Uhuuu l-am descoperit pe JAX,rupe baiatu.Strng sa il cumpar ca imparte glyphurile si markurile cu Olaf.
Eu joc cu Warwick si imi place foarte mult, dupa weekend-ul asta trebuie sa il cumpar ?
Da,weekendul asta a fost free-champion-selection (w/v),dupa trebuie sa iti cumperi eroii.Ma rog,sunt unii care ti-i da free in fiecare saptamana,e ca o rotatie.
Doamne sa treaca cat mai rpd ca numa peste idioti am dat care efectiv nu dadeau ultimata in veci.
Sunt multi idioti in perioada asta, plus probleme tehnice....
dar totusi imi place sa fac scor pe idioti lol.
Pentru mine e benefic avand in vedere ca apuc sa invat sa joc, am ~ 1000 ip si ajunsesem sa fac si 7 cu 0... imi place jocul neasteptat de mult, thanks Laurentiu
![]()
Sorry AngelichTouch dar eu nu mai stau ca ma enerveaza la culme deconectarea asta continua de la server.Plus ca trebuie sa fac baie si sa ma duc la culcare...ohh scoala asta de dimineata e enervanta.Mersi de meciuri,poate jucam maine un 5 la 5 toti pe pe cg.
Eu n-am mai castigat un meci de zile buneCred ca e din cauza ca sunt toti eroii free, si habar n-am cum sa joc cu ei. Sau doar joc eu prost
![]()
Mai joaca cineva acest joc ? Pe bune acum.. nu v-ati plictisit ? Am jucat doua meciuri si sincer.. e joc de copii de doi ani, jucati un joc serios, ca HoN sau DoTA![]()
Hon = dota hd ...mai bine joc originalu decat o copie cu grafica imbunatatita + ca nu prea il inteleg.Am jucat impreuna cu cativa prieteni pe lan si eu jucam cu the withch hunter si efectiv ii omoram dintr-un skill. 1 shot 1 kill lvl 6 starting items![]()
E diferit si se bazeaza pe skill, nu pe snowball items cum e in League of Legends. In LOL tot ce iti trebuie e un caster cu un soulstealer, faci 20 stacks si pur si simplu distrugi echipa inamica de unul singur.. no skill involved, plus ca are grafica ca un joc de psp, suntem in 2011 acusi..
Acum na, fiecare se joaca ce ii place. Eu unul abia astept noul DoTA facut de Valve, va rupe si HoN si LoL
Ar trebui sa incerci sa iti exprimi parerea fara sa jignesti o mare parte a acestui forum, printre care se afla si un moderator lol. Daca acest joc iti insulta inteligenta poti sa-l stergi si sa treci mai departe, fiecare joaca ce vrea, dar nu toata lumea arunca cu ca**t in dreapta si in stanga.
Bookmarks