Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 75 of 75

Thread: Aion: The tower of eternity

1. #61 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Voua va merge? Mie acum imi da ceva eroare cu cannot connect to the authentication server
    Pe ce server joci?

PS: Cateva screens in abyss si cu noua armura ^^
    Attached Images Attached Images aion0011.jpg aion0012.jpg

2. #62 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    Pe ce server joci?

PS: Cateva screens in abyss si cu noua armura ^^
    Mi-ai luat-o inainte :"> HOP SI EU!
    Sunt level mic, doar 13, e destul de greu sa faci xp cu templarul da si mori foarte greu xD
    Attached Images Attached Images aion0002.jpg aion0005.jpg

3. #63 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    Mi-ai luat-o inainte :"> HOP SI EU!
    Sunt level mic, doar 13, e destul de greu sa faci xp cu templarul da si mori foarte greu xD
    Badass templar

PS. cand ajungi la questuri mai grele unde nu faci fata sa imi zici ca venim si intram peste ei in casa

4. #64 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    care stiti un leveling guide bun? Eu m-am cam impotmolit la lvl 21

5. #65 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    GeoGcX daca ai gasit un leveling guide bun astept si eu. Am inceput jocul ieri si sunt level 7 la un mag. Superb jocul.

6. #66 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    GeoGcX daca ai gasit un leveling guide bun astept si eu. Am inceput jocul ieri si sunt level 7 la un mag. Superb jocul.
    pe ce server ?

7. #67 SP
    Member mariuck's Avatar
    Sa mai aduc postul la viata, screen shoots cu ultimele achizitii
    Attached Images Attached Images aion0039.jpg aion0040.jpg aion0041.jpg

8. #68 SP
    Junior Member 4d3vil's Avatar

ajutor ptr AION

care ma poate ajuta si pe mn la AION am o problema cu cu ^^limba ^^ ca sa zic asa este in coreana cdaca ma poate ajuta cineva cu un pack sau stie cum pot face sa sciimb sa fie in engleza mar ajuta enorm ast raspuns daca se paote cat mai curand

---------- Post added 14-04-2010 at 06:34 PM ----------

daca aveti un server bun de AION astept adresa ptr a incepe dar sa se paota face ceva cu limba ca nu cred ca reusesc sa invat coreeana sau ghineza asa repede

9. #69 SP
    Member blondutzu's Avatar
    altadata cumpara si tu jocul de undeva din EU. Tu ai varianta de asia cel mai probabil si o sa ai mari probleme si cu lag-ul tu conectandu-te la serverele din Asia.

10. #70 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Acum că jocul a devenit Free to Play (sort of...) s-a apucat cineva de el?

L-am �nceput aseară, �mi place foarte mult...păcat de sutele de mii de restricții.
    L-am pus pe pauză deocamdată, p�nă apare o modalitate de a upgrada contul de la Starter la Veteran. (Se g�ndesc la o modalitate �n momentul de fața)

11. #71 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Acum că jocul a devenit Free to Play (sort of...) s-a apucat cineva de el?

L-am �nceput aseară, �mi place foarte mult...păcat de sutele de mii de restricții.
    L-am pus pe pauză deocamdată, p�nă apare o modalitate de a upgrada contul de la Starter la Veteran. (Se g�ndesc la o modalitate �n momentul de fața)
    Am cont de veteran fiindca am jucat in beta pana la lvl 15 si mi-au mai dat 7 zile de rang Gold. Jocul este superb iar in beta nu erau restrictii incredibil de mari pentru un jucator oarecare, poate au mai modificat.
    Am sa-l joc cum trebuie incepand de luna viitoare cand imi vin piesele de calculator si am sa ma tin de el pana va aparea Guild Wars 2 ^^. Mask, sper sa ne vedem in joc . Eventual la Asmodians

12. #72 SP
    Dang it. Am fost tare fraier că nu am jucat și eu �n beta.
    Mi-am făcut un priest, Elyos faction. xD

Abia aștept să pot face upgrade la Veteran, p�nă atunci am să-l las deoparte... mă enerveaza la culme că nu-mi pot deschide shop sau că nu pot folosi chat-ul ca lumea.

Din primele ore mi-am dat seama că e un joc care merită jucat... p�nă apare Guild Wars 2. ^_^

13. #73 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Am inteles ca pe North America nu sunt restrictii, vezi fa un cont acolo si incearca si spune-ne si noua ca si eu as fi interesat... am jucat doar pe servere private pana acum.

P.S. S-ar putea sa trebuiasca sa redescarci tot clientul :-s

14. #74 SP
    Da, pe NA nu vor fi restricții. Dar nu mă voi baga pe NA dintr-un singur motiv. NCSoft.

Vor exista $hops cu iteme care vor afecta gameplay-ul. Un fel de pay 2 win.

15. #75 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Intre timp mi-a venit un chef nebun de Aion si m-am reapucat pe europa, pe server-ul Spatalos... este o guilda de romani foarte de treaba numita Soul Of Aion, daca vrea cineva sa joace e binevenit(a)

P.S. sunt lvl 30

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4