Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 54 of 54

Thread: Plasma vs LCD

1. #41 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Luigi, ti-am lasat un PM.

2. #42 SP
    Member mishu's Avatar
    Am si eu o intrebare:Urmeaza sa-mi iau tv si nu stiu exact de care!Am gasit cateva modele dar nu stiu care este cel mai bun pentru gamig,ori unul din astea trei : Compara?ie produs : TV ?i proiectoare : Prezentare general? : Sony ori asta : Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> Televizoare cu Plasma -> TH-42PY8
    TV-ul va fii folosit numai pentru xbox!!
    Multumesc anticipat!

3. #43 SP
    Junior Member gabi nechita's Avatar
    am observat mai nou ca aproape toate magazinele online specifica la rubrica garantie ca reparatia produsului va fi solutionata la sediul lor(cumparatorul plateste trimisul prin curier iar returul il platesc ei)
    deci in cazul unei plasme de 42 panasonic(de exemplu) cum ramane cu garantia la producator?

nu trebuia de fapt trimis la service-ul panasonicului local(sau sunati sa-l ridice chiar ei-asta daca sant cumva obligati sa ridice obiectele care depasesc o anumita greutate ?)citisem mai demult ca la unii useri li se ridicase obiectul cu probleme de acasa(plus ca la achizitie cei care aduceau plasma o si montau,probau)

nu e cumva o smecherie pe care o fac magazinele online,spunand ca trebuie trimis produsul la ei pt reparatii ?
    pai nici nu cred ca se pricep,sant niste simpli intermediari

sau ei trimit mai departe la service pt reparatii.
    de ce trebuie sa mai ajunga si la ei ?
    inteleg numai in primele 10 zile -apoi ai treaba doar cu sevice-ul local

ma poate lamuri cineva ?
    cei (mai ales cei din provincie)care a-ti cumparat recent o plasma 42 panasonic pv80(dar valabil si pt lcd-uri,alte plasme sau produse),ce scrie pe actul garantiei ,cine asigura reparatiile ?scrie ca trebuie trimis la sediul firmei -magazin online care a vandut produsul sau direct la panasonic ?
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    In alta ordine de idei :

A -Vreau sa cumpar o plasma 42pv80p pt un living (ap bloc,provincie)
    as avea doua variante:

1-De la FLANCO (local) cu reducerea de 15%(duci orice tv vechi) -2550ron

2-Magazine online -cu exceptia a 2-3 magazine mai noi-obscure care au un pret afisat mai mic,in jur de : 2200-2400ron (dar par a fi mai riscante) mai sant cele mai vechi-cunoscute cu pretul plecand de la 2700ron

Cand suni la cele cu pret mic, in general nu au produsul pe stoc-anunt fals (e si asta probabil vreo afacere cu telefoanele) sau nu prezinta siguranta pt produsul pe care ti-l aduc care poate fi unul refuzat de un alt cumpararor inaintea ta.
    Poti sa verifici in meniu service de 0 ore si sa-l trimiti la randul tau inapoi daca are probleme de functionare (dar platind returul perzi avantajul pretului mai mic fata de ceilalti ,plus ca primesti banii inapoi cam intr-o luna)

Deci daca nu vrei riscul pretului mic raman doar magazinele online cu pret de la 2700ron(care au totusi riscul comertului online,produs vazut-probat doar acasa dupa ce platesti coletul si cand daca ai observat ceva probleme nu mai poti recupera banii decat dupa ce trimiti produsul inapoi-alti bani perduti) sau varianta Flanco

varianta FLANCO pare cea mai sigura,verifici produsul in magazin(aici ,in primul rand afisajul orelor de funct) si pretul de 2550ron e mai mic decat varianta 2 "cea mai sigura".
    Apropo,vanzatorii din magazine,cei mai priceputi dintre ei(putini) pot,au cum sa reseteze din meniul de sv contorizarea orelor de funct,ca sa incerce sa vanda o plasma folosita in showroom ca pe una sigilata?
    Asta daca presupunem ca citesc si ei aceste forumuri si sant constienti ca sant si cumparatori care nu pot fi pacaliti usor(stiu ca sant catva useri patiti).
    sau verificarea contorului e f sigura si nu pot face nimic in sensul asta ?ca daca se poate reseta,e cam nasol ?

FLANCO are 37pv80 si 42pv8 la 2300ron si 42pv80 la 2550ro(cu tot cu reducere)
    Eu as fi interesat de 4280p,dar sant sanse ca la magazinul local sa nu gasesc decat primele 2 modele
    Acum o saptamana asa era ,iar 42pv80 nu era in oferta de reducere-acum e ,cel putin in bucuresti.

Daca cei de flanco local nu aduc si 42pv80(oare daca fac comanda ,ar putea sa ceara sa le fie trimis de la un magazin central care are are mai multe pe stoc ?) ce sa aleg in schimb :
    -37pv80(diagonala mai mica)
    -42pv8(contrast mai mic,nuante graduale mai putine,lipsa port sd-mai sant si altele?)
    Plasma va fi folosita in living 2-3m distanta pt 50% tv cablu rcs/rds(probabil in viitor focusat),30%filme dvd-mkv(laptop-dvi),20% ps3

B -Pt dormitor vreau un lcd 32" hd ready ce va fi folosit 50% ps3-mkv(laptop-dvi) si 50%cablu tv rcs-rrds
    -sa se vada ok pe tv
    -100hz
    -sa fie maxim 2000ron
    -sa fie cel putin din 2007
    As fi vrut urmatoarele modele panasonic 32lx70p-100hz(il am in bucuresti) sau samsung 32m86-100hz.
    pretul lor 1500roon -2000ron afisat la unele magazine online,dar se pare ca nu se mai gasesc pe stoc nici la producator.

altceva ,ce sa aleg :
    -32lg6000-2000ron-are 100hz.il prefer (desi modelele 32lg3000-lg5000 inteleg ca au probleme cu iluminarea economica)
    -32 samsung A450-1900ron
    -32 toshiba AV500(sau 505?)-1500ron
    -32 sharp D44-1500ron
    -alte lcd-uri de 32 intre 1500-2000ron

daca nu as cumpara lg-ul ,as opta pt thosiba sau sharp la 1500ron(folosit mai mult pt ps3-mkv nu am pretentii f mari pt tv sd).

cred ca toate lcd-uri noi(2008) de 32" fara 100hz,in jur de 2000ron nu au lucruri in plus fata de cele de 1500ron(2007) cu exceptia 1-2 intrari hdmi in plus si a contrastului dinamic(exagerat) si care e mai mult marketing.
    deci ce ma sfatuiti sa iau : lg6000, lcd-uri de 1500ron sau alte modele pana in 2000ron(si cu argumente in favoarea modelului propus fata de lg sau toshiba,sharp-1500ron)

multumesc pt rabdarea de a-mi fi citit lunga postare si astept niste sfaturi pt ambele probleme-plasma living si lcd dormitor.

4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    gabi nechita: in mod normal shop-urile online nu au nici-o treaba cu service-ul, mai ales la produse de la Panasonic, Sony, etc. Ei iti vor inmana produsul impreuna cu o garantie Panasonic, Sony, etc... nicidecum o garantie de la ei. Practic din momentul in care ai primit produsul de la un shop online, cu ei nu prea mai ai nici-o treaba (decat poate in eventualitatea ca ti-au adus un produs defect din start, sau lovit/zgariat - aici iti recomand neaparat sa tii curierul sau pe cel care iti aduce produsul, atata timp cat il verifici, altfel daca dai de un defect, va aparea o mare problema).

Referitor la plasma, ti-as recomanda un FullHD, insa daca nu permite bugetul, mergi pe un PY85. Diagonala, cu cat mai mare, cu atat mai bine Cat despre LCD, stai departe de LG... si mergi intr-un magazin mai serios, si vezi care iti place mai mult. Ignora contrastul minune sau alte specificatii, alege 2-3 modele care iti plac, si roaga-i sa ti le puna unul langa altul, de preferat conectate la aceeasi sursa. Bafta !

5. #45 SP
    multumesc pt sfaturi

privitor la o plasma pv80p
    1-astia din magazin pot,au cum reseta contorul orelor din meniul de sv ca sa ne pacaleasca incercand sa vanda o plasma de pe raft pe post de una noua ?
    sau nu e posibil acest lucru ?
    2-cum se intra in meniul de sv la o plasma pv 80p ?citisem mai demult pe forum,dar am uitat ?
    stiu ca ar trebui sa caut,da poate totusi ma ajutati.
    3-se poate verifica daca are probleme de sunet-bazait ?
    alte probleme, dupa care ar trebui sa ma uit ?faza cu rodajul am retinut-o

6. #46 SP
    Admin MonkY's Avatar
    1. Au cum sa reseteze cu o telecomanda de service, insa ma indoiesc profund ca detin ei asa ceva.

2. Tii apasat butonul V- de pe TV si apesi "0" de 3 ori pe telecomanda. Atentie, setarile sunt diferite in functie de input. Apesi tasta AV daca vrei sa modifici setarile pentru un anumit input.

3. Doar daca-i dai drumul si e liniste perfecta in jur.

Alte probleme... mare grija sa nu fie zgariat, pentru ca nici draq nu ti-l schimba (vor spune ca ai facut tu asta).

7. #47 SP
    mutumesc frumos,mare boier !
    prompt ca de obicei si de mare ajutor!

deci cu contorul ,pot fi linistit,era cea mai mare grija ca restul se pot verifica pe bune,dar aici insa putea fi cu surprize
    probabil trebuie probate si toate intrarile,sa nu fie vreo mufa bulita.
    v-reprezinta tasta de derulare in jos a programelor,nu-i asa? o fi valabil si la lcd-urile panasonic(am lx70p).o sa incerc sa vad daca i-mi arata cate ore de funct. are.

multumesc

8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    V- acela intr-adevar este pentru programe down/up. Din pacate la LCD nu stiu daca e la fel...

9. #49 SP
    multa lume a intrebat daca e vreo diferenta intre pv80p si pv80pa.
    am vazut pe preturi.ro la descriere produs doar la pv80pa specificarea:PIVOT-NU
    la ce se refera acest lucru ?

10. #50 SP
    Junior Member DRACVLAD's Avatar
    Salut tuturor!Am si eu o intrebare legata de acest produs poate stiti mai multe (SIGUR) despre el. LCD TV Panasonic 32LE8P la Domo.ro, LCD TV Doresc sa il achizitionez alaturi de o consola PS3 si am incercat sa ma documentez putin.De preferat era ceea ce @Monky a recomandat dar momentan..........(mai trebuie sa astept).Am inteles ca LG-urile au ceva pb cu contrastul din ce am citit pe unul din threat-uri(se plangea unul dintre useri de LG).Ce parere aveti despre acest model?
    -80% PS3 -20% Movie.....etc
    Multumesc mult.

11. #51 SP
    Pt alegerea unui lcd pt dormitor:

-in limita de 2000 ron , e un lcd philips mai bun decat Philips 32PFL5403 ? (+15% reducere la Media galaxy-Altex)
    -in limita de 2000 ron , e un lcd sony mai bun decat Sony 32S4000 ? (+10% reducere la Domo)
    -in limita de 2000 ron , e un lcd samsung mai bun decat Samsung 32A450-454 alb ? (+15% reducere la Flanco )

Si daca ele sant cele mai bune modele la fiecare marca in limita de 2000ron,numiti 2 dintre ele care merita cel mai mult pt a fi cumparat(pt a fi folosit in dormitor 50% tv sd , 50% ps3-mkv) si spuneti si de ce credeti asta(sa se descurce cat mai bine sd-hd).

Daca unul e chiar peste toate ,numiti-l !ma intereseaza mai ales ,parerea celor care chiar se pricep,sant atenti la ce discuta mai ales pe forumurile straine cunoscute si pe urma a celor ce detin unul din modele numite dar au probat mai multe modele(ce i-a facut sa aleaga in final acel model in defavoarea altuia)

- sau mai bine un Toshiba 37AV500-AV5005 ? (diagonala mai mare -pret mai mic,probabil mai slab,dar nu cu mult ! )
    - sau un Samsung 32 m86 ? (100hz-model 2007-nu prea se mai gaseste !)
    - sau un Panasonic 32lx70p ? (100hz-model 2007-nu prea se mai gaseste !)

Eu as tinde catre un Philips 32PFL5403 sau Sony 32S4000 ,gresessc? sa iau mai bine unul din modelele 2007 cu 100hz ?

multumesc

12. #52 SP
    scurta(!) istorie :

Am cumparat astazi (pe ultima suta de m a promotiei cu plasmele panasonic) un 42pv8o de la flanco din P Neamt.
    de fapt am platit-o doar,fiindca nu o aveau pe stoc(42pv80 nici nu o avusesera in magazin,iar restul pv-urilor 37pv80-42pv8 se vandusera deja,doar un pv70 motaia obosit pe raft).
    si cand te gandesti ca era plin de ele in Bucuresti
    au telefonat(dupa ce am convins-o pe sefa de magazin ca o sa cumpar un lcd de la concurenta daca nu se agita un pic) in toate orasele din zona;Roman,Bacau,etc...si au gasit la Roman,una sigilata(si una pe raft).

Acum problema,cum aduce plasma de la Roman?
    transportul lor nu avea drum pe acolo(nu am prea inteles eu bine) iar madam i-si facea probleme ;ca nu ar vrea sa o aduca cu fan curierul care-si bate joc de produse,le arunca de-a valma in camion(cica o gramada de pc-uri sau stricat in urma transp facut cu ei)

A rezolvat pana la urma,luni,marti cel tarziu aduce sefu(?) plasma de la Roman cu masina lui.
    ma asigurat inca odata ca e sigilata( a intrebat acolo si a cerut sa i se aduca doar daca e sigur sigilata,i s-a confirmat ca e,eu i-am spus ca pot verifica asta),si a ramas ca atunci cand ajunge la magazin,sa ma sune sa vin sa-i fac proba acolo dupa care ei mi-o aduc acasa.

Cu reducerea de 15% am avut ceva prob,eu vroiam sa aduc un monitor crt stricat,ei spuneau ca doar tv(a sunat la centru,astia de acolo la fel;tot doar tv,nu si monitor,asta e !)
    le-am zis ca Altex,Domo accepta si monitoare,ca cineva (de pe forum)din Arad a dus un monitor si a fost ok,degeaba,tv si gata(de la centru i sa zis ca acolo unde au fost acceptate monitoare,vanzatorii vor plati ei reducerea de 15%)
    a ramas sa le duc luni un tv vechi(am facut rost de la cineva de unul pe lampi stricat-nu stiu de ce-l mai tinea uitat in boxa)

Deci totul e ok,am platit,am factura,duc tv-ul,fac probe la plasma in magazin,o aduc acasa ,o instalez si.....

1-pot sa conectez ps3-ul la ea sa incerc un far cry2 sau rezistance2,filme mkv sau
    sa-i fac rodajul ca la carte si abia dupa aia jocuri,filme ?(in afara de setari luminozitate,contrast,culoare,sharp ce alte setari generale mai pot fi facute? o insiruire a lor se poate ?)
    2-pt rodaj,in afara de setari,trebuie sa rulez un dvd special(unde il gasesc?) sau orice dvd cu un film,sau un(orice) film(material) hd ?
    3-cititorul sd ce capacitate maxima cardului suporta(sdhc?)? ce se poate vedea de pe el(ce formate suporta ?)
    4-suport perete pt plasma ?e musai rabatabil,sau e mai bine fix?
    5-f imp.cand intru in meniu de sv ,vad din prima contoarul orelor sau mai trebuie ceva selectat pe acolo ?

multumesc pt toate sfaturile primite pana acum

13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    1. poti sa incerci cate ceva ca doar nu este atat de sensibil. Vezi sa nu te lasi purtat de val si de calitate insa, si sa-ti dai seama ca a trecut noaptea jucand ceva pe el, fara rodaj. Dupa care o sa te mire ca ai nu stiu ce ammo/health bar in stanga jos pe ProTV

2. eu zic sa incepi rodajul cu un bluray, mkv, orice doresti tu, care sa fie 100% 16:9 (adica fara benzi) si fara subtitrare. De preferat ceva in miscare. Eu de exp. in ultima vreme folosesc Crank BluRay.

3. te rog sa ma crezi ca la ultimele 3 plasme care au avut cititor SD nici macar n-am mai incercat. Softul de citire oricum e de 2 lei, iar PS3-ul sau PC-ul face treaba asta de 100 de ori mai rapid si mai bine

4. Suportul, merge unul fix, de la Vogels. Ai grija cum iti asezi toate cablurile inainte, va fi dificil dupa aceea cu un astfel de suport sa mai umbli in spate. Iar de dat jos magaoaia de fiecare data, e complicat. De fiecare data trebuiesc cel putin 2 oameni.

5. Din cate stiu trebuie sa te duci cateva meniuri "mai incolo" dar nu mai stiu exact unde.

Bafta !

14. #54 SP
    aha ,deci nu e doar de ajuns sa intri in meniu(toata lumea spunea doar atat) mai trebuie sa si navighezi ,selectezi.
    de asta i-mi era frica,sa nu stric ceva ,umbland orbeste.
    daca ar fi in meniu ceva clar ca denumire,ca sa stiu ca acolo trebuie sa intru,ar fi f simplu,dar daca sant doar denumiri necunoscute,am inbulinat-0 !
    stie careva pasii de urmat,odata intrat in meniul de sv,pt a intra unde trebuie si a vedea contoarul ?

in alta ordine de idei,am niste blu ray-uri,o sa le rulez de pe ps3 la setarile de imagine stiute.
    da un dvd special gasesc pe undeva?
    e suficient doar blu-ray ?
    setari mai complicate de facut din meniu,mai sant ?

multumeesc MonkY

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3