Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 41 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 802

Thread: Ce ne-am cumparat azi - PC

1. #301 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Sa stii ca faza ciudata este ca in teste sintetice inca AMD FX4300 mai iese victorios (dar nu cu mult ), dar in jocuri si emulatie este cu totul alta treaba, de exemplu in Fallout 4 cu FX-ul (care este quad core tin sa precizez) aveam intre 24-48 FPS in Diamond City, cu Intel-ul (care este dual core) am avut de la 50 FPS in sus lol. Ca sa nu mai pomenim ca atunci cand vine vorba de high speed ram (de la 1866 in sus) la AMD FX nu prea se simte diferenta, dar la Intel o simt, si pot folosi RAM-ii la 2400 Mhz XD. In fine, mai multe detalii voi oferi in PC gaming Club .

2. #302 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu zic ca ai facut o alegere buna din 2 motive:

1. ce nu este optimizat pentru multi-core (4c/8t) va rula tzeava pe el - datorita frecventei si cache-ului
    2. in viitor 1-2 ani poti sa treci linistit la un i5 si apoi la i7 pe aceeasi platforma, asta asa din experienta, ma uit la baietii care inca ruleaza pe Sandy bridge sau Ivy bridge-uri si acum ... fara sa sufere dupa sporul de "performanta" in jocuri (probabil 10-20 % maxim) oferit de Skylake.

3. #303 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sa ma joc de-a SimCity:
    Attached Images Attached Images cities.jpg

4. #304 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ultimele 10 zile.

Call Of Juarez + Grow Home - 1 euro, Humble Bundle.
    Just Cause 3 - 30 de euro, ceva site.
    Tomb Raider 2013 + XCOM : Enemy Unknown - 5 euro fiecare, Steam Sale. Antrenament pentru sequel-uri.
    Rise Of The Tomb Raider - free de la Nvidia/Asus.
    Attached Images Attached Images 1-jpeg.jpg 2-jpeg.jpg

5. #305 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Am completat seria StarCraft II cu episodul 3 Legacy of the Void, pt colectie am luat si trilogia Mass Effect

6. #306 SP
    Controller Classic SNES pe USB -> pentru a juca DOA5 Last Round pe PC, cumparat cu 30 RON de pe OLX din cluj (produs nou bulk).

Pe windows 10 Dead or Alive 5 Last Round nu functioneaza corect cu maneta de Xbox One, si update-urile PC recente m-au cam lasat fara bani, dar cum am auzit lucruri bune despre acest gen de manete am zis sa risc chiar daca este un no-name, si spre marea mea surpriza aceasta maneta micuta face ravagii , merge foarte bine, trebuie umpic sa ma obisnuiesc cu D-pad-ul de cauciuc, dar nu-mi vine sa cred cat de bine merge cu DOA5 LR, si asta de la cineva care a jucat cu un arcade stick (din pacate ma doare rapid mana dreapta daca folosesc arcade stick-ul) si cu o maneta Xbox One. La pretul acesta este de necrezut .
    Attached Images Attached Images cg_img_20160210_195920.jpg

7. #307 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Dupa 2 saptamani si o reclamatie la ANPC a sosit placa de baza de la Altex.
    Proc-ul de la un prieten.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1455177922571.jpg

8. #308 SP
    Grand Theft Auto IV
    Am avut jocul pe 360, ps3, XboxOne...amu' si pe PC
    Attached Images Attached Images new-bitmap-image.jpg

9. #309 SP
    Tastatura Marvo k400: 79lei
    Am studiat putin piata si cam toate tastaturile iluminate sunb 200lei sunt facute din plastic ieftin.
    +cursa tastelor este fina
    +pare a fi solida
    +- nu imi dau seama daca e rezistenta la apa insa are cateva gauri de scurgere
    - shift/space sunt galagioase.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1456136104009.jpg uploadfromtaptalk1456136118107.jpg

10. #310 SP
    Member renatoman's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Grand Theft Auto IV
    Am avut jocul pe 360, ps3, XboxOne...amu' si pe PC
    vorbesti de 4 ca eu vad 5 in screen shoot.

11. #311 SP
    Update colectie steam :

-Street Fighter V (love Karin )
    -Tales of Symphonia (de cand astept XD)
    -Ultra Street Fighter IV (l-am primit cadou, love Ibuki )
    -Rage (love shooting )
    Attached Images Attached Images rage.jpg sfv.jpg tos.jpg usf-iv.jpg

12. #312 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa ore bune petrecute in Tropico 4, am zis ca e timpul sa iau si 5-ul. Gasit sub 5eur pe ceva site, habar n-am.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.png

13. #313 SP
    Astazi am achizitionat o tastatura gaming Natec Genesis RX66 de la Altex cu 150 RON. Aveam nevoie de una special pentru USF IV/SF V, si tot ce pot sa spun este ca la fel ca si cu celelalte produse natec genesis sunt foarte multumit de ea. Se comporta excelent in joc, timpul de raspuns find cu mult mai bun in comparatie cu tastatura veche, deasemenea este si fara probleme gen ghosting, si cel mai important pot face profile pentru jocuri astfel incat sa pot sa redefinesc tastatura dupa bunul plac (layout-ul normal de la sf V este groaznic pentru tastatura, habar nu am unde le-a fost capul sa-l creeze in modul acela...). Lumina led este decenta, se pot selecta 3 culori, si 4 setari de brightness (in a patra setare se aprinde si se stinge incetisor). Un alt bonus ar mai fi butoanele multimedia si cinci butoane macro care pot fi configurate dupa bunul plac al utilizatorului, cu siguranta vor fi folositoare pentru seria TES si Fallout XD.
    Attached Images Attached Images img_20160226_185412.jpg img_20160226_185355.jpg img_20160226_185429.jpg img_20160226_185611.jpg img_20160226_185637.jpg img_20160226_185648.jpg img_20160226_185657.jpg img_20160226_185738.jpg

14. #314 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Foarte frumoasa, sa te bucuri de ea. Dar de ce nu joci SF V cu un controller?

15. #315 SP
    Mersi , am ales tastatura deoarece sunt mult mai obisnuit cu ea pentru fighting-uri (am jucat multi ani cu tastatura genul acesta de jocuri), desi admit ca este putin mai comfortabila maneta prefer tastatura deoarece am o precizie mult mai buna cu ea, si simt ca am mult mai mult control asupra caracterului . Pentru mine arcade stick-urile sunt destul de necomfortabile, iar cele ce-mi plac (gen hitbox) sunt destul de scumpe, in plus, ea este folositoare si pentru alte jocuri si aplicatii. Cam acestea ar fi motivele pentru care am ales o tastatura. In general pentru seria The Elders Scrolls/Fallout/Gothic/Dragon Age Origins, fighting-uri, strategie, sau shooter-e gen Counter-Strike, Team Fortress 2, Crysis folosesc tastatura (+mouse unde este nevoie ). Iar pentru racing, JRPG, shootem'ups, action, shooter-e gen Crysis 2, Crysis 3, Rage, seria FEAR (in general shooter-e optimizate bine pentru manete), sau jocuri gen Hawx, Ace Combat folosesc maneta.

16. #316 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si eu caut de ceva timp o tastatura mai serioasa, ma oftic ca nu exista nimic pe placul meu. Ori e pretul prea mare, ori e prea de gaming, ori designul e de porc, ba are nu stiu ce cablu aiurea, fara numlock keys nu prea sunt, etc. Am si nebunia cu firele, dar majoritatea celor mai ok sunt cu Bluetooth, iar alea in bios de exemplu nu funcționează. Nebunie totala. Tot la cablu voi ajunge si eu si o sa gauresc biroul sau ceva ca sa scap de el. Tu cum il ascunzi? Sau nu te deranjeaza?

17. #317 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Far Cry: Primal
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

18. #318 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Exista o singura tastatura Tudy: Razer Blackwidow Chroma!

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #319 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Si eu caut de ceva timp o tastatura mai serioasa, ma oftic ca nu exista nimic pe placul meu. Ori e pretul prea mare, ori e prea de gaming, ori designul e de porc, ba are nu stiu ce cablu aiurea, fara numlock keys nu prea sunt, etc. Am si nebunia cu firele, dar majoritatea celor mai ok sunt cu Bluetooth, iar alea in bios de exemplu nu funcționează. Nebunie totala. Tot la cablu voi ajunge si eu si o sa gauresc biroul sau ceva ca sa scap de el. Tu cum il ascunzi? Sau nu te deranjeaza?
    Nu ma obosesc, in fata biroului am o lada si cablurile sunt ascunse intre ele.

20. #320 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Exista o singura tastatura Tudy: Razer Blackwidow Chroma!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Confirm!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 41 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast