Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 246 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 ... LastLast
Results 2,901 to 2,920 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2901 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pentru amatorii de curse online, lounge-ul este facut, dati join pe mine sau pe room: 1472-6118-3916-1739-2630

2. #2902 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Event: Chamonix 4WD Winter Extravaganza*
    a.k.a. Serbările zăpezii
    -----------------------------------------------------------------
    Track: Chamonix Main (8,26 km)
    Date: 30 Dec 2010
    Schedule: 21:30 � qualify / 22:00 � start race
    Restrictions:
    No limit (bring your own car, 4WD recommended)
    Max 325BHP (330CP)
    No weight limit

Snow tyres

Regulations:
    No damage
    No penalties
    Driving Line: On/Off
    Active Steering: Off
    Traction Control: Off
    Skid Recovery Force: Off
    Active Stability Management: Off
    ABS: On/Off
    Sauber Mercedes C9 Race Car '89, f.t.

Lobby: L0G1X

Dacă nu ne adunăm măcar 6-7 inși, nicio problemă -- jucăm de fun acum și am�năm cursa cu premiu pentru ianuarie.
    *post formatting � ffocus
    Lounge pregătit, vă aștept la 1472-6118-3830-2742-9971

3. #2903 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    ok, am luat si eu jocul. n-am avut prea mult timp la dispozitie sa ma joc asa ca am ales random niste curse A-spec, Licenses, special events etc doar, doar mai strang niste credite. (aveam o mazda mx5)
    am reusit sa fac asta cat decat insa cand mi-am luat o masinuta mai serioasa, clio v6, am constat ca sunt un sofer foarte prost lol ceva sfaturi pentru a avea cat de cat o sansa sa ma pastrez pe circuit?
    nu am inteles, care e treaba cu seasonal events? e drept, am jucat doar un time trial cu "subsemnata" clio si am scos un timp execrabil, iar dupa cateva ture m-am oprit. cumva trebuie sa iesi primul din zecile de mii de oameni care incearca event-ul?

4. #2904 SP
    Junior Member Tuxador's Avatar
    Am un Enzo Ferrari '02.L-am tunat cu tot ce se poate cumpara,are 922 HP,dar ia colturile foarte prost,trebuie sa franez cat pot de mult ca sa raman pe traseu.Am incercat sa schimb setarile la suspensie si drivetrain,dar chiar si cu cele standard merge prost.Am jucat la Arcade mode fara modificari,si merge bine.Pot sa-i fac ceva sau trebuie sa o arunc la gunoi (nici nu pot sa o vand...)

5. #2905 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ai �ncercat să schimbi anvelopele?

6. #2906 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Gran Turismo 5 Guide/Walkthrough - PS3, PlayStation 3 Walkthrough - IGN
    E de folos,mai ales la partea de tuning,pt cei care nu stiu cu ce se mananca

7. #2907 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    ok, am luat si eu jocul. n-am avut prea mult timp la dispozitie sa ma joc asa ca am ales random niste curse A-spec, Licenses, special events etc doar, doar mai strang niste credite. (aveam o mazda mx5)
    am reusit sa fac asta cat decat insa cand mi-am luat o masinuta mai serioasa, clio v6, am constat ca sunt un sofer foarte prost lol ceva sfaturi pentru a avea cat de cat o sansa sa ma pastrez pe circuit?
    nu am inteles, care e treaba cu seasonal events? e drept, am jucat doar un time trial cu "subsemnata" clio si am scos un timp execrabil, iar dupa cateva ture m-am oprit. cumva trebuie sa iesi primul din zecile de mii de oameni care incearca event-ul?
    Seasonal Events sunt event-uri disponibile pe o anumita perioada de timp. Din ce am inteles pentru Drift si Time Trial nu primesti Cr/XP, doar pentru Races. Event-urile de genul asta sunt foarte utile, castigi foarte multa experienta si destule Cr.
    Pe partea de condus... Clio nu cred ca are nevoie de anvelope racing, dar pune-i macar sport (daca nu are). Incearca sa activezi mai multe assist-uri (pe care sa le deactivezi in timp) si sa urmezi foarte bine Driving Line-ul (recomand sa-l activezi, pana inveti track-urile).

Quote Originally Posted by Tuxador View Post
    Am un Enzo Ferrari '02.L-am tunat cu tot ce se poate cumpara,are 922 HP,dar ia colturile foarte prost,trebuie sa franez cat pot de mult ca sa raman pe traseu.Am incercat sa schimb setarile la suspensie si drivetrain,dar chiar si cu cele standard merge prost.Am jucat la Arcade mode fara modificari,si merge bine.Pot sa-i fac ceva sau trebuie sa o arunc la gunoi (nici nu pot sa o vand...)
    E o masina foarte puternica si, din ce stiu, cam usoara. Incearca totusi sa-i pui Racing Soft Tyres, poate rezolva ceva. (si McLaren-ul meu, care nu e chiar atat de puternic, era greu de tinut pe pista, insa cu mici modificari, inclusiv anvelopele, a devenit foarte manevrabila).

8. #2908 SP
    Haideti sa spulberam mitul asta cu "Racing Line". Din punctul meu de vedere nu este bun pentru nimeni, nici pentru cei ce doresc sa invete traseele nici pentru cei mai avansati. De ce zic asta? Pai e foarte simplu, acea linie este ceva generic, sunt puncte de franare care nu trebuie sa existe, nu se muleaza pe masina cu care mergi in momentul respectiv si, cateodata, iti arata o trasa ideala total aiurea.

Pentru a invata un traseu, sfatul meu este sa mergeti usor la inceput cu masina, cateva ture de recunoastere, sa va dati seama cam cum trebuie abordate virajele si apoi cresteti viteza. De multe ori sunt viraje in care crezi ca ar fi trebuit sa franezi mai devreme sau mai puternic, dar de fapt problema era in a alege o trasa optima. Linia aceea ce apare in jocuri incurca foarte mult, pentru ca odata ce va obisnuiti cu ea si o dezactivati, veti fi total dezarmati pentru ca nu stiti care-s punctele de franare, nu ati luat repere vizuale pe traseu, va asteptati ca sa se inroseasca o linie imaginara.

Nu o recomand absolut deloc.

9. #2909 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Exista setari de damage pentru SP? Intreb pentru ca ieri (in MP) am intrat intr-un parapet si a inceput sa traga, am vazut ca i-am facut un mic damage. Problema e ca in SP (sunt level 20, am incercat cu mai multe masini premium/standard) nu are niciun efect.

10. #2910 SP
    Am impresia ca pe SP damage-ul creste odata cu avansarea in cariera, nu cred ca-l poti seta in vreun fel.

11. #2911 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Linia aceea ce apare in jocuri incurca foarte mult, pentru ca odata ce va obisnuiti cu ea si o dezactivati, veti fi total dezarmati pentru ca nu stiti care-s punctele de franare, nu ati luat repere vizuale pe traseu, va asteptati ca sa se inroseasca o linie imaginara.

Nu o recomand absolut deloc.
    Jocul iti sugereaza punctele de franare fie racing line on sau off. Nu stiu cati au observat dar cand racing line-ul incepe sa fie rosu , pe bord iti afiseaza viteaza (rosu intermitent) in care jocul iti sugereaza sa negociezi virajul in care urmeza sa intri.
    Deci cu sau fara racing line jocul tot iti ofera un reper de franare, iar personal ,daca am de ales folosesc banda rosie din racing line ca reper, o observ mai usor decat o cifra care clipeste in bord. Totusi cand spun ca o folosesc ca reper de franare asta nu inseamna ca incep sa franez exact cand a inceput sa se inroseasca racing line-ul si in nici un caz nu folosesc racing line ca trasa ideala pentru pilotaj, lol. Cei care o urmeaza cu sfintenie fac o mare greseala.

12. #2912 SP
    Eu sper sa introduca optiunea sa scoti si flashul ala intermitent, precum si recomandarea treptei de viteza. Sunt nenumarate cazurile in care nu au nicio treaba.
    Sunt de parere ca cel mai bine se invata un traseu fara niciun ajutor de genul celor de mai sus.

13. #2913 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    pai mai bine dezactivez hud-ul direct si ramai decat cu plansa si bordul masinii pe ecran

14. #2914 SP
    Member gpaul's Avatar
    'Trasa ideala' e vizibila pe orice track fie si Driving line-ul dezactivat.Se vede clar care parte a pistei e frecata dupa urmele de pneu, si daca nu ma insel, jocul sugereaza aderentza mai mare pe portiunea respectiva..doh.Scrie undeva in help cred.Asta+ indiciul de franare mentionat de Mini si ei nah, ai trasa ideala

15. #2915 SP
    Member CrissX's Avatar
    Exact, scapati de acele linii de noobi, nu ajuta cu nimic, ba dimpotriva deruteaza. Aveti urmele de franare, aveti indicatorul de viteza care devine rosu intermitent cand trebuie sa franati. E simulator, ganditi-va ca in realitate nu exista acele linii.
    Si deja exista la masinile de serie optiunea de auto-break (volvo ), in real life.

16. #2916 SP
    Member gpaul's Avatar
    'Auto-brake' maestre...deocamdata e doar un joc
    Edit: M-ai facut curios :
    haha

17. #2917 SP
    Stii ca scopul testelor este tocmai ca sa se evite situatiile celei de mai sus, atunci cand produsul este lansat pe piata, nu ?

18. #2918 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Te pui si tu cu expertii acum... La Multi Ani!

19. #2919 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Stii ca scopul testelor este tocmai ca sa se evite situatiile celei de mai sus, atunci cand produsul este lansat pe piata, nu ?
    Ce test mai, ca e demo cu presa :applause:

20. #2920 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    'Auto-brake' maestre...deocamdata e doar un joc
    Edit: M-ai facut curios : YouTube - Volvo auto brake fails during demo! haha
    ar fi bun si kinect la ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 246 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 ... LastLast