Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9
Results 161 to 175 of 175

Thread: FIFA 2009

1. #161 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Voua va merge sa intrati la FIWC?
    Mie, de ieri, imi apare cu gri mai inchis si nu pot sa-l selectez.
    De ce ?
    Nimeni nimic?

2. #162 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si mie la fel ... dar nu am dat importanta ...

3. #163 SP
    Member MSlv's Avatar
    pai am inteles ca a castigat deja cineva cupa, poate ca s-a terminat competitia si de-asta...

4. #164 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    pai am inteles ca a castigat deja cineva cupa, poate ca s-a terminat competitia si de-asta...
    Da, asta e. Am intrebat si pe forum la EA si tot asa mi-au raspuns.

5. #165 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Va dati seama cum joaca cel care a castigat cupa ??? Gizas ...

6. #166 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poate o sa va ajute cu ceva, un guide despre fifa 09 de la EA dar trebuie sa va inregistrati ca sa-l copiati.
    Official players guide for Fifa09 from EA Sports. *updated 9/28!* 56k warning... - Operation Sports Forums

LE: acuma m-am uitat si eu peste el, sunt excelent, foarte detaliate.

7. #167 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    am o problema cu trofeul ''Hero''
    am aparat pana acum cateva penalty-uri si nu mi-a fost acordat trofeul acela..oare e vreun bug?

PS: Ce inseamna high likelihood?

8. #168 SP
    Member MSlv's Avatar
    probabilitate ridicata sa se intample ceva

9. #169 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Joaca cineva o FIFA in urmatoarele ore ?

10. #170 SP
    Junior Member figo_jr's Avatar
    Baieti e vreo modalitate sa imi aleg adversarii ca la fifa 08 ? Adica cel vechi avea si lobby iar la asta in afara de Ranked now sau cum scrie acolo nu mai am gasit altceva. Si inca ceva. Cum pot face sa imi vad si eu skill level-ul?

11. #171 SP
    Member sentyno's Avatar
    Da se poate sa`ti alegi adversarul si acolo cred ca iti vezi si lvl`ul .
    Presupun ca tu dadeai ca mine : online - ranked match - si iti venea aleatoriu un jucator . Eh pana cand mi`a spus walkman cum sa fac.
    Mai da si tu add la cateva persoane, da`mi mie cu toate ca's paralel =D

12. #172 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by figo_jr View Post
    Baieti e vreo modalitate sa imi aleg adversarii ca la fifa 08 ? Adica cel vechi avea si lobby iar la asta in afara de Ranked now sau cum scrie acolo nu mai am gasit altceva. Si inca ceva. Cum pot face sa imi vad si eu skill level-ul?
    Online Game Modes-->Online Game Modes-->FIFA Match Creation-->Online Lobbies.

Sper ca n-am gresit.

13. #173 SP
    Junior Member BIVAS's Avatar
    salut am si eu o problema am 1 ps3 slim 250gb si desi am activat doar 1 controler in jocuri imi vede 2 cand mai activez 1 in loc de 2 imi vede 3 are cine idee ce ar putea sa fie sau cum reusesc sa scot asta

14. #174 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Vreau si eu sa iau fifa09 sa ma joc cu niste amici...da' nu gasesc si eu la un pret bun , poate cineva sa-mi recomande pe cineva care-l da nou/ second-hand?

15. #175 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by ReLLicK View Post
    Vreau si eu sa iau fifa09 sa ma joc cu niste amici...da' nu gasesc si eu la un pret bun , poate cineva sa-mi recomande pe cineva care-l da nou/ second-hand?
    greu doamne cu search-ul asta. uite aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...35lei-buc-joc/ cu 45 ron. sper ca e destul de ieftin:d.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9

Tags for this Thread

Bookmarks