Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 68 of 84 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1341 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    intru eu

2. #1342 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ne intalnim si noi mai multi in seara asta sa pac-pac

3. #1343 SP
    ar trebui sa ne adunam toti cei care avem killzone, nu numai cei care sunt in clan. pe la 8:30-9 e bine?

4. #1344 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu intrati careva si mai repede ? Ca sa stiu daca sa astept sau nu pana atunci.

5. #1345 SP
    intru eu pe la 18:30 si ciprianoss e on

6. #1346 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    intru eu pe la 18:30 si ciprianoss e on
    oare cum asa ?
    maine vom fi si mai multi online deoarece avem turneu 11 vs 11

7. #1347 SP
    Junior Member agent4ever's Avatar
    incepe turneu acuma si noi suntem 7 ei 11 . unde's toti? ?

8. #1348 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Am castigat turneul,desi nu cred ca se astepta cineva sa castigam un meci 7vs11...

Killzone.com 6-1 (cei care apar la echipa noastra sunt cei de la echipa adversa care au iesit in timpul meciului)

Killzone.com 4-2 (fara agent4ever si nu stiu de ce apar la noi adversarii...)

Uitasem cat de tare e kz-ul,dar s-a vazut ca nu mai jucasem de mult.Oricum,super meciuri,super echipa.Daca o sa se mai tina turnee de la 8vs8 in sus o sa inscriu clanul sa jucam.

9. #1349 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Au fost slabi cei din finala...ei 11, noi 7 (fara agent4ever)

---------- Post added 19-10-2009 at 12:32 AM ----------

Haha ce lagswitcher nenorocit am gasit azi, nu in killzone ci in fifa....avea un lag nesimtit rau de tot, l-am intrebat de unde e, daca e din china, jamaica si el mi-a raspuns ca din chile.Mi-a dat 3 goluri, nu stiu de unde pentru ca mie parca ma tinea consola din freeze in freeze, i-am zis ca nu joc cu jucatori care au lag si imediat n-a mai jucat, i-am luat mingea si l-am asaltat, am facut instructie cu el in 3-4 min(30min), i-am dat un gol si si l-a reactivat pentru ca iar aparuse o pauza in care nu juca.I-am zis ca e lagswitcher si a inceput sa ma injure exact cum a facut Damme1, i-am zis ca e un idiot care nu stie sa joace si a inceput sa ma faca un loser si sa ma injure i-am zis daca vrea rematch si n-a mai zis nimic

Ar trebui implementat un sistem care sa ii detecteze si sa le dea ban!!Nenorocitii dracu!

10. #1350 SP
    hai baieti niste turnee ca la cate jocuri au aparut doar turneele ne mai aduna

11. #1351 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    my people... sons and daughters of Helghan...

guys, m-am mutat si momentan nu am net. sorry pt turneul de 11vs11. trebuia sa am de vineri... daca nu imi pun retardatii astia pana maine netul o sa ma vedeti la stiri.

peace out!

12. #1352 SP
    Maine,2vs2,la ora 21:45 : Killzone.com
    Sambata,2vs2,la ora 20:00 : Killzone.com
    Si pentru ca nu am gasit niciun turneu 8vs8 sau 10vs10 am facut eu unul,poate se inscriu inca 3 clanuri,duminica la ora 21:30,10vs10,phyrus, pe 500 valor : Killzone.com

Eu o sa joc doar la cel 10vs10.

13. #1353 SP
    ma bag la care e nevoie

14. #1354 SP
    mai are rost sa zic ca "I'm in" ?

15. #1355 SP
    si eu, dar sper ca de data asta sa jucam pe bune

16. #1356 SP
    cand citesc stirea asta cu voce tare ma gadila asa de frumos la urechi

17. #1357 SP
    Mai e pana cand apare si sa speram ca in urmatorul joc o sa fie mai multe arme...

18. #1358 SP
    eu un singur lucru imi doresc de la killzone 3, sa existe un co-op offline si online, dar si sa poti juca online cu pana la 4 oameni de la o consola (gen Halo 3). ar fi GENIAL daca ar implementa asa ceva, party cu Killzone

19. #1359 SP
    Diesel k1du's Avatar
    daca pot intru si eu la cel de duminica

20. #1360 SP
    andrewqp mai intri la finala acum la 11.daca nu pls cineva hai la finala

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 84 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 ... LastLast