Recomand Axiom Verge - este pur si simplu fantastic (O sa placa in mod special fanilor "Metroidvenia")
Axiom Verge
Recomand Axiom Verge - este pur si simplu fantastic (O sa placa in mod special fanilor "Metroidvenia")
Axiom Verge
Tocmai mi-am cumaprat jocul: Kung Fury: Street Rage on Steam
Seria nu mi-a trezit interes pana la Witcher 3, dar acum m-am hotarat sa le iau cronologic. 25 de lei de la Altex.
Mersi eastbason pentru pont. 90 de lei de la Altex,comandat ieri la 14:30 venit astazi la 14:30,chiar ca livrare in 24 de ore
Mi-e si mila sa il deschid.
Need for Speed Carbon: 25 lei din Auchan Militari (Militari Shopping Bucuresti).
Am multe amintiri cu jocul asta, e unul din NFS-urile mele preferate.
Cand am vazut oferta la Altex (104 RON), pentru mouse-uri Natec Genesis nu m-am putut abtine sa nu cumpar unul, am fost si sunt foarte multumit de castile lor asa ca am zis sa incerc sa vad cum se comporta si un mouse tot de la ei, in plus aveam nevoie de un upgrade in special pentru FO3/NV si Skyrim. La cate functii are, quality build, si la cum se comporta Mouse-ul isi merita toti banii la pretul intreg XD, recomand!
Bioshock Infinite. O lira. 1 (unu).
https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/ - dupa ce votati primiti un voucher care face jocul o lira/euro
Bookmarks