Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 73 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #261 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ieri am jucat online ranked ... de fiecare data cand era sa bat un adversar mi se oprea conexiunea. da numai cand sunt pe cale sa castig.
    ma enerveaza la culme lucru asta, deja asa procedeaza majoritatea ca sa nu piarda din puncte.
    trebuie un patch sa ii depuncteze pe astia.
    This!

2. #262 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Da... Si mie mi s-a intamplat de cateva ori chestia aia. Ca sa nu mai zic ca la player match, parca sunt magnet pentru snobi.. Dau numai de oameni care stiu o singura lovitura si numai pe aia o fac incontinuu.

3. #263 SP
    Sal Bugghy! Good player,puteti sa va luati la intrecere cu el , veti avea parte de meciuri frumoase

Referitor la deconectari,n-are rost sa va mirati,vi se va intampla foarte des,cel putin pana va aparea o solutie(patch) care sa rezolve problema.Se pare ca sunt destui care nu suporta sa piarda BP,eu nu stiu cum sa se suporte pe ei cand stiu ca fac asta

4. #264 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Eh, se suporta stai linistit, mai rau e cand imi ies cate vre-o 3 la rand cu disconnect in timpul meciurilor unranked de le trimiti mesaj cu "???" si ei te injura. Looks like win ratio = serious stuff

5. #265 SP
    Dar ce semnaturi ne-am tras

6. #266 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    ce stresuri aveti si voi ) eu inca incerc sa-l bat pe sagat cu ryu in arcade pe EASY ^^ *shoryuken-urile imi ies din bulan. E imposibil jocul asta! (recunosc ca am mai jucat doar SC IV)

7. #267 SP
    Inca un meci frumos

8. #268 SP
    Member slabunator's Avatar
    spuneti-mi va rog cum se deblocheaza culorile

9. #269 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    @aallex:

Successfully complete the indicated challenge with any character to unlock the corresponding color. Note: Once a color is unlocked, it can be used by any character.

Color 3: Time Attack (Normal) 1
    Color 4: Survival (Normal) 1
    Color 5: Time Attack (Normal) 6
    Color 6: Survival (Normal) 6
    Color 7: Time Attack (Normal) 11
    Color 8: Survival (Normal) 11
    Color 9: Time Attack (Normal) 16
    Color 10: Survival (Normal) 16

PS: nu prea am mai avut timp sa ma antrenez. sunt prins pana peste cap la birou si vreau sa termin si MotorStormacific Rift. Promit sa revin in forta cat de curand.

Offtopic: thx cristache77 for the add

10. #270 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Un meci frumos cu Dictator going mad

mda...
    wtf is wrong with the video?
    sry guys daca nu functioneaza embed-ul

11. #271 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Inca un meci frumos

Cine nu a jucat contra Sagat-ului tau,si vrea sa-si faca o idee de cum joci,eu zic ca nu esti departe de calitatea celui din vid

12. #272 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    De ce M. Bison se numeste Vega in al 2-lea filmulet pus de alecs?

13. #273 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Difera numele intre versiunea US si cea JAP
    Attached Images Attached Images alternate_names.jpg

14. #274 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Cine nu a jucat contra Sagat-ului tau,si vrea sa-si faca o idee de cum joci,eu zic ca nu esti departe de calitatea celui din vid
    Lol, multumesc pentru vot dar sa nu exageram

Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    De ce M. Bison se numeste Vega in al 2-lea filmulet pus de alecs?
    Contrar ce cred unii, versiunea japoneza are numele personajelor corecte noi doar ne-am obisnuit cu cele US de cand stim street fighter-ul. Street fighter a fost lansat prima data (evident) in Japonia dar odata lansat in varianta Us au trebuit sa se joace putin la nume pt. ca boxerul in varianta japoneza are numele de M.(Mike) Bison (care face referinta evident la Tyson) de aici rezulta diferentele.

15. #275 SP
    Nu era exagerare mane ,chiar joci super bine,si oricum am zis ca "nu esti departe" . Referitor la semnatura ta,imo,eu te vad jucand mai bine cu Ryu decat cu Sagat.

16. #276 SP
    Comeback-ul la sfarsitul rundei 4 este

17. #277 SP
    Dap,frumos,greseli mari facute de Akuma,care avea un avantaj considerabil,si a si pierdut meciul saracu'

18. #278 SP
    Mda, Akuma a lasat-o cam moale in ultima runda si Dictator = WIN

Anyway se pare ca Championship Patch va iesi astazi.

19. #279 SP
    Sincer,erau mediocrii ambii jucatori ,dar frumos meciul oricum.
    Anyway...se pare ca va trebui sa asteptam inca o saptamana , e din link ul de la tine : "Set for April 24, the fully free update adds new shared and console-specific features to the PS3 and Xbox 360 versions of the game."

20. #280 SP
    Ah, probabil vreun update, din cate stiu trebuia sa iasa azi.
    Astept rezolvarea cu gibonii care disconnect cand pierd, aseara am aruncat controllerul in perete de nervi
    Si "console-specific features to the PS3 and Xbox 360 versions of the game" mi se pare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 73 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast