Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 72 of 72

Thread: Recomandari pc gaming -mediu

1. #61 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    2 care sa bage si unu sa scoata ? oO sper ca prin cele ce baga nu te referi la cel de pe lateralul carcasei vizavi de cel de pe procesor sau de cel din spatele carcasei. Si ii simplu raspunsul la intrebare il pui invers.

2. #62 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ar fi fost ceva sa am loc de atatea ventilatoare
    Attached Images Attached Images airflow-carcassa.jpg

3. #63 SP
    o sa ii mai fac eu cred o gaura in "tavan" si una pe laterala spate.
    momentan are stock unu care baga aer in fata.
    mai are gauri pentru 2 in spate pe care o sa le pun sa scoata si ala de pe tavan o sa bage...cred ca si cel de pe laterala spate.

4. #64 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Avand in vedere ca nici macar nu o sa faci overclocking (si de ai face nu ar fi mare lucru) nu ai de ce sa ii faci gauri ajung 3, parerea mea.

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Avand in vedere ca nici macar nu o sa faci overclocking (si de ai face nu ar fi mare lucru) nu ai de ce sa ii faci gauri ajung 3, parerea mea.
    Depinde clar de ce temperaturi are. Poate sa faca si 20 de gauri in carcasa... daca nu are airflow-ul corect, le da degeaba. De obicei un airflow bun e simplu de verificat (cu fum) sau si mai simplu: se scoate panoul lateral. Daca temperatura fara panel e mai mare decat cu panel-ul pus, inseamna ca e suficient airflow. Daca e invers, inseamna ca nu se misca destul aer in carcasa

6. #66 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    ar fi fost ceva sa am loc de atatea ventilatoare
    HAF 932 sau Haf X uite pc meu in Haf 932 oc la 3.5 fara voltaj cu 2 placi video in el sta ft rece si ft stabil .

7. #67 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    HAF 932 sau Haf X uite pc meu in Haf 932 oc la 3.5 fara voltaj cu 2 placi video in el sta ft rece si ft stabil .

YouTube - ‪HAF 932 + RAZER‬‎
    Mentorica, tu nu te-ai plictisit sa ne plictisesti pe noi cu sistemul tau cu bling-bling-uri ? In primul rand ca esti off-topic, aici s-au cerut recomandari de pc gaming mediu. Carcasa aia, fara sursa, costa peste 600 RON, ceea ce clar nu are ce cauta in sistem mediu. In al doilea rand trebuie sa fii un pic dus cu capul sa iei o astfel de carcasa si sa locuiesti in Bucuresti (datorita prafului). Sau poate sa locuiesti intrun spital. In al treilea rand, cand vad sisteme cu luminite, geamuri, leduri si tastaturi luminate, nu ma pot gandi decat la un singur lucru: ori e un pusti de bani gata care vrea sa fie ca Fizz cand va fi mare, ori e manelist. Sau, ambele.

P.S. Tastatura luminata la ce-ti trebuie ? Nu stii unde se afla tastele ?

8. #68 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Mentorica, tu nu te-ai plictisit sa ne plictisesti pe noi cu sistemul tau cu bling-bling-uri ? In primul rand ca esti off-topic, aici s-au cerut recomandari de pc gaming mediu. Carcasa aia, fara sursa, costa peste 600 RON, ceea ce clar nu are ce cauta in sistem mediu. In al doilea rand trebuie sa fii un pic dus cu capul sa iei o astfel de carcasa si sa locuiesti in Bucuresti (datorita prafului). Sau poate sa locuiesti intrun spital. In al treilea rand, cand vad sisteme cu luminite, geamuri, leduri si tastaturi luminate, nu ma pot gandi decat la un singur lucru: ori e un pusti de bani gata care vrea sa fie ca Fizz cand va fi mare, ori e manelist. Sau, ambele.

P.S. Tastatura luminata la ce-ti trebuie ? Nu stii unde se afla tastele ?
    Praf nu am in casa fac curat ...Pusti de bani gata nu sunt lucrez pentru ei ...manele nu ascult ... Iar offtopic nu sunt i-am aratat omului airflow ...Tastatura luminata este Razer dar pun pariu ca nu ai pus mana pe asa ceva sa vezi ce poate ...O seara placuta .

9. #69 SP
    Member Snake's Avatar
    Praf nu am in casa fac curat ...
    Ce haios esti. Cu alte cuvinte noi nu facem curat in casa ? Vezi ca misto-urile astea merg cel mai bine pe celalalt forum. Eu ma refeream strict la poluarea din Bucuresti, la praful din aerul asta nenorocit, de care eu unul nu pot scapa nici macar cu cel mai bun filtru uv si biologic, plus generator de ioni. Dar cum ziceam, poate tu stai intrun spital. Enjoy your stay !
    ...manele nu ascult ...
    Nu e nevoie sa le asculti. Nu mai e doar muzica, ci o subcultura. Pe care vad ca tu o reprezinti cu cinste !
    Iar offtopic nu sunt i-am aratat omului airflow ...
    Daca vroiai sa-i arati omulu overflow, nu cred ca era necesar sa pui filmulet cu leduri, tastaturi luminate, razoare si licenta ta de Windows. E jenant. E ca si cand pe un thread despre mp3 playere auto as veni si as pune un filmulet cu masina mea tunata.
    Tastatura luminata este Razer dar pun pariu ca nu ai pus mana pe asa ceva sa vezi ce poate ...
    Ma tem ca ai pierde pariul. Mai ales ca intro perioada chiar eu aduceam Razer in Romania. Nu mai sta cu nasul pe sus, sa nu te lovesti dzeului de ceva. S-ar putea sa fie propriul ego.

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu zic ca ar fi bine sa incetati cu "hartuiala". Cat despre airflow, cred ca erau suficiente niste poze mai elocvente, nu licente si led-uri.

Revenind la airflow si la recomandarile de mai sus, daca vreti full tower ieftin si bun (spatios si facut cu cap) va recomand asa ceva: Arena Electronic GmbH - Chieftec - BA-02. Sau asa ceva pt. un medium tower: Arena Electronic GmbH - Chieftec - LBX-02B-B-B. Are marele avantaj ca nu baga aer/praf aiurea in carcasa, si nu muta aerul cald de pe HDD-uri peste tot... De exp. HDD-urile se aseaza invers si aerul circula doar pe lateral, dupa cum se poate vedea in pozele de pe site-ul Chieftec. Ieftin si bun.
    Attached Images Attached Images case_airflow.jpg dsc00001ks8.jpg my_800d_s_airflow.png scenario7b1kc.jpg silverstone_ft01_airflow_di.jpg zalman-gs1000-air-flow-full.jpg

11. #71 SP
    pana la urma am luat asa ceva:
    Recom PowerStation Evo cu panou transparent Carcasa - PC Garage
    am ajuns sa bag cu vreo 1000 ron in plus fata de cat am zis prima data dar, am schimbat TOATE componentele si am modificat unele componente asupra carora ma hotarasem cu unele mult mai performante. acum am si sursa de 700 W sirtec high power.

carcasa cea veche va ramane cu noul ei panou plexi si doar 1 ventilator care baga aer in fata si 2 care scot in spate.
    asta noua are 1 care baga in fata, si 3 care scot in spate si sus. mai e loc de unul jos, in fata sursei.

imi puteti recomanda metode de verificare a temperaturilor fiecarei componente in parte?

Multumesc anticipat!

12. #72 SP
    HIP HIP HOORAAAY! in sfarsit, l-am instalat, doar ca imi mia trebuie 3 adaptoare pentru venturi molex.
    totul a functionat in parametri normali din prima

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4