Am facut sa fie bine si pe PC -> Update! PC Digital Collection: TITANFALL DELUXE EDITION + THE FINAL HOURS
Am facut sa fie bine si pe PC -> Update! PC Digital Collection: TITANFALL DELUXE EDITION + THE FINAL HOURS
Stai linistit ca Dirt 3 va fi mutat cat de curand pe steam,iar cu acel cod din cutie il vei putea activa.
DiRT 3 owners on Steam will upgrade to Complete Edition for free due to GFWL removal delays | PCGamesN
Cum a aparut (si am ajuns acasa de la servici ieri noapte) am cumparat Hyperdimension Neptunia Re;Birth1 + toate DLC, mi-am dorit mult de tot jocul acesta si sper sa ajunga intreaga serie pe PC.
Deasemenea ii multumesc din nou si lui ComaLight pentru codul steam giveaway a jocului Overlord II.
Azi Torchlight 2 e doar 3,75EUR!
Save 80% on Torchlight II on Steam
+ Humble Bundle Star Wars
Agarest Generations of War: Collector's Edition 4.99 Euro (oferta valabila pana in 26 februarie)
Overlord 1,24 Euro (pana in 23 februarie)
Nu am putut rata asa o oferta, mai ales ca am vrut sa pun mana pe Agarest (iar pretul pentru Overlord a fost de nerefuzat)
Doua jocuri pe care am vrut sa mi le cumpar, dar in cele din urma mi-au fost facute cadou de doi amici buni, abia astept sfarsitul lunii XD:
Bookmarks