Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 50 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 984

Thread: Probleme si solutii PC

1. #441 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Incearca sa iei o memorie din lista celor suportate (cauta dupa codul din coloana MODULE).
    ASRock > Products > Z68 Extreme3 Gen3 > Memory Support List

Daca nu are update de bios facut va trebui sa faci update cel putin la V2.10 pentru procesorul asta.
    ASRock > Products > Z68 Extreme3 Gen3 > CPU Support List

La sursa si carcasa nu stiu de mai ieftin... Ar fi bine sa verifici dimensiunea carcasei cu dimensiunea placii video... sa nu ai surprize...

---------- Post added 05-07-2012 at 10:34 AM ----------

Incearca si aici:
    "Configuratie calin_kalf" - wishlist de Gheorghe Vutino
    Unele componente sunt mai ieftine...
    Am incercat sa pun aceleasi componente.

---------- Post added 05-07-2012 at 10:35 AM ----------

De ce nu ai pus si unitate optica(DVD)? Ai deja?

2. #442 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Merge, numai ca nu vei beneficia de avantajele 2.1. Va rula ca un 2.0 portul.

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Am si eu o intrebare de noobMerge o placa video PCI Express 2.1 cu o placa de baza care are slot PCI Express 2.0?Daca nu ce placa video pana-n 700 lei imi recomandati?
    Merci!

3. #443 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Incearca si aici:
    "Configuratie calin_kalf" - wishlist de Gheorghe Vutino
    Unele componente sunt mai ieftine...
    Am incercat sa pun aceleasi componente.

---------- Post added 05-07-2012 at 10:35 AM ----------

De ce nu ai pus si unitate optica(DVD)? Ai deja?

E super ok configuratia. Placa video e chiar mai buna.
    Am unitate optica dar e destul de veche, asa ca si asta ar trebui s-o schimb. Asta e buna? LG GH24NS90 black bulk DVD-Writer - PC Garage

4. #444 SP
    Da. E bun. Eu tot LG am la PC-ul meu.

Configuratia poti sa o salvezi ca wishlist al tau. Si sa il faci public sa dea oameni cu parerea pe despre ea acolo, pe forumul myGarage.

5. #445 SP
    Member pijama35's Avatar
    "Pentru calin" - wishlist de Buliga Mihai

Eu zic ca ma bine asa.
    Placa video mai buna,sursa nu ai nevoie de 650w si rasurbo nu e chiar cel mai bun producator de surse,memorii mai ieftine si mai buna,nu ai nevoie de radiator pe ele si placa de baza e mai ieftina,dar oricum ai luat un procesor care nu se poate overclock-a pe o placa de baza care are si un chipset vechi.

6. #446 SP
    Faza e ca nu am nevoie de un calculator puternic...am xbox-ul pentru joace. Vreau sa fac editari, filme, net si jocuri, dar nu neaparat pe max, ultra. Eu zic ca 6850 sau 6870 e destul.

7. #447 SP
    Member pijama35's Avatar
    Daca vrei editari iti recomand sa mergi pe Nvidia.
    Poti sa mergi si pe un Gtx560 normal.

8. #448 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Merge, numai ca nu vei beneficia de avantajele 2.1. Va rula ca un 2.0 portul.
    Si care ar fi acele avantaje?

9. #449 SP
    Quote Originally Posted by pijama35 View Post
    Daca vrei editari iti recomand sa mergi pe Nvidia.
    Poti sa mergi si pe un Gtx560 normal.
    Asta e ok? MSI GeForce GTX 560 SE OC 1GB DDR5 192-bit Placa video - PC Garage

10. #450 SP
    Member pijama35's Avatar
    Poti sa mergi si pe aia, dar sa stii ca e sub un gtx560.Gtx 560 SE e cam echivalentul lui 6850.

11. #451 SP
    Dar e Nvidia, deci e buna pt editari

12. #452 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar

13. #453 SP

14. #454 SP

15. #455 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Ia si tu o placa video cu iesire HDMI nu miniHDMI.
    Are adaptor...

LE: Super! E si putin mai ieftina Merci

16. #456 SP
    Member pijama35's Avatar
    Eu as incerca sa intreb daca nu au acel Gtx560 de la Msi cu varianta dual fan pentru ca am un prieten care o are si e foarte buna si la performanta si la racire.

17. #457 SP
    Exista cu 2 ventilatoare si poate si OC. Dar sincer, nu ma prea intereseaza sa fac OC.

18. #458 SP
    Admin MonkY's Avatar
    1. E OK, incearca totusi sa adaugi si un cooler mai bun. Cel stock nu e suficient si e si cam zgomotos. Uite una din alternativele mai ieftine: Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev. 2 Cooler - PC Garage
    2. Am avut numai probleme cu WD Blue lately (foarte multe picate). As merge pe un Seagate. Also, esti sigur ca-ti sunt suficienti doar 500GB? Mergi pe 1TB macar: Seagate 1TB SATA-III 7200 RPM 64 MB Barracuda Hard disk - PC Garage
    3. Sursa OCZ... Grrr... Daca nu vrei sa mergi pe un Enermax, macar incearca un Chieftec sau Antec.
    4. Corsair all the way: Corsair XMS3 8GB DDR3 2000MHz Dual Channel Kit Memorie - PC Garage
    5. ASRock? Mergi pe un Gigabyte sau Asus totusi...
    6. Cu 60 RON mai mult (gasesti si mai ieftin) poti lua varianta OC, cu 2 vent-uri: Asus GeForce GTX 560 DirectCU II OC 1GB DDR5 256-bit Placa video - PC Garage Sau varianta Ti care e mult mai rapida, dar la care mai pui cel putin 100 RON
    7. Aici, toate sunt varza
    8. Aici tine de gusturi... dar vad ca are suficiente locuri pentru ventilatoare... Nu stiu cu cable managementul cum sta, si constructia (la banii astia)...

Sunt doar alternative...

19. #459 SP

20. #460 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    LOL ce-i aia Palit ? Ia MSI Hawk, care e cel mai bun model GTX 560 de pe piata. Sa fim seriori. Hawk are frecventa de 950 stock iar jaful ala de palit are 732. MSI GeForce GTX 560 Ti Hawk 1GB DDR5 256-bit Placa video - PC Garage

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 50 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast