Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 149

Thread: Clubul PlayStation 1 - PSX

1. #61 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu boxart pentru GT2 si Fifa 98?sa aiba dimensiunea pentru o carcasa(am cautat dar habar n-am ce imi trebuie)
    Multumesc Anticipat!

PS:Nu poate fi facut si thread-ul asta sticky ?

2. #62 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Incearca pe CDCOVERS.

3. #63 SP
    Junior Member gfejsh's Avatar
    Am un PS1 de cand sa dat prima oara si inca merge foarte bine si am toate jocurile de pe el dar in special mi-a placut soul reaver

4. #64 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

5. #65 SP

L-am jucat p�nă s-a dezintegrat discul �n consolă

6. #66 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Cum am putut uita de el... singurul joc racing care ne-a placut la amandoi si l-am jucat impreuna XD.

7. #67 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Can I join the club ?
    Am un PSX echipat destul de bine si gata da razboi.
    Am arme si armura (vreo 4 controllere si un card, inca unul e pe drum).
    Si am si munitie : vreo 10 jocuri in total.

8. #68 SP

...I miss Crash!

9. #69 SP
    Junior Member boghi5's Avatar
    Nu styy cine cumpara Playstation 1 Pret bun. rob_boghi5 sa ma contacteze

10. #70 SP
    Member carcru's Avatar
    Ahh , m-am uitat printre pagini si mi-am adus aminte de crash bash si crash bandicoot.
    Inca le mai am , n-am sa uit nici o data cat am mai jucat cu varmiu crash bash la dublu. Unul dintre cele mai frumoase jocuri pt playstation 1.

11. #71 SP
    Junior Member razvan21ro's Avatar
    In maxim o saptamana e posibil sa primesc jocul Tom Clancy's Rainbow Six Rogue Spear. Am jucat o perioada pe PS One in trecut, se stia pe atunci de PS2 dar pentru mine era ceva strain. Acest joc nu l-am jucat pana acum si pot spune ca am fost un mare fan al seriei, asa ca o sa incerc sa incep cu inceputul.

12. #72 SP
    Pentru fanii Resident Evil LIVE

13. #73 SP
    Member carcru's Avatar
    Mi-am cumparat un playstation 1 !!!! La un pret de 20 de lei cu 7 jocuri.
    Genial , acuma jucam X-Men vs Street Fighter , good ol' memories.

14. #74 SP
    Member carcru's Avatar

This game will never get old.

15. #75 SP
    Junior Member sallyliao's Avatar
    Crash Bash si Crash team racing ah the memories , poate sa zica cine ce a vrea cum ar fii clona dupa mario kart etc da Crash Team Racing a fost super.

16. #76 SP
    Banned xuquan's Avatar
    -am apucat de un joc pe treatment l-am indragit foarte mult si pe treatment il consider o capodopera!

17. #77 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Caut si eu un joc de PSone pe care il jucam acum vreo 10 ani. Tin minte ca era cu roboti si primul nivel era intr-un oras, printer niste blocuri, apoi mergeai intr-o gara si te urcai pe un tren. Stiu ca e cam confuza descrierea, dar asta e tot ce imi mai amintesc din joc. Are cineva vreo idee ce joc poate fi ?

18. #78 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Hmm, mi se pare cunoscut si cred ca stiu jocul.
    cumva?

19. #79 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu e asta. Cel pe care mi-l amintesc eu era 3rd person, asta vad ca e top-down shooter.

20. #80 SP
    Junior Member Shearer's Avatar
    MobyGames: Game Browser

Ar trebui sa-l gasesti acolo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast