Asta cu Ally X cu Bazzite e ca si cum ai lua Mac sa pui Windows pe el. Mi se pare ca ma scarpin cu mana pe dupa cap sau care era expresia aia. Ally X ruleaza pe windows si cam asta spune tot.
Legat de OLX, majoritatea noi sunt fara garanție deci mie asta imi zice furaciune in 90% din cazuri si efectiv nu pot sustine practica asta. Iar fara garantie nu il iau pt ca am citit multe situatii de defecte din fabrica unde a trebuit inlocuit produsul cu totul iar Steam sunt destul de ok ca si customer support din pct asta de vedere.
Cat despre switch 2, asa cum s-a mai zis, presimt ca multi vor fi dezamagiti de performantele lui. Plus ca am avut switch, am jucat cam ce am vrut din exclusivele lor si apoi l-am abandonat.
Ce ma atrage la Deck e faptul ca e chiar un indie machine. Jocurile pe steam sunt mai ieftine decat o punga de seminte si am deja o librarie consistenta acolo desi nu ma mai joc pe PC de vreo 8-9 ani. Pur si simplu luam ce mai aparea la promo sa fie acolo, oricum erau cativa euro. Acum as avea ocazia sa ma si joc, majoritatea fiind jocuri care imi plac da le-am lasat in backlog ca au aparut mereu alte jocuri mai mari pe consolele pe care le am deja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bookmarks