Eu am inceput cu jocurile pe la 7 ani avand o copie de sega ma jucam cu noptile mario bros ,ce joc! Prin 2000 miam luat pc p1 la 166 pe care ma jucam duke nuke super joc si doom, ulterior prin 2004 miam luat un monstru de pc p4 cu procesor de 2,8 placa video de 256 dvd rw,1giga rami jucam half life 2,doom 3, la maxim ajungnd azi avand un ps2 slim,un nintendo gamecube , si xbox 360 sper ca nu vam plictisit

). pe la sfarsitul lui 93, satula de rugamintile mele si ale fratelui meu, ne-au luat si noua, parintii, un nintendo, dar fara jocuri in memorie si sa vezi alergatura sa gasim Contra. normal ca am cumparat app 5-6 casete pana am gasit una chiar cu contra. am terminat jocul, impreuna cu fratimiu de cel putin 10 ori. a urmat mario, pe care l-am "descoperit" din greseala intr-una din carcasele unde trebuia sa fie contra. am jucat multe jocuri, zeci, sute. imi aduc aminte printr-a 4-a ca am fost cu o geanta plina de casete la scoala, sa ii arat unui coleg ca am mai multe casete decat el
se arsese ceva prin el, dar inca mai am casetele (cred). Apoi mi`am luat PC si atunci aveam o gramada de jocuri de la un prieten care avea net si mi le tragea pe CD-uri, apoi mi`am pus si eu net si mi le trageam singur (jocurile...imi trageam jocurile, nu alt ceva
). Mai tarziu isi luase un prieten de al meu PS2, si aproape zilnic ma duceam la el si ne jucam impreuna ^_^...Apoi imi luasem un PSP, ce mandru eram, da nu prea aveam bani pentru jocuri...dar...ma multumeam si cu 2 jocurile care le aveam, pe urma mi l`am modat si curgea cu jocuri...mai tarziu (decembrie 2008) Mi`am luat un PS3 :X si am 9 jocuri pe BD si unu de pe PSN
Asta a fost povestea mea

) Batman,Mario,Un joc de fotbal si...intr-o alta zi tata mi-a cumparat un pistol.Credeam ca e de jucarie, nu stiam ce a fac cu el pana gand mi-a zis sa tintesc spre televizot si sa omor ratze.Nu stiam ce sa mai zic, trageam cu pistolul in televizor,omoram rate, era paradisul pentru mine.

Bookmarks