Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 89

Thread: Windows 8 - Windows 8.1

1. #21 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Revin (cam tarziu) cu mini-review-ul pe care l-am promis mai sus. In primul rand Metro mi se pare o prostie totala, e mult prea simplu... bineinteles ca pe ecranele mici de ARM da bine dar pe PC-uri e o prostie totala si chestia si mai nasoala e ca nu poate fi dezactivat. Probabil va dura ceva pana sa te obisnuiesti cu el, eu cel putin nu il suport si mi-e greu sa ma obisnuiesc si fara Start menu.

Pentru a putea stinge calculatorul trebuie mai intai sa iesi de pe user-ul pe care esti logat, sa inlaturi screensaver-ul (cel cu ceasul) si numai dupa aceea apare butonul cu Shut Down.

Pro:
    + instaleaza singur .NET si toate cele necesare rularii anumitor aplicatii
    + actualizeaza periodic si automat driverele componentelor PC-ului
    + bootloader cu interfata grafica si customizabil
    + noua interfata a explorer-ului (explorer local nu porcaria de IE)
    + Xbox Companion & Xbox Games

Con:
    - Metro UI
    - design simplist
    - shut down putin mai greu accesibil
    - nu exista posibilitatea dezactivarii interfetei Metro
    - noii utilizatori nu se configureaza automat ca si primul creat (mail, weather, etc.)

In concluzie daca va place design-ul simplist si nu va deranjeaza sa va obisnuiti cu ceva nou atunci merita o incercare

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

3. #23 SP
    Junior Member buzucan's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Revin (cam tarziu) cu mini-review-ul pe care l-am promis mai sus. In primul rand Metro mi se pare o prostie totala, e mult prea simplu... bineinteles ca pe ecranele mici de ARM da bine dar pe PC-uri e o prostie totala si chestia si mai nasoala e ca nu poate fi dezactivat. Probabil va dura ceva pana sa te obisnuiesti cu el, eu cel putin nu il suport si mi-e greu sa ma obisnuiesc si fara Start menu.

Pentru a putea stinge calculatorul trebuie mai intai sa iesi de pe user-ul pe care esti logat, sa inlaturi screensaver-ul (cel cu ceasul) si numai dupa aceea apare butonul cu Shut Down.

Pro:
    + instaleaza singur .NET si toate cele necesare rularii anumitor aplicatii
    + actualizeaza periodic si automat driverele componentelor PC-ului
    + bootloader cu interfata grafica si customizabil
    + noua interfata a explorer-ului (explorer local nu porcaria de IE)
    + Xbox Companion & Xbox Games

Con:
    - Metro UI
    - design simplist
    - shut down putin mai greu accesibil
    - nu exista posibilitatea dezactivarii interfetei Metro
    - noii utilizatori nu se configureaza automat ca si primul creat (mail, weather, etc.)

In concluzie daca va place design-ul simplist si nu va deranjeaza sa va obisnuiti cu ceva nou atunci merita o incercare
    Cu cateva programele rezolvi chestiile la interfata metro. Din pacate nu exista inca o activare pentru Windows 8. Si...nu e tocmai ieftin.

4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E singurul windows care nu ma obosesc nici macar sa-l piratez. Ca pret, este chiar ok - 70euro pana in ianuarie - dar consider ca nu merita nici macar atat.

5. #25 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Abia astept sa il incerc. Daca si asta e precum a fost Vista, o sa trec la OS X si adio Microsoft. Vreau ceva stabil.

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar

7. #27 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Windows 8

Well,this sucks.
    In orice caz,mie mi se pare bestiala interfata la Windows 8. E mult peste 7,iar de versiunile anterioare ale sistemului de operare nici nu mai vorbim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Google helps Windows 8 users get Search and Chrome with new video:

9. #29 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

CC pentru subtitrare

10. #30 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    https://windowsupgradeoffer.com/ro-RO
    Am inteles ca unora le-a functionat ca si update peste un windows piratat. Eu aveam win 7 cu licenta si tot nu mi-a mers (am windowsul de mai mult de 2 luni desi am ales Septembrie din lista)

Am ales sa-l iau de aici 30 euro. Cumprai Windows - Microsoft Windows

Eu zic ca merita.

11. #31 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    V-ati instalat careva windows 8 in virtual box pe linux? Is curios cum se comporta ca performante. Vreau windows numai pt. dota 2 pana se pune steam pe picioare si nu prea am chef de instalat windows
    Thanks.

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In cazul in care vreti sa puteti rula "modern apps" in fereastra, aveti aici o solutie (via ModernMix): ModernMix� - Run Modern (Metro) apps in a window on your desktop with ModernMix. Mai jos aveti si un filmulet explicativ:

13. #33 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Eu chiar nu folosesc interfata Metro. Mi-am instalat un Classic Shell si merge brici!

14. #34 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sunt destul de multumit de Windows 8. Nu am avut probleme de freeze sau incompatibilitati si se misca foarte bine. Imi vine sa-l compar cu OS X. Chiar e cu totul altceva fata de 7. Dupa parerea mea chiar nu au dat-o in bara cum au facut cu Vista iar interfata Metro nu e asa rea. Mie imi plac schimbarile pentru ca ma plictisesc repede de orice, deci sunt multumit.

Si nici n-am dat bani pe el ca mi l-au dat la scoala.

15. #35 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    probleme cu conexiunea ppoe de la rds a avut cineva? sa iti blocheze accesul la internet dupa cateva secunde de la logare

16. #36 SP
    Member Mythul's Avatar
    Din punctul meu de vedere chiar e foarte ok Windows 8 !

17. #37 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    probleme cu conexiunea ppoe de la rds a avut cineva? sa iti blocheze accesul la internet dupa cateva secunde de la logare
    Da, eu, dar am rezolvat-o schimband placa de retea.

18. #38 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Da, eu, dar am rezolvat-o schimband placa de retea.
    eu am laptop, astept poate rezolva microsoft problema

19. #39 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma indoiesc sa fie de la OS, ia-ti ultimul driver pentru placa wi-fi. Sau incearca o conexiune de proba prin cablu ca sa depistezi problema.

20. #40 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am patit azi cea mai aiurea chestie din lume. Am deschis calculatorul si mi-a aparut in starmenu o noua chestie de al imprimanta wireless. Am reusit apoi sa printez un document, desi imprimanta nu e conectata la calculator cu nimic, nici nu am instalat nimic pe calculator si nici calculatorul nu are placa de wi-fi.

Cum a reusit sa printeze?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast