AMD : Drivere slabute , performante bune la pret mic.
Nvidia : Drivere bune dar performante slabute la cat costa 760.
AMD : Drivere slabute , performante bune la pret mic.
Nvidia : Drivere bune dar performante slabute la cat costa 760.
Ce sursa imi recomandati pt.:
1 xPlaca de baza Asus GRYPHON Z87 755,68 RON 1 xProcesor Intel Core i7 4770K 3.5GHz box 1.547,86 RON 1 xPlaca video EVGA GeForce GTX 760 ACX Cooling 4GB DDR5 256-bit 1.467,36 RON 1 xHard disk Seagate Desktop HDD 2TB 7200RPM 64MB SATA-III 409,08 RON 1 xSSD Corsair Force Series GT 120GB SATA-III 2.5 inch 570,30 RON 1 xMemorie Corsair Vengeance 16GB DDR3 1866MHz CL9 Dual Channel Kit 853,92 RON 1 xCarcasa Cougar Challenger Orange
PS scuze dar nu pot sa pun o poza![]()
Sursa Enermax Triathlor FC 650W - PC Garage - e modulara, sta bine cu eficienta, e testata, are cam toate protectiile posibile si imposibile... Acum, depinde de buget, daca vrei modularitate sau nu... Poti sa scazi sau sa cresti. De aceea va si recomand, cand cereti un sfat, aruncati si voi acolo un buget (gen "nu vreau sa dau mai mult de 500 RON").
Mai multe detalii aici: ENERMAX.CO.UK - Triathlor FC.Sursa Enermax Triathlor FC 650W, modulara, PFC activ, certificare 80 PLUS Bronze si eficienta 84-88% plus sisteme multiple de protectie.
• Design cu 2 linii +12V.
• Suporta standardul Energy Star 5.0 ready!
• Testata pentru functionare 24/7 @ 40 grade C.
• Ventilator twister-bearing 12 cm silentios (MTBF: 100000 ore)
• AirGuard, carcasa optimizata aerodinamic pentru reducerea turbulentelor de aer.
• SafeGuard, sisteme multiple de protectie: OCP, OVP, UVP DC, OPP, OTP, SCP, SIP.
• AirGuard, design aerodinamic optim in zona ventilatorului: reduce zgomotul cauzat de turbulentele aerului.
• Zero Load Design, compatibilitate maxima cu C6 si hybrid state pentru generatiile actuale si viitoare de procesoare si placi grafice.
• SpeedGuard, ventilator autocontrolat prin intermediul unor algoritmi fuzzy logic pentru obtinerea unui raport optim intre racire si nivelul de zgomot.
Nu stiu MonkY ce buget are amicul meu, o sa vad peste jumatate de ora la acel Cyber Monday
LE ceva mai ieftin, la vreo 300, tot modulara?
Modulara decenta si mai ieftina doar la asta ma pot gandi: Sursa Seasonic M12II-620 Bronze 620W - PC Garage
Eu asta o am si e super silent si modulara Sirtec EP-750S, 750W, 4x PCI-E 6+2, 6x SATA, 3x Molex, [80 Plus Bronze]
Salut,am si eu o problema cu netul RDS,am windows 8 si cand dau sa ma conectez la internet se reseteaza calculatorul,si imi apare ecranul albastru si scrie in engleza pe ecran "ca are nevoie de un restart ca nu stiu ce".As dori niste sfaturi de la voi daca se poate.Multumesc
^ Se cheama blue screen si iti apare cand ai erori in pc de la drivere sau hardware.La tine cred ca e driverul de network.Instaleaza-l de pe cd de la placa de baza sau mai bine downloadeaza si instaleaza toate driverele de pe site-ul firmei care e placa ta!
Trebuie sa-l cumperi separat pt overclock.Oricum recomand la oricare dintre ele sa iei un cooler decent.Dar vad ca al 2-lea oricum nu are cooler(nu scrie ,,box'' la urma denumirii).
Pana la urma ce ar trebui sa aleg? R9 280x sau GTX 760? Si cu asta am terminat cu întrebările
LE am gasit o comparaţie
http://www.anandtech.com/bench/product/770?vs=854
R9 all the way. Este o placa mai potenta. Nu iti va parea rau. GTX ar fi de luat in seama daca ai de gand sa folosesti AutoCAD, After Effects si alte programe care stiu ce sunt acelea nuclee CUDA. In caz contrar, R9 este cea mai buna alegere. Daca poti, cauta un R9 280x cu racire de la Sapphire sau Gigabyte.
P.S.: Incearca sa eviti MediaDot chiar daca au preturi mici. Din cate am citit despre ei, se pare ca isi schimba intr-una denumirea firmei ceea ce, mie cel putin, imi cam alunga increderea in ei. Nu vrei ca peste vre-o 2 ani sa ai probleme cu placa si la garantie sa iti zica ca nu au ce-ti face ca nu mai exista firma.
L.E.: Uite ce am gasit: http://www.pcgarage.ro/placi-video/g...-ddr5-384-bit/
A facut amicul meu comanda. A ales mediadot. R9 280x nu este deocamdată in stoc, a ales un gtx 770, lucreaza in AutoCad, am văzut pe diferite site-uri ca are rezultate foarte bune.
LE cei de la pc garage trimiteau sistemul in 2 saptamani, plus ca ieşea mai scump cu vreo 600 lei, astia trimit sistemul maine, iar vineri ajunge. Referitor la cei de la mediadot, am inteles ca se ocupa si de marketonline.ro, o sa vedem ce iese, garaju' ne-a dezamăgit si nu e prima oară
Stiu ca nici la Garaj nu sunt respectate intotdeauna regulile si asa mai departe dar macar astia vor fi in picioare si peste 2-3 ani. Despre MediaDot nu stiu ce sa zic. Am facut o comanda pentru un amic de la ei. Totul a decurs foarte foarte bine dar ramane sa vedem cum se comporta daca este nevoie de garantie tinand cont de faptul ca tot isi schimba firma mama.
P.S.: Buna alegere cu acea GTX770. Ureaza-i prietenului tau sa stapaneasca PC-ul sanatos.
Am si eu o problemă, memoria RAM este la 1600 iar in BIOS imi arata doar 1333, de ce? Multumesc
Bookmarks