni dar e si foarte tehnic si multe lovituri sunt punishable rau.
    Si mie imi place Sagat f tare.

17. #77 SP
    Member Vami's Avatar
    Stie careva cum se numeste melodia din Menu de la Sf4?

18. #78 SP
    Junior Member cartofu's Avatar

Exile-The next door

19. #79 SP
    Member Vami's Avatar
    Danke ! Mai ma antrenez si eu si incep online calumea ! Incer sa imi iasa si mie vreun Combo pan' acum nimic dar incerc.

20. #80 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    De luni/marti intru si eu in posesie (YAY!!!) Si ma intrebam daca aveti niste newbie tips for a...ahem...noob

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 73 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast