Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 73 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #181 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    ma dispera seth, si pe very easy si pe easy face fix aceleasi scheme, mai aveam oleaca si rupeam controllerul!
    nu stiu ce-i cu astea fac numai speciale una dupa alta..apas o tasta hop SHORIUKEN apas alta hop BLABLALAL pfaaai ce nervi mi-a facut am pierdut cred e vreo 10 ori cu seth la 1% hp sau ma rog - cat sa ii dau una sa moara, nu mai scriu ca abia ma abtin sa ii bag prin anumite locuri pe aia care o facut jocu

mai astept pana in weekend sa vad cum merge treaba jucat intre prieteni si daca nu cred ca il vand
    Cam prea sf cu atatea comenzi si sa ma apuc sa dau bani si pe un fighting stick doar sa pot bate niste npc-uri ordinare, nu! multumesc
    Eu am terminat jocul la cea mai grea dificultate + gouken defeat in acelasi timp (pentru achievment) toate time attacks si survivals la hard ~ aia care o facut jocul nu au nici o vina.
    Daca iti place un joc destul de mult esti gata sa mergi "the extra mile" pentru a deveni mai bun si implicit a castiga o satisfactie mai mare o sa iti cumperi stick si o sa continui sa il joci.
    Dar daca esti frustrat ca nu poti bate un end boss la cel mai mic nivel de dificultate pentru ca stategia de 1 button mash nu mai functioneaza la el... daca aveai de gand sa iti cumperi stick doar pentru a juca contra unor npc-uri ordinare atunci mai bine renunta, la stick, vinde jocul si asteapta varianta sfivPCtorrent fara suport online.

Sau poti incerca sa alegi un personaj care crezi ca iti place, intra la challenge mode - trials easy si termina toate misiunile de acolo ; dupa ce ai sa reusesti sa le faci constant o sa te intalnesti iar cu Seth si

2. #182 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    minimize ai stick? e mai usor cu stickul sa treci prin sp?

3. #183 SP
    Member cristian77's Avatar
    Apropo de Seth...pare atat de overpowered in SP,majoritatea se poticnesc de el la sfarsit,oare cum de nu joaca nimeni cu el in online?

4. #184 SP
    Member Vami's Avatar
    Voi cu ce caracter jucati online?

5. #185 SP
    Avatarul meu spune tot.Dar ieri am primit o bataie la fundu' gol de la un coleg forumist,Blanka vs Blanka,si mi-a cam scos figurile
    din cap.Adevarul e ca am avut o zi de c...t ieri,nu iesea nimic , dar oricum,nu trebuia s-o iau asa rau .

6. #186 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    minimize ai stick? e mai usor cu stickul sa treci prin sp?
    Da am un Hrap3:AV care l-am cumparat cu putin timp inainte sa iasa SF4 dar inainte jucam ps2/ps3 pad si nu aveam probleme. Desi cu un stick e mai comod odata ce te obisnuiesti , overall e doar o chestie de obisnuinta ; sunt destui jucatori buni si pe pad, chiar si pe tastatura.

Apropo de Seth...pare atat de overpowered in SP,majoritatea se poticnesc de el la sfarsit,oare cum de nu joaca nimeni cu el in online?
    Pentru ca isi ia damage ca un somalez flam�nd. (no racism) , dar exista si

Avatarul meu spune tot.Dar ieri am primit o bataie la fundu' gol de la un coleg forumist,Blanka vs Blanka,si mi-a cam scos figurile
    din cap.Adevarul e ca am avut o zi de c...t ieri,nu iesea nimic , dar oricum,nu trebuia s-o iau asa rau .
    Wasn't me

7. #187 SP
    Chiar ieri vizionasem clipul cu,campionul Koreei,Poongko,dar astia sunt din alta galaxie . Chiar ma intrebam de ce astia cu ochi
    oblici joaca atat de bine SF4 (no racism as well),cel putin japonezi sunt criminali,sport national la ei.
    Pai nu ai fost tu,d-aia am mentinonat ca si ceva m-ai deosebit ,la tine era ceva obisnuit .

8. #188 SP
    ceva mai deosebit
    Attached Images Attached Images gootecks.com-the_3rd_strike_players_guide_to_street_fighter_4.pdf

9. #189 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Chiar ieri vizionasem clipul cu,campionul Koreei,Poongko,dar astia sunt din alta galaxie . Chiar ma intrebam de ce astia cu ochi
    oblici joaca atat de bine SF4 (no racism as well),cel putin japonezi sunt criminali,sport national la ei.
    Pai nu ai fost tu,d-aia am mentinonat ca si ceva m-ai deosebit ,la tine era ceva obisnuit .
    Starcraftul e sport national la ei , si la Tekken/SF4 sunt buni dar sunt multi americani ce le fac fata cu brio.Nu e chiar atat de mare diferenta de valoare, sa stii.

10. #190 SP
    Member Solozaur's Avatar

11. #191 SP
    Member televizor's Avatar
    cine ma ajuta si pe mine cu niste medalii (adica sa ma lase sa il bat la perfect online si sub 10 sec parca, promit sa returnez favorul ) ?

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    cine ma ajuta si pe mine cu niste medalii (adica sa ma lase sa il bat la perfect online si sub 10 sec parca, promit sa returnez favorul ) ?
    Tie probabil iti pare rau ca nu sunt coduri la jocul asta...

13. #193 SP
    Member televizor's Avatar
    omule e primul sf pe care il joc, scuza-ma. nu am reusit pana acuma sa fac perfect la un ranked match si nici win 5 ranked matches in a row. Plus ca nu am stick...

14. #194 SP
    3000 battle points
    vroiam sa zic la cineva,si nu aveam la cine , my first 3k BP . Greu,f greu,sper sa merg inainte si nu inapoi , ca foarte usor ma pot duce inapoi la 2000
    Bine,exista foarte multi cheater pe ranked,care dau disconect(scot cablul de net din consola) cand vad ca pierd,dar se pare ca apare un patch care va avea grija si de ei
    La aparitia update-ului ce va contine tournament si championship mods,incepem sa organizam din nou turnee

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

Quote Originally Posted by televizor View Post
    omule e primul sf pe care il joc, scuza-ma. nu am reusit pana acuma sa fac perfect la un ranked match si nici win 5 ranked matches in a row. Plus ca nu am stick...
    greu 5 ranked wins in a row si perfect pe ranked,mda...ce sa zic,bafta

15. #195 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Cristian cate ranked wins in a row ai personal best? ca vad ca trofeul pentru 10 il ai

16. #196 SP
    Banned jumpingflash's Avatar

Aloha!

O sa intru si eu luni (tommorow) sa vad cum se joaca SF pe la noi pana acum am stat in shadow dar "no more" asa ca "a new challenger enters"

17. #197 SP
    21 scrie aici ,la longest win streak

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

Quote Originally Posted by jumpingflash View Post
    O sa intru si eu luni (tommorow) sa vad cum se joaca SF pe la noi pana acum am stat in shadow dar "no more" asa ca "a new challenger enters"
    Welcome,si te asteptam sa vezi cum se joaca SF4 pe la noi
    Tu pana acum unde ai jucat la "altii"? Arcade?

18. #198 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    Salutare!

Dupa ce a trecut ceva timp de la achizitionare, m-am apucat si eu aseara de SF IV - pentru prima data fighting pe arcade stick!

Prima impresie: jocul arata absolut demential, imbinarea 2D cu 3D fiind exceptionala.

Referitor la gameplay - absolut dezastruos Nu am mai jucat fighting de vreo 2 ani, iar SF de vreo 250 de ani Mi-au iesit in training atat hadoken cat si shoryuken (deh, am jucat cu Ryu ca mi-era cel mai familiar), cu mult bulan si button mashing haotic chiar Super si Ultra, insa la arcade nu am reusit sa trec decat de 2 caractere, iar online mi-am luat bataie crunt.

Anyway, mai studiez problema si poate jucam o mana de runde dupa ce mai deprind si eu miscarile.

19. #199 SP
    Member Vami's Avatar
    eu reusesc super pe DS3 usor.. dar ultra nu am reusit niciodata...

20. #200 SP
    Quote Originally Posted by Quik View Post
    eu reusesc super pe DS3 usor.. dar ultra nu am reusit niciodata...
    Trebuie sa apesi butonul de PPP sau KKK, sunt exact aceleasi miscari ca la super, doar alt buton.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 73 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast