Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 89

Thread: Windows 8 - Windows 8.1

1. #21 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Revin (cam tarziu) cu mini-review-ul pe care l-am promis mai sus. In primul rand Metro mi se pare o prostie totala, e mult prea simplu... bineinteles ca pe ecranele mici de ARM da bine dar pe PC-uri e o prostie totala si chestia si mai nasoala e ca nu poate fi dezactivat. Probabil va dura ceva pana sa te obisnuiesti cu el, eu cel putin nu il suport si mi-e greu sa ma obisnuiesc si fara Start menu.

Pentru a putea stinge calculatorul trebuie mai intai sa iesi de pe user-ul pe care esti logat, sa inlaturi screensaver-ul (cel cu ceasul) si numai dupa aceea apare butonul cu Shut Down.

Pro:
    + instaleaza singur .NET si toate cele necesare rularii anumitor aplicatii
    + actualizeaza periodic si automat driverele componentelor PC-ului
    + bootloader cu interfata grafica si customizabil
    + noua interfata a explorer-ului (explorer local nu porcaria de IE)
    + Xbox Companion & Xbox Games

Con:
    - Metro UI
    - design simplist
    - shut down putin mai greu accesibil
    - nu exista posibilitatea dezactivarii interfetei Metro
    - noii utilizatori nu se configureaza automat ca si primul creat (mail, weather, etc.)

In concluzie daca va place design-ul simplist si nu va deranjeaza sa va obisnuiti cu ceva nou atunci merita o incercare

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

3. #23 SP
    Junior Member buzucan's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Revin (cam tarziu) cu mini-review-ul pe care l-am promis mai sus. In primul rand Metro mi se pare o prostie totala, e mult prea simplu... bineinteles ca pe ecranele mici de ARM da bine dar pe PC-uri e o prostie totala si chestia si mai nasoala e ca nu poate fi dezactivat. Probabil va dura ceva pana sa te obisnuiesti cu el, eu cel putin nu il suport si mi-e greu sa ma obisnuiesc si fara Start menu.

Pentru a putea stinge calculatorul trebuie mai intai sa iesi de pe user-ul pe care esti logat, sa inlaturi screensaver-ul (cel cu ceasul) si numai dupa aceea apare butonul cu Shut Down.

Pro:
    + instaleaza singur .NET si toate cele necesare rularii anumitor aplicatii
    + actualizeaza periodic si automat driverele componentelor PC-ului
    + bootloader cu interfata grafica si customizabil
    + noua interfata a explorer-ului (explorer local nu porcaria de IE)
    + Xbox Companion & Xbox Games

Con:
    - Metro UI
    - design simplist
    - shut down putin mai greu accesibil
    - nu exista posibilitatea dezactivarii interfetei Metro
    - noii utilizatori nu se configureaza automat ca si primul creat (mail, weather, etc.)

In concluzie daca va place design-ul simplist si nu va deranjeaza sa va obisnuiti cu ceva nou atunci merita o incercare
    Cu cateva programele rezolvi chestiile la interfata metro. Din pacate nu exista inca o activare pentru Windows 8. Si...nu e tocmai ieftin.

4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E singurul windows care nu ma obosesc nici macar sa-l piratez. Ca pret, este chiar ok - 70euro pana in ianuarie - dar consider ca nu merita nici macar atat.

5. #25 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Abia astept sa il incerc. Daca si asta e precum a fost Vista, o sa trec la OS X si adio Microsoft. Vreau ceva stabil.

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar

7. #27 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Windows 8

Well,this sucks.
    In orice caz,mie mi se pare bestiala interfata la Windows 8. E mult peste 7,iar de versiunile anterioare ale sistemului de operare nici nu mai vorbim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Google helps Windows 8 users get Search and Chrome with new video:

9. #29 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

CC pentru subtitrare

10. #30 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    https://windowsupgradeoffer.com/ro-RO
    Am inteles ca unora le-a functionat ca si update peste un windows piratat. Eu aveam win 7 cu licenta si tot nu mi-a mers (am windowsul de mai mult de 2 luni desi am ales Septembrie din lista)

Am ales sa-l iau de aici 30 euro. Cumprai Windows - Microsoft Windows

Eu zic ca merita.

11. #31 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    V-ati instalat careva windows 8 in virtual box pe linux? Is curios cum se comporta ca performante. Vreau windows numai pt. dota 2 pana se pune steam pe picioare si nu prea am chef de instalat windows
    Thanks.

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In cazul in care vreti sa puteti rula "modern apps" in fereastra, aveti aici o solutie (via ModernMix): ModernMix� - Run Modern (Metro) apps in a window on your desktop with ModernMix. Mai jos aveti si un filmulet explicativ:

13. #33 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Eu chiar nu folosesc interfata Metro. Mi-am instalat un Classic Shell si merge brici!

14. #34 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sunt destul de multumit de Windows 8. Nu am avut probleme de freeze sau incompatibilitati si se misca foarte bine. Imi vine sa-l compar cu OS X. Chiar e cu totul altceva fata de 7. Dupa parerea mea chiar nu au dat-o in bara cum au facut cu Vista iar interfata Metro nu e asa rea. Mie imi plac schimbarile pentru ca ma plictisesc repede de orice, deci sunt multumit.

Si nici n-am dat bani pe el ca mi l-au dat la scoala.

15. #35 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    probleme cu conexiunea ppoe de la rds a avut cineva? sa iti blocheze accesul la internet dupa cateva secunde de la logare

16. #36 SP
    Member Mythul's Avatar
    Din punctul meu de vedere chiar e foarte ok Windows 8 !

17. #37 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    probleme cu conexiunea ppoe de la rds a avut cineva? sa iti blocheze accesul la internet dupa cateva secunde de la logare
    Da, eu, dar am rezolvat-o schimband placa de retea.

18. #38 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Da, eu, dar am rezolvat-o schimband placa de retea.
    eu am laptop, astept poate rezolva microsoft problema

19. #39 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma indoiesc sa fie de la OS, ia-ti ultimul driver pentru placa wi-fi. Sau incearca o conexiune de proba prin cablu ca sa depistezi problema.

20. #40 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am patit azi cea mai aiurea chestie din lume. Am deschis calculatorul si mi-a aparut in starmenu o noua chestie de al imprimanta wireless. Am reusit apoi sa printez un document, desi imprimanta nu e conectata la calculator cu nimic, nici nu am instalat nimic pe calculator si nici calculatorul nu are placa de wi-fi.

Cum a reusit sa printeze?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast