GeoGcX daca ai gasit un leveling guide bun astept si eu. Am inceput jocul ieri si sunt level 7 la un mag.Superb jocul.
care ma poate ajuta si pe mn la AION am o problema cu cu ^^limba ^^ ca sa zic asa este in coreana cdaca ma poate ajuta cineva cu un pack sau stie cum pot face sa sciimb sa fie in engleza mar ajuta enorm ast raspuns daca se paote cat mai curand
---------- Post added 14-04-2010 at 06:34 PM ----------
daca aveti un server bun de AION astept adresa ptr a incepe dar sa se paota face ceva cu limba ca nu cred ca reusesc sa invat coreeana sau ghineza asa repede![]()
altadata cumpara si tu jocul de undeva din EU. Tu ai varianta de asia cel mai probabil si o sa ai mari probleme si cu lag-ul tu conectandu-te la serverele din Asia.
Acum că jocul a devenit Free to Play (sort of...) s-a apucat cineva de el?
L-am �nceput aseară, �mi place foarte mult...păcat de sutele de mii de restricții.
L-am pus pe pauză deocamdată, p�nă apare o modalitate de a upgrada contul de la Starter la Veteran. (Se g�ndesc la o modalitate �n momentul de fața)
Am cont de veteran fiindca am jucat in beta pana la lvl 15 si mi-au mai dat 7 zile de rang Gold. Jocul este superb iar in beta nu erau restrictii incredibil de mari pentru un jucator oarecare, poate au mai modificat.
Am sa-l joc cum trebuie incepand de luna viitoare cand imi vin piesele de calculator si am sa ma tin de el pana va aparea Guild Wars 2 ^^. Mask, sper sa ne vedem in joc. Eventual la Asmodians
![]()
Dang it.Am fost tare fraier că nu am jucat și eu �n beta.
Mi-am făcut un priest, Elyos faction. xD
Abia aștept să pot face upgrade la Veteran, p�nă atunci am să-l las deoparte... mă enerveaza la culme că nu-mi pot deschide shop sau că nu pot folosi chat-ul ca lumea.
Din primele ore mi-am dat seama că e un joc care merită jucat... p�nă apare Guild Wars 2. ^_^
Am inteles ca pe North America nu sunt restrictii, vezi fa un cont acolo si incearca si spune-ne si noua ca si eu as fi interesat... am jucat doar pe servere private pana acum.
P.S. S-ar putea sa trebuiasca sa redescarci tot clientul :-s
Da, pe NA nu vor fi restricții. Dar nu mă voi baga pe NA dintr-un singur motiv. NCSoft.
Vor exista $hops cu iteme care vor afecta gameplay-ul. Un fel de pay 2 win.
Intre timp mi-a venit un chef nebun de Aion si m-am reapucat pe europa, pe server-ul Spatalos... este o guilda de romani foarte de treaba numita Soul Of Aion, daca vrea cineva sa joace e binevenit(a)
P.S. sunt lvl 30![]()
Bookmarks