intru eu![]()
ar trebui sa ne adunam toti cei care avem killzone, nu numai cei care sunt in clan. pe la 8:30-9 e bine?
Am castigat turneul,desi nu cred ca se astepta cineva sa castigam un meci 7vs11...
Killzone.com 6-1 (cei care apar la echipa noastra sunt cei de la echipa adversa care au iesit in timpul meciului)
Killzone.com 4-2 (fara agent4ever si nu stiu de ce apar la noi adversarii...)
Uitasem cat de tare e kz-ul,dar s-a vazut ca nu mai jucasem de mult.Oricum,super meciuri,super echipa.Daca o sa se mai tina turnee de la 8vs8 in sus o sa inscriu clanul sa jucam.
Au fost slabi cei din finala...ei 11, noi 7 (fara agent4ever)
---------- Post added 19-10-2009 at 12:32 AM ----------
Haha ce lagswitcher nenorocit am gasit azi, nu in killzone ci in fifa....avea un lag nesimtit rau de tot, l-am intrebat de unde e, daca e din china, jamaicasi el mi-a raspuns ca din chile.Mi-a dat 3 goluri, nu stiu de unde pentru ca mie parca ma tinea consola din freeze in freeze, i-am zis ca nu joc cu jucatori care au lag si imediat n-a mai jucat, i-am luat mingea si l-am asaltat, am facut instructie cu el in 3-4 min(30min), i-am dat un gol si si l-a reactivat pentru ca iar aparuse o pauza in care nu juca.I-am zis ca e lagswitcher si a inceput sa ma injure exact cum a facut Damme1, i-am zis ca e un idiot care nu stie sa joace si a inceput sa ma faca un loser si sa ma injure
i-am zis daca vrea rematch si n-a mai zis nimic
Ar trebui implementat un sistem care sa ii detecteze si sa le dea ban!!Nenorocitii dracu!![]()
my people... sons and daughters of Helghan...
guys, m-am mutat si momentan nu am net. sorry pt turneul de 11vs11. trebuia sa am de vineri... daca nu imi pun retardatii astia pana maine netul o sa ma vedeti la stiri.
peace out!
Maine,2vs2,la ora 21:45 : Killzone.com
Sambata,2vs2,la ora 20:00 : Killzone.com
Si pentru ca nu am gasit niciun turneu 8vs8 sau 10vs10 am facut eu unul,poate se inscriu inca 3 clanuri,duminica la ora 21:30,10vs10,phyrus, pe 500 valor : Killzone.com
Eu o sa joc doar la cel 10vs10.
cand citesc stirea asta cu voce tare ma gadila asa de frumos la urechi![]()
eu un singur lucru imi doresc de la killzone 3, sa existe un co-op offline si online, dar si sa poti juca online cu pana la 4 oameni de la o consola (gen Halo 3). ar fi GENIAL daca ar implementa asa ceva, party cu Killzone![]()
Bookmarks