Cu cat masina este mai "buna" (are mai multi cai, e mai usoara) are mai multe PP. Daca ii scazi din putere, aerodinamicitate sau ii cresti in greutate, iti scad PP.
Cu cat masina este mai "buna" (are mai multi cai, e mai usoara) are mai multe PP. Daca ii scazi din putere, aerodinamicitate sau ii cresti in greutate, iti scad PP.
Felicitari pentru cursa Koba nice win . Va multumesc celor de pe CG care ati participat in campionat si va astept si la sezonul urmator.
Eu imi cer iertare pt iesirea subita, dar dupa caderea serii nu vedeam nimic si din greseala in greseala am ajuns pe ultima pozitie. La un moment dat mi s-a deconectat si volanul si la cat de mult eram in urma, am zis ca n-are rost sa mai continui . Dar a fost fun cat a durat, congrats tuturor!
Zilele astea am inceput sa-l joc insa mi se pare prea extrema faza cu vopselele.Nu inteleg dece nu iti pune la dispozitie toata paleta de culori.Mi se pare absurd ca o anumita culoare sa fie disponibila doar dupa ce achizitionezi o masina.In rest everything is fine.
Sper ca va fi si campionat pt GT 6 .. abia astept sa jucam iar toti (imi e oftica de mor ca am pierdut discul cu gt 5 )
6 Decembrie !!!
Imi cer scuze ca am iesit..dar am conectat controler-ul la consola innainte de cursa pt ca nu mai avea baterie..ca sa constat in timpul cursei ca nu se incarca..imi pare rau dar macar bine ca nu am facut o boacana sa incurc serios pe cineva la start..
Mare sperietura ce mi-am tras cand te-am vazut la iesirea din curba, am avut impresia ca esti in mijlocul drumului
Probabil o intrebare stupida: Daca cumpar jocul SH il pot juca in multi? Sau are cod si trebuie sa caut unul cu cod online nefolosit? Ms mult!
Salut
Daca am jucat gran turismo 5, si acum mi-am luat academy edition, oare imi mai merge save-ul de la primul, deci am pastrat tot instalat de la 5 si acum vreau sa imi dau cu asta, la cel vechi am 37% facut din el, si mi-e frica sa nu imi faca alt save si sa imi inceapa si la trofee de la inceput, ca nu mai am nervi.
Salut!Am si eu o intreabare legata de jocul Gran Turismo 5.Exista un buton care reseteaza(restart) la masina in timpul cursei?Nu am gasit in meniu nimic.
Multumesc!
Bookmarks