Ce volan imi recomandati pt GT5? Nu vreau unul exagerat de scump dar nici foarte ieftin, undeva intre 300-400 ron.
Ce volan imi recomandati pt GT5? Nu vreau unul exagerat de scump dar nici foarte ieftin, undeva intre 300-400 ron.
Dintre cei care participa la GT Open, care ma lamuriti si pe mine cum sta treaba cu cauciucurile? Cate avem in total?! Pe site nu vad decat un "exemplu", nu stiu daca ala e bun sau nu.
Revin si eu cu intrebarea asta, Ce volan imi recomandati pt GT5? Nu vreau unul exagerat de scump dar nici foarte ieftin, undeva intre 300-400 ron.
Care ar fii setarile optime la driving options pt un condus cat mai mult, prin placut nu ma refer neaparat la usor ci cat mai aproape de realitate.
Driving Force GT - cel mai bun volan ca raport pret/calitate.
Iar la Driving Options da tot pe off, lasa doar ABS la 1. Cel mai bine experimentezi tu cu ele sa vezi cum iti place.
7 medium mai ai, da.
@ tdkftw : Recomand si eu tot DFGT. La driving options depinde de skill... Sa nu iti blestemi zilele ca ai renuntat la ds3, foloseste active steering strong.
Jaguar XJR-9 Featured in Latest GT5 Time & Drift Trials
---------- Post added 12-07-2013 at 21:45 ----------
GTPlanet Weekly Rewind: The Music That We Play
De azi sunt posesorul unui FORCE GT, nu ma asteptam sa fie chiar asa de greu, de 3 ore incerc sa ma invat cu volanul si nu reusesc, are un force feedback dat dracu![]()
Asa sunt si eu stai relax , greu pana invat , in special sa joc pe manual , la mine acolo e buba.Astia de pe GTPlanet mi-au recomandat masini gen Toyota FT 86 , ca nu e asa puternica .
Da asa e , sa vezi la G27 cum e , nu pot face nici un drift ... adica pot dar dupa aia ce ma dor mainile, ca tre sa tot misti de volan stanga -dreapta si nu foarte mult , doar putin oricum,ma depaseste .. eu acuma ma chinui cu Licentele , mai am 12 license test de luat gold.
Ma gandesc tot mai serios sa imi iau si un stand wheel, poate ma mai ajuta si el, schimba pozitia volanului si toate cele. Imi e foarte greu cu el, daca ai apucat sa derapezi nu mai stii ce viraje sa iei![]()
Ia diferenta dintre unu ca noi si unu profesionist Video: Lucas Ordoñez Drives GT6′s Goodwood Hillclimb , primu care la incercat a scos un timp de un minut si ceva Lucas Ordonez a scos 53 de secunde si nici nu s-a chinuit macar![]()
intradevar volanul face diferenta, jocul este cu totul diferit atunci cand folosesti un volan bun. Eu simteam prin force feedback cand imi fug rotile spate, cand subviram...samd
O perioada nu am avut un stand special, ci il montam pe birou...etc Dupa care am inceput un proiect care s-a finalizat in 2 luni, dar a meritat toti banutii investiti! vedeti aici ce am avut. Din pacate l-am dat din lipsa de spatiudar va garantez ca merita!
Adi poti sa imi dai si mie prin PM detalii despre materialele folosite pt stand sau o schita ceva?
iti voi trimite toate materialele de care m-am folosit atunci cand mi l-am construit. trimite-mi un PM cu adresa ta de email.
imi explica si mie cineva care e treaba cu Performance Points? nu am inteles ce influenteaza cresterea/scaderea lor. Ma intereseaza cursele din Seasonal Events si as vrea niste sfaturi cu privire la alegerea masinilor si tuningul acestora. ( de preferat sa fie detaliat).
De asemenea aam gasit o masina la Used Cars Dealership care avea Cockpit View detaliat, intocmai ca la cele premium. Ceea ce m-a surprins e ca respectiva masina nu o puteam gasi la New Cars Dealership, loc exclusiv pentru cele premium si de asemenea masina este trecuta ca fiind una standard. Este vorba de Chrysler Prowler
By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks