Nimeni nimic? :-S
Printable View
Si mie la fel ... dar nu am dat importanta ...
pai am inteles ca a castigat deja cineva cupa, poate ca s-a terminat competitia si de-asta... :-/
Va dati seama cum joaca cel care a castigat cupa ??? Gizas ...
poate o sa va ajute cu ceva, un guide despre fifa 09 de la EA :yes: dar trebuie sa va inregistrati ca sa-l copiati.
Official players guide for Fifa09 from EA Sports. *updated 9/28!* 56k warning... - Operation Sports Forums
LE: acuma m-am uitat si eu peste el, sunt excelent, foarte detaliate.
am o problema cu trofeul ''Hero''
am aparat pana acum cateva penalty-uri si nu mi-a fost acordat trofeul acela..oare e vreun bug?:|
PS: Ce inseamna high likelihood?
probabilitate ridicata sa se intample ceva
Joaca cineva o FIFA in urmatoarele ore ?
Baieti e vreo modalitate sa imi aleg adversarii ca la fifa 08 ? Adica cel vechi avea si lobby iar la asta in afara de Ranked now sau cum scrie acolo nu mai am gasit altceva. Si inca ceva. Cum pot face sa imi vad si eu skill level-ul?
Da se poate sa`ti alegi adversarul si acolo cred ca iti vezi si lvl`ul .
Presupun ca tu dadeai ca mine : online - ranked match - si iti venea aleatoriu un jucator . Eh pana cand mi`a spus walkman cum sa fac.
Mai da si tu add la cateva persoane, da`mi mie cu toate ca's paralel =D
salut am si eu o problema am 1 ps3 slim 250gb si desi am activat doar 1 controler in jocuri imi vede 2 cand mai activez 1 in loc de 2 imi vede 3 are cine idee ce ar putea sa fie sau cum reusesc sa scot asta
Vreau si eu sa iau fifa09 sa ma joc cu niste amici...da' nu gasesc si eu la un pret bun , poate cineva sa-mi recomande pe cineva care-l da nou/ second-hand?
greu doamne cu search-ul asta:). uite aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...35lei-buc-joc/ cu 45 ron. sper ca e destul de ieftin:d.