Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 41 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 802

Thread: PSN Games!

1. #101 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Cine isi cumpara Battlefield cand iese? Ca eu abia astept sa il joc.

2. #102 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    care e treaba la Linger of Shadows...am incercat azi sa il joc..am descoperit siimbolurile alea in timpul filmului cand se repetau...care iti apar cand dai pe pause...insa la cele de pe patrat am descoperit doar unul din greseala
    am vazut ca mai e unul pe floarea care se invarte...dar cum fac sa il iau?

3. #103 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Am prins ziua aia cand a fost Rag Doll Kung Fu gratis, superjoc in MP

4. #104 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    ah..astazi am cumparat si eu flower , burn zombie burn , crash commando , linger in shadow si cuboid,daca vrea cineva sa facem schimb ( 5 sloturi )

5. #105 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu pot sa ma conectez online in High Velocity Bowling. Mai are cineva problema asta?

6. #106 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    ah..astazi am cumparat si eu flower , burn zombie burn , crash commando , linger in shadow si cuboid,daca vrea cineva sa facem schimb ( 5 sloturi )
    Cum le-ai cumparat pe astea, poti cumpara in continuare. Pentru schimburi, foloseste mesaje private.

7. #107 SP
    Hyp
    oameni buni..s-a inteles ideea ca nu sunteti voi de acord [desi nu e ilegala..gresita etc etc]..si nu mai sariti in cap oamenilor care cer un schimb..ok o sa se foloseasca mesaje private..dar nu poti sa trimiti mass massage nu? oamenii posteaza si cine e interesat de schimb face pe pm, nu e logic? altfel de unde sa il ia pe x-ulescu?
    nu mai fiti exagerati de acum...stiu ca nu va convine...x posteaa ce jocuri are si doreste sa faca schimburi...y spune si el ca are astea si face schimb si pe urma se continua in pm-uri nu e corect?
    revin cu intrebarea...la linger in shadow unde pot gasi "obiectele" din tabloul la apasarea patratului...respectivele imagini...exista un ghid ceva...si problema nu e unde le gasesc..ci daca le gasesti ce tebui sa apesi
    am terminat linger in shadow..filmuletul ala...ce o fi..si am gasit..simbolurile estentiale...floarea..steau..etc dar celelate nu...need help
    ps: deadlygod ai pm

8. #108 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Cred ca jumate din posturi au legatura cu schimburi intre membrii comunitatii,prin mesaj privat? Uite acum ma uitam la member list si ma pregateam spiritual sa dau mesaj privat la cei peste 500 de useri,sa fim seriosi,probabil ca daca nu era voie nu mai aveai sloturi pentru asa ceva,dar banuiesc ca cei de la sony au facut chestia aia cu cap,nu sa isi produca singuri damage.Alta data te rog eu , in loc sa arunci cursorul pe post reply si sa scri cu mainile la ochi....abtine-te.Multumesc

9. #109 SP
    Sloturile nu sunt ca sa imparti jocuri, ci, daca se intampla ceva cu consola sa poti folosi acelasi cont. Iar limita de 5 este deoarece au preconizat ei ca nu vei schimba mai mult decat 5 console.

10. #110 SP
    Hyp
    ok..cum spuneti...dar rugamintea generala [si nu e a mea]..e ca sa fie bine pentru toti....nu veti vedea pe aici detalii de schimbare...sau alte tampenii..ci doar faptul ca atunci cand o persoana este interesata de schimb sa mentioneze acest lucru si restul se va desfasura pe pm...nu e ok? cu ce va incurca
    pe langa aceste lucruri se vor putea posta si detalii despre jocuri probleme intampinate etc
    nu e ok un post precum urmatorul:

"hello...hyp..detin jocurile: x ...y ...z.....m-ar interesa sa le schimb. oferte pe pm daca sunteti interesati
    in ce priveste jocul x nu reusesc sa trec de chestia asta...ma puteti ajuta...online etc etc "

daca e gresit as dori sa stiu ce reguli incalc

11. #111 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Cine isi cumpara Battlefield cand iese? Ca eu abia astept sa il joc.
    Eu mai cumpar Battlefield btw eu nu am psn-ul tau dami add daca vrei vamy99

12. #112 SP
    Hyp
    si eu o sa il cumpar pe cat apare?

13. #113 SP
    Azi e update la store, ora exacta nu o stiu, dar abia astept sa il joc.

14. #114 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Are cineva informatii privitoare la Trine? Se lanseaza azi cumva?

That would make my day: Battlefield + Trine pfffff

15. #115 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Nu pot sa ma conectez online in High Velocity Bowling. Mai are cineva problema asta?
    Anyone?

16. #116 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Am si eu Bowling ... dar n-am problema asta . Chiar m-a batut unu' de numa'

17. #117 SP
    Cand? Ca daca l-ai jucat prin octombrie anul trecut se intelege.

18. #118 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Huh ? No ... acum o saptamana maxim . I'll try today again .

19. #119 SP
    Mersi. Sa imi spui daca a mers.

20. #120 SP
    Member televizor's Avatar
    Vedeti ca sunt niste probleme mari cu Battlefield 1943 de genul nu prea le merg serverele. Eu zic sa mai asteptati ( o sa mi-l iau si eu cred):

Kotaku - Uh, Battlefield 1943, We Have A Problem - Battlefield 1943

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 41 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast