Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 83

Thread: Steam Deck

  1. #61 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Stie cineva exista Steam Deck in vre-un magazin? Mi-ar placea sa tin jucaria in mana, sa o examinez fizic inainte sa ma hotarasc daca o iau sau nu. Nu as da 2000 de lei ca apoi sa constat ca ceva nu prea imi place si as fi vazut acel ceva la o simpla examinare ( ecran, butoane, cum se simte in mana etc).

  2. #62 SP
    Manager paul's Avatar
    Oliver's back with another in his regular analysis of the most demanding PC titles and the extent to which you can get a playable experience from them on Steam Deck. There's no holds barred here as the Valve handheld tries to take on nightmare games like The Last of Us Part 1, Hogwarts Legacy, Resident Evil 4, Dead Space Remake and even Redfall.

  3. #63 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Pt mine Steam Deck e cea mai buna inventie din ultimii ani, pt a-mi sustine pasiunea asta a video-gamingului. De cand il am m-am jucat exclusiv pe el. Nu PC, nu PS4. Si PS5 desi e disponibil acum nu simt deloc nevoia sa mi-l iau, deocamdata. Totusi asta nu inseamna ca un pasionat de gaming ar trebui sa se limiteze la un singur device. Cu cat mai multe si variate, cu atat mai bine.
    Revenind la Steam Deck. Daca intentionati sa il luati pt a juca ultimele jocuri la detalii maxime mai bine nu va luati. Pt asta ar trebui sa aveti deviceul potrivit daca sunteti cu adevarat pasionati (cum ziceam mai sus). Daca in schimb aveti o librarie plina de jocuri cu cerinte medii sau minime si preferabil single player e mana cereasca. Am incercat inainte sa decid sa mi-l iau tot felul de variante de streaming: GeforceNow, Steam Link, PS4 streaming, Stadia (cand era) etc. Stream pe telefon cu cobtroller, pe tableta cu controller, pe laptop...etc. Uneori netul mai sacadeaza, apoi sa iei tableta sa o atasesi la controller sa pornesti aplicatia sa o conectezi la pc etc etc...nu e foarte complicat dar nici nu e ca si cand apesi un buton si gata. Iar faza cu suspend and play e geniala la Deck.
    In ce priveste jocurile, vad o gramada de postari ca nu merg impecabil jocuri foarte noi cu cerinte extreme pe Steam Deck. Dar nu am vazut o postare invers: jocuri cu cerinte minime jucate pe monstrii de PC sau pe PS5. Sa joci Dead Cell, Hallow Knight, SteamWorld Dig 1+2, Hades, Guacamelle 1+2, Bladphemous, Guns and gore and canoli 1+2, Shank 1+2, Rayman 1+2 etc...pe un mostru de PC sau PS5? E ca si cand iti iei lambrghini si te duci cu el pana la piata. In schimb pt Steam Deck sunt impecabile cu consum minim de baterie, grafica perfecta pe acel ecran si mod de joaca parca gandit pt a fi pe un handeled device. Concluzia e ca trebuie sa cauti jocul potrivit pt aparatul pe care intentionezi sa joci.Nu invers.

  4. #64 SP
    Manager paul's Avatar
    Ally vs Deck: The Fastest PC Handheld... But Is It The Best?:

  5. #65 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Un lucru ma face totusi curios la ASUS, daca au reusit sa faca o consola portabila atat de performanta la dimensiunea aceea, ce ii opreste sa se bazeze si pt laptop-uri pe aceleasi tehnologii din ROG Ally ?
    Pana la urma si ROG Ally tot pe Windows 11 functioneaza.

    Ma gandesc logic ca daca in ceva atat de mic ai reusit sa aduci toata performanta asta, in dimensiunea unui laptop ai liber chiar la mai mult, daca nu ca performanta (macar momentan) macar ca o racire mai buna, care si asa nu este prea rea nici in cazul ROG Ally.

    Intreb chiar de curiozitate, nu prea am gasit discutii pe tema asta pe internet.

  6. #66 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by I.am View Post
    Un lucru ma face totusi curios la ASUS, daca au reusit sa faca o consola portabila atat de performanta la dimensiunea aceea, ce ii opreste sa se bazeze si pt laptop-uri pe aceleasi tehnologii din ROG Ally ?
    Pana la urma si ROG Ally tot pe Windows 11 functioneaza.

    Ma gandesc logic ca daca in ceva atat de mic ai reusit sa aduci toata performanta asta, in dimensiunea unui laptop ai liber chiar la mai mult, daca nu ca performanta (macar momentan) macar ca o racire mai buna, care si asa nu este prea rea nici in cazul ROG Ally.

    Intreb chiar de curiozitate, nu prea am gasit discutii pe tema asta pe internet.
    Z1 Extreme din ROG Ally este la baza un 7840U . De aici o sa-ti raspunzi singur .

  7. #67 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Steam Deck OLED:






    Attached Images Attached Images steamdeckoledbattery.jpeg

  8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O comparație mică:

  9. #69 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu sunt deloc interesat de produs si nu sunt prins in "lumea" Steam, libraria mea de jocuri pe steam avand maxim 20 de jocuri, majoritatea (daca nu chiar toate) fiind primite gratis cu timpul.

    Dar mi se pare absolut incredibil ce au facut oamenii astia cu Steam Deck OLED si ce lista mare de updates are consola asta...

    Efectiv orice lucru e upgradat fizic, electric, termic, reparatii, absolut tot. E chiar si mai usor de reparat. Grip mai bun, materiale mai bune, mai usor, mai rece, mai silent, autonomie mai mare. Pana si RAM au pus DDR5 asta ultra rapid la 6400MHz. Storage mai rapid. Pana si antenele.
    Updated touchscreen polling rate, improved latency and accuracy. Added third antenna near the top of the device for better BT performance inclusiv when docked.
    Baterie cu 22% mai mare. Ecranul consuma cu 30-50% mai putin curent. New SoC care consuma mai putin curet.
    Nu se mai termina lista aia

    Efectiv nu am mai vazut vreun produs comercial care sa imbunatateasca chiar tot ce e acolo. E fix opusul la ce se intampla in industria de electronic goods in era noastra.

    Efectiv cred ca au mers pe toata lista de feedback de la oameni si au planuit accordingly.

    Cred ca singurul motiv pentru care nu se numeste Deck 2 este pentru ca avem aceleasi frecvente la SoC, chiar daca el este imbunatatit efectiv.

  10. #70 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca vrei sa zici Steam OLED, nu Switch. Am fost foarte confuz la inceput

  11. #71 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da da, ai dreptate. Am modificat. Nu-mi este deloc in vocabular Steam sau Deck

  12. #72 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Pe mine chiar ma tenteaza foarte tare pentru jocuri 2D (am o mica obsesie pentru CupHead si bossfighturile din HollowKnight), eventual si altele precum Ori, Little nightmares etc., cand sunt pe drumuri/vreau sa stau in pat. Faptul ca au schimbat ecranul si au marit capacitatea bateriei, adreseaza 2 dintre problemele mele mari. Mai raman alte 2: cat de confortabil e de tinut in mana si cat de tare suna ventilatorul. Nu imi propun sa joc AAA-uri recente pe el, dar poate uneori mai am chef de ceva precum Shadow of Mordor, Dying light 1 etc. si daca stau langa cineva care doarme, nu as vrea sa fie o problema pentru persoana de langa mine. Nu, nu cunosc pe nimeni cu steamdeck. Am un fel de PTSD de la vechiul laptop si acum sunt foarte atent la acest aspect. Aveti idee cat de deranjant e in functie de ce % din putere e folosit?

  13. #73 SP
    Member codpin's Avatar
    Strict legat de zgomotul facut atunci cand doarme cineva langa tine e mai interesant de aflat cat de tare suna butoanele cand le apesi mai cu viata.

    Nu am steamdeck sa te lamuresc cu aspectul asta, dar de cand am luat xbox-ul efectiv am avut un soc cand am auzit cum suna butoanele de la controllerele lor. Am luat si elite sperand sa fie mai soft si tot tare suna comparativ cu cele de la Sony si Nintendo.

    Eu zic ca asta e mai important de stiut decat un white noise provocat de un ventilator.

  14. #74 SP
    Member Antiohh's Avatar
    interesant. Nu m am gandit niciodata la asa ceva. Nu am primit reprosuri de la tastura laptopului sau controllerul dual sense, dar de la huruitul laptopului da. Nu stiu, al meu era enervant tare. Nici in biblioteca nu il mai puteam lua... (nu, nu ma jucam in bilblioteca, faceam chestii office). Nu a fost mereu asa cu el, a avut si pasta schimbata la service autorizat (era greu demontatul) si tot e enervant de zgomotos.

  15. #75 SP
    Member codpin's Avatar
    Pai de asta zic, pe un dual sense ma pot juca orice souls game unde ai nevoie de timpi de reactie si nu sa stai sa apesi cu mila si e silentios. La fel si pe Switch.

    Eh, astea de Xbox zici ca-s tastaturi mecanice... Si nu sunt singurul care am constatat asta, dovada faptul ca au anuntat ca lanseaza anul viitor un controller mai silentios si era plin reddit-ul de oameni fericiti.

  16. #76 SP
    Member tudort's Avatar
    Ce părere aveți de Steam Deck Oled. Merită pentru o experiență Steam on the Go ?

    Trimis de pe al meu XQ-DQ54 folosind Tapatalk

  17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Ce părere aveți de Steam Deck Oled. Merită pentru o experiență Steam on the Go ?
    Doar daca nu te deranjeaza rezolutia mica si setarile de low quality upto medium (pentru majoritatea titlurilor mari).
    Practic se duce mai mult spre un Nintendo Switch, decat spre PC. Eu astept Steam Deck 2 (sper sa fie cu OLED din start), varianta actuala este deja depasita (asa cum e si Switch-ul dealtfel, dar macar acolo exista scuza ca nu ai pe ce altceva sa joci acele titluri).

  18. #78 SP
    Manager paul's Avatar
    'Too Big' For Steam Deck? Unreal Engine 5 First-Gen Games Put To The Test vs Xbox Series S:
    00:00 Overview
    01:49 RoboCop: Rogue City
    04:27 Immortals of Aveum
    06:33 Jusant
    08:15 The Talos Principle 2
    09:35 Fort Solis
    10:56 FPS caps and Steam Deck LCD comparisons
    12:41 Analysis and conclusion

  19. #79 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    @tudort
    Depinde de tine ce fel de gamer esti. Eu am varianta LCD din primavara trecuta si ma joc 99% din timp pe el. Si cand spun timp spun sute de ore jucate de cand il am. Sute de ore pe care sigur nu le-as fi jucat altfel. In plus mi-am imbigatit datorita lui, libraria Steam cu o gramada de jocuri care altfel sigur nu le-as fi jucat. Totusi daca esti un pretentios vizual nu ti-l lua. Daca din miile de jocuri din anii trecuti tu vrei sa joci ultimul inca neaparut? Nu ti-l lua. Daca in schimb placerea ta e data de joaca in sine si nu de pixeli 4k pe 7 inch, i-al fara nici o retinere. O sa gasesti sute de jocuri care merg excelent pe el.

  20. #80 SP
    Member codpin's Avatar
    Cine a cumparat consola asta, de unde ati dat comanda? Valve/Amazon/etc?

    De pe Valve a comandat cineva? Trimit din EU sau se plateste vama? Am vazut ca au oferte ok refurbished si ma bate gandul pentru inlocuitor de switch.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Steam IDs By rareshica in forum Jocuri PC
    Replies: 8 Last Post: 26-03-2016, 21:19
  2. Steam Trading By DobaiSzilard in forum Jocuri PC
    Replies: 9 Last Post: 07-06-2014, 18:13
  3. Steam OS se lanseaza pe 13 Decembrie By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 14 Last Post: 06-01-2014, 19:00
  4. Licitatie: Cont Steam By DeathWings in forum Licitatii
    Replies: 6 Last Post: 26-03-2013, 08:06
  5. Intrebare Steam By razvanrazy in forum Software
    Replies: 1 Last Post: 14-08-2010, 22:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts