Pai cred ca aproape toti o sa si-l cumpere si pe ala deci mai mult ca sigur o sa facem si acolo DMC,eu l-am comandat deja.
Pai cred ca aproape toti o sa si-l cumpere si pe ala deci mai mult ca sigur o sa facem si acolo DMC,eu l-am comandat deja.
da, cred ca 98% din membrii DMC (si aici ma refer la TOTI, past and present) si-l vor lua.
normal ca o sa fie DMC si in MW2, doar ca o sa las pe altcineva sa fie lider acolo.
Glumeste ma,nu va-ti prins,nu exista DMC fara Enthroll ca si our lider
L.E.:haidati la un Phiruss!
Nu uitati de turnele,din seara asta,sa fim mai multi online pt. toate meciurile.
Enthroll,dude !!!cedezi brandul DMC???Cred ca glumesti!
I won the tournament, baby!Cel mai tare tournament, oameni seriosi, de treaba, nota 10! (7 clans, 3 rounds)
LoL killzone 2 stupidity, ar trebuii sa am 44% overall accuracy dar am 32.3%
@k1du: am vazut replay-ul, nu-i frumos ce ai facut la primul meci
Anyways check this out:
a fost foarte tare noaptea trecuta, chiar daca ne-au batut m-am distrat super. cand a inceput unul dintre voi sa cante "pe la spate, pe la spate..." sau cand i-ati injurat
am cazut de pe scaun. sper sa-mi ajunga si mie cat mai repede headsetul sa pot comunica cu voi
. imi apre rau ca nu am putu face mai mult, dar era foarte bunii. cum ii vedeai te si omorau, aveau o tinta fenomenala.
PS: ati avut noroc ca m-am intors atunci din oras si aveam un chef de killzone![]()
Eu si cu consol3 le-am rupt curu' cum zice el la turneul 2 vs 2
L.E.: aici e replay-ul de la al II-lea meci ca la primul nu s-a prezentat decat un singur jucator : Battle Replay
Deseara la 22:00 avem un turneu pe 150 valor,cine vrea sa joace?Este de 5vs5 turneul,deci 5 locuri disponibile![]()
Am inscris clanul intr-un turneu 1v1Killzone.com Sambata de la ora 17:00
bestial weekend: saream din rally cars in Warzone a fost uber fun cu niste momente de rasete isterice memorabilevb lui AndRewqp.
referitor la MW2: DMC: guys, you make me blushdar acum serios, nu stiu daca o sa acord atat de mult timp online-ului din MW2.
we have an enemy clan: VLAD DRAKUL. joaca bine dracii.
nu vreau sa va tai din avant, dar modern warfare 2 mai mult ca sigur nu va avea suport pentru clans, asa cum nu a avut nici cod4 si nici cod5.
Bookmarks