Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 246 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3701 SP
    Junior Member danmertzan's Avatar
    salut.eu am prajit ps3 la o anduranta asa ca.................desi l-am reparat nu stiu cit o sa mai tina si deci trebuie sa string de altu nou...................

2. #3702 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    salut. ps3-ul meu a functionat 4 zile intr-una la cursele de enduranta b-spec si nici o problema n-a avut. sunt linistit acuma pentru ca am ajuns la level 40 si am scapat de "level up". cu un "save" in timpul curselor sunt deacord, multi nu au timpul necesar sa finalizeze o cursa de 24h. in rest GT5 e ok... mai putin faptul ca daca mai vad o mazda sau nissan ma enervez instantaneu...

3. #3703 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva sau poate cineva sa imi imprumute o masina pentru o ora? E vorba despre Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65. Cea mai scumpa Alfa, e 10mil. Nu am bani de ea si o primesc doar facand B-Spec si nu sunt fan B-Spec. Daca o are cineva si mi-o poate imprumuta...raman dator. O vreau doar ca sa salvez jocul, pun salvarea pe stick, trimit masina inapoi si apoi imi pun salvarea de pe stick, si mi-o trimit pe contul de pe care joc. Atat

4. #3704 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Nu ca as avea'o, dar de azi nu a reintrat in vigoare restrictia de 1 milion de credite la oferitul de masini?

5. #3705 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    eu am reusit sa trimit de dimineata, so ...

6. #3706 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din cate stiu nu a reintrat in vigoare

7. #3707 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    pai Bitza zicea ca se poate folosi daca ai masina pusa la share ...
    tudy eu ti-am dar request friend pe PSN si am share-uit masina

8. #3708 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @nicutapa : merci, acum intru

9. #3709 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    Daca are cineva nevoie de Toyota MINOLTA LM Race Car dati-mi add la id-ul din signature si-o pun la share. Spuneti-mi inainte aici pe forum ca sa stiu. Printre masinute interesante se mai numara Peugeot 908, Bugatti Veyron...

10. #3710 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by danmertzan View Post
    salut.eu am prajit ps3 la o anduranta asa ca.................desi l-am reparat nu stiu cit o sa mai tina si deci trebuie sa string de altu nou...................
    Quote Originally Posted by Nandy001 View Post
    salut. ps3-ul meu a functionat 4 zile intr-una la cursele de enduranta b-spec si nici o problema n-a avut. sunt linistit acuma pentru ca am ajuns la level 40 si am scapat de "level up".
    Mama lor de trofee ca ati face orice pt ele. Cum sa lasi 4 zile sa mearga intr-una consola?

11. #3711 SP
    deian am tinut-o si o sapt. ... si n-are nimic.defapt de multe ori o tin saptamani. nu pateste nimic daca n-are vreo hiba de fabricatie pe care daca ar avea-o oricum s-ar intampla ceva, indiferent de cat o tii deschisa.

12. #3712 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar

GT Academy 2011

Daca vreti sa deveniti soderi profesionisti si va palce Gran Turismo 5 (lol), s-a deschis editia 2011 a GT Academy.
    Daca locuiti in una din tarile de mai jos, tot ce trebuie sa faceti este sa va incrieti pe Introduction - GT Academy 2011 - gran-turismo.com.
    Austria, Franta, Germania, Olanda, Portugalia, Irlanda, Spania, Elvetia si Anglia.

good luck.

13. #3713 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Cei cu cont de uk recomand sa va inscrieti si sa inregistrati o tura de circuit valida deoarece veti primi cadou un nissan gt-r negru cu insemnele gt academy

14. #3714 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Special stage 7 , money and xp glitch - GTP Forums
    Special stage 7 , money and xp glitch

GT5 Mega Money Glitch

A incercat cineva?

15. #3715 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    dap am facut eu cu cineva 700.000cr si 200.000xp in 20 min 2 persoane
    cu cat suntem mai multi cu atat mai mult

PSN hans_landa344

16. #3716 SP
    ma bag si eu .. iti dau add si vb.

17. #3717 SP
    Member Dasani's Avatar

18. #3718 SP
    Member Imperatore's Avatar
    lol awesome Dasani

19. #3719 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pana la urma ne mai vedem diseara la "pregatirea" aia pentru campionat?

20. #3720 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu is prezent ... tocmai am facut Cr. pt masina

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 246 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 ... LastLast