Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 75

Thread: Aion: The tower of eternity

1. #21 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Gray error cu user si pass o da din cauza regiuni trebuie sa setezi jocul pe europa sau america de nord eu asa l-am facut sa mearga.

2. #22 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Care to share how ?

3. #23 SP
    Deschide launcher. Click File> Settings> Advanced Tab> change region to Europe.sau North America eu am pus America si merge .

4. #24 SP
    Am gasit: NCsoft Launcher - File - Settings - Advanced - Region.

5. #25 SP
    Sa imi zici daca iti merge

6. #26 SP
    La mine era setat pe North America si nu a mers. O sa testez cu Europe diseara cand ajung acasa.

LE: Confirm, merge

7. #27 SP
    Member mariuck's Avatar
    e cineva de aici care ar vrea sa se apuce serios de AION pe oficial.. din 25 sept ?

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    e cineva de aici care ar vrea sa se apuce serios de AION pe oficial.. din 25 sept ?
    Eu.

9. #29 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Eu.
    pai am si eu vreo 3-4 prieteni care am jucat lineage 2 de vreo 4 ani incoace... si acuma suntem in dezbateri daca sa ne apucam de Aion sau sa o luam pe calea consolelor.. si la PC doar un HON sau CS si poate dam drumu la un clan

10. #30 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Pe mine unul nu ma prea atrage jocul..

Cred ca am jucat prea mult WoW

11. #31 SP
    L-am jucat putin, ca impresie generala - Lineage II cu un alt iz. Interfata, stilul grafic, stilul personajelor, al mobilor, al vrajilor toate seamana foarte mult cu Lineage II, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, dar de ce ar trece jucatorii de Lineage II la Aion?

12. #32 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    L-am jucat putin, ca impresie generala - Lineage II cu un alt iz. Interfata, stilul grafic, stilul personajelor, al mobilor, al vrajilor toate seamana foarte mult cu Lineage II, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, dar de ce ar trece jucatorii de Lineage II la Aion?
    pai faza e ca jocul e mai mult WOW.. sunt intradevar unele chestii din Lineage II.. dar nu atat de multe pe cat ma astepam (gen free pvp oriunde pe harta cu oricine)

Si sa iti raspund la intrebare.. pai foarte multi din lineage 2 nu vor trece pentru faza asta cu pvp.

al2lea lucru la multi dintre jucatorii de lineage 2 gasesc quest-urile plictisitoare (desi mie unul farming-ul mi se pare mult mai plictisitor)

a3a chestie e ca poate unii care joaca lineage 2 gasesc in aion partea din WOW care lineage 2 nu o are si alti jucatori de WOW gasesc partile din Lineage 2 care in WOW nu sunt... asta ar fi cea mai plauzibila explicatie la o posibila migrare de la Lineage 2/WOW la AION.. eu unul as lasa Lineage 2(am jucat cativa ani buni L2) pentru AION (desi tot ma racaie faza aia ca nu pot da PK la un KS player (cel care imi fura mobii)

13. #33 SP
    Evolution.
    Attached Images Attached Images aion.jpg

14. #34 SP
    Member mariuck's Avatar
    Deci s-a apucat cineva de AION pe oficial ?

15. #35 SP
    Member mariuck's Avatar
    Acum m-am intors de la Diverta cu 2 AION full game pret 140 RON/buc(pentru mine si colegul meu de apartament) astept doritori de aventura pe server oficial

16. #36 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    As vrea sa-l cumpar. Am jucat L2 pe vremea cand era C4 si mi-a placut enorm. Am avut un dualist vreau sa faceti un user review daca puteti careva...

17. #37 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pacat de engine-ul crytek ca e folosit in bataie de joc...putea mai mult decat cartoon / wow graphic.

18. #38 SP
    Member Devergo's Avatar
    E o lume fantasy pana la urma nu se poate vorbi de realism.In plus,grafica nu este "cartoonish",structura scheletului este aproape identica cu cea a omului.Cred ca au integrat engine-ul Crytek foarte bine intr-un MMORPG,unde grafica conteaza foarte putin.
    Oricum,dupa ce am jucat mai mult(level 13) mi-am schimbat parerea despre joc,e ok,dar ceva trecator cum au fost LOTRO si Warhammer Online.
    Nota 7/10 de la mine
    *mentionez ca am jucat cca. 90% din toate MMORPG-urile lansate.

19. #39 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pai si eu am jucat multe...tocmai de aceea sunt socat ca seamana asa de mult cu wow si lineage.Harta - WoW Char-urile - Lineage si meniurile + iconite = wow amestecat cu lineage.Am ajuns la un shop...pentru o clipa am crezut ca sunt in lineage.Jocul e frumusel...dar seamana enorm cu wow si lineage.

20. #40 SP
    Member mariuck's Avatar
    aveti cam toti dreptate.. intradevar e foarte mult WOW in Aion dar si lineage 2.. oricum eu am ajuns la lvl 21 cu un gladiator si e foarte tare jocul pana acum.. uitati si cateva poze... daca aveti intrebari.. postati si va raspund cu mare placere

Si mai am un Assasin(cutitar lvl 10) cu care imi ajut prietenii la quests
    Attached Images Attached Images aion0002.jpg aion0003.jpg aion0006.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast