Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 39 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 762

Thread: Ce ne-am cumparat azi - PC

1. #381 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    În sfârșit văd pe cineva cu o sursă adevărată. Exact pe asta o am și eu (e varianta full modulară, nu?). Multora când le zic de firma asta se uită lung la mine, dar numai garanția de 5 ani ar trebui să te pună puțin pe gânduri.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

2. #382 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Da, e varianta full modulara, condensatori Nippon Chemi-con, etc. M-am tot uitat la review-uri inainte sa o comand, si se pare ca este peste Seasonic-urile apropiate ca pret.

3. #383 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Exact același lucru am făcut și eu. Am rămas la un Seasonic și la asta, și în final s-a dovedit alegerea corectă.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

4. #384 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Un mic overkill
    Attached Images Attached Images img_20160708_121356.jpg

5. #385 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    crazy ... ram de 3200 MHz cat a costat ? il vinzi

6. #386 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lol, de ce sa vand?

https://azerty.nl/8-5886-921362/cors...rd-niet-e.html

Eu am prins la 175EUR

7. #387 SP
    Pff .... eu mi-am luat astea 2 chestii
    Attached Images Attached Images img_3239.jpg

8. #388 SP
    Esti multumit de 480? Ce ai avut inainte, pentru comparatie?

9. #389 SP
    Nu prea sunt multumit, insa nu din cauza comparatiei cu ce am avut eu (mult mai puternic decat RX480), ci din cauza ca placa e destul de fragila cand vine vorba de jocuri ... sincer rezultatele obtinute de mine nu sunt atat de consistente, practic placa are niste valori volatile in jocuri - variatii destul de mari de framerate care o fac un candidat neprietenos pentru sistemele slabe.

Eu am vrut sa o pun pe un G3258@4GHz - insa placa nu "confirma" - asa ca o sa abandonez proiectul, voi merge probabil pe ceva din vechea generatie.

10. #390 SP
    Variatii mari de framerate am avut si eu cu R9 285 si un i5 4460. De exemplu in Dark Souls aveam portiuni unde scadea la 20 fps-uri, ca nu-i placea efectul de ceata. Acum cu 970 vad ca am scapat de aceste variatii, si de microstuttering-ul care era omniprezent in Dark Souls si Heroes of the Storm. In principal eram curios sa vad daca mai exista problemele astea si pe 480. Am crezut ca e de la sistemul meu, dar se pare ca nu.

11. #391 SP
    Nu cred ca e de la sistem - multa lume arata de degetu in directia asta insa eu am pus pe G3258 o placa video multttttt mai puternica si multttt mai scumpa comparativ cu RX480 si rezultatul a fost excelent, a mers fara nici un fel de problema si fara framerate drop.

Am testat momentan 2 jocuri Doom (cel nou) si Raise of the Tomb Raider (pentru suportul DX12) si GTA 5, insa in urmatoarele 2-3 saptamani sistemul meu personal va iesi la pensie si va fi inlocuit de Skylake, considerand ca am asteptat suficient broadwell-e si datorita pretului speculativ Intel m-am decis sa nu investesc in asa ceva, deci voi testa placa pe o configuratie "puternica", insa din punctul meu de vedere la fel de absurda precum comparatia facut de mine intre CPU slab si GPU puternic.

Personal nu pot recomanda placa doar userilor care au investit in procesoare i7 gen 2/3/4/6 si au placi video din categoria gaming entry, desi aceasta combinatie e putin probabila, poate doar cei care au facut un sistem SH anu trecut sau ceva si a combinat un i7 vechi cu un gtx950 sau gtx960.

Review-urile de pe net asociaza placa in sisteme mult prea puternice ceea ce nu prea a corect. As prefera sa vad mai multe teste cu mid-range hardware - i3-uri / i5-uri ... nu toata lumea are i7 / sau mai stiu eu ce SF-uri de Xtreme edition. Cine are de dat bani pe i7 are in mod sigur bani sa-si cumpere si o placa video mai sanatoasa.

Ca un "rezumat" - placa are cam aceeasi performanta cu vechea generatie Nvidia GTX 970 din pacate este si la aceelasi pret cu acesta (chiar mai scumpa, considerand ca gtx 970 apare la SH datorita noii generatii 1070/1080) si daca n-ai un I7 ceva ... nu cred ca poti beneficia de o experienta placuta de gaming.

12. #392 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Ar fi aparut driver care rezolva probeleme de stabilitate la RX480 Tested: AMD's new driver fixes the Radeon RX 480's power draw and boosts performance | PCWorld

13. #393 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Dupa 9 ani de "serviciu" a venit timpul sa inlocuiesc vechea sursa: un Corsair CX400. Nu ofera destul curent pentru 970, dupa cum ma asteptam
    Apropo de surse daca te pricepi sau ceilalti,La un Pc gen: i7 4790K 4.0, 16GB rami,GTX 980, Monitor Benq144hz(nu stiu daca are legatura),1 Cd Writer si 2 HDD din care 1 SSD, am o sursa Energon 750W, pana acuma nu pare sa fi avut probleme dar e buna ? ma intreb daca ar trebui sa o schimb din cauza ca nu prea stiu cum influenteaza sursa Calculatorul pe langa faptul ca ii da current, aceasta sursa a fost cumparata inainte sa imi fac upgrade la PC de la GTX 660, i5, 8gb ram, Primul lucru patit cu noul upgrade a fost ca, in jocuri dupa 10 secunde aveam black screen cu noua placa video asa ca am mai legat un cablu care merge de la sursa la placa video deci sunt 2,Sincer aici nu prea le inteleg cu sursele, mersi frumos

14. #394 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Era normal black screen-ul ala, nu se alimenta corect placa video. Oricum, sursa aia e semi pocnitoare si iti recomand sa o schimbi. La configuratia ta e suficienta o sursa de calitate de 600-650w - Seasonic, Corsair seria RMi, Super Flower Leadex etc.

15. #395 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Doom, cumparat digital , pe 30.07.2016, cu 149 lei (din care 20% TVA) de pe G2A. Va spun ca jocul merita.
    Attached Images Attached Images clip_2.jpg

16. #396 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Era normal black screen-ul ala, nu se alimenta corect placa video. Oricum, sursa aia e semi pocnitoare si iti recomand sa o schimbi. La configuratia ta e suficienta o sursa de calitate de 600-650w - Seasonic, Corsair seria RMi, Super Flower Leadex etc.
    Am gasit asta:RMx Series™ RM650x — 650 Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU

17. #397 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    my rig is complete
    Display 5k: Dell 2715K si restul aici:

1.jpg

18. #398 SP
    Ai dat atat de multi bani pe monitor si ai luat o placa video din etalonul 2 .. sincer eu nu inteleg de ce dar sunt sigur ca ai avut tu motivele tale In rest interesant asteptam niste teste

19. #399 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    pentru ca monitorul il folosesc la editat imagini [see my signature]
    sincer 1070 e mult prea mult pentru ce il folosesc, foarte rar joc pe pc, in general ps4
    dar am zis...nici chiar 970GTX sa iau, sa fie totusi aproape high end
    Mi-am constuit pc-ul de la zero dupa ce am avut un imac 5k inainte..si dupa display "plangeam" la trecere..iar trecerea a fost din cauza limitarii la upgrade-uri...
    de asta l-am si ales pe cel de la dell pe care l-am prins la un pret ff bun la altex , la 5999 in loc de 8999 [acum o saptamana]

20. #400 SP
    da ... superbe pozele congrats ... par majoritatea facute in tara ... extraordinar ce ai surpins acolo, ireal de frumos.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 39 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast