Da, mi-am vandut plasma... a venit HX955-ul... si mi s-a parut bizar faptul ca tipii de la livrare se grabeau sa plece. Le-am zis ca la cat costa jucaria, ar trebui sa-si faca timp macar 2 minute sa astepte sa-l testez. N-au vrut (si mai bizar). Le-am zis bine, eu semnez de primire, dar sunt baiat destept si scriu pe foaie ca produsul nu a fost testat. Dupa 10 de minute de chin (sa despachetezi si sa pui pe picior singur un 55" nu e usor), am trecut la ceea ce fac cu orice produs cumparat: fotografiat. Si cand am vazut lovitura, m-a apucat damblaua. Am sunat imediat la ei (domo) si le-am explicat problema, trimis poza ca sa vada ce si cum. Probabil ca acolo se stia deja de problema (poate a fost expus la ei?) pentru ca au zis OK, sa vedem ce alternative sunt. Am asteptat o luna W905A-ul... le-am testat side by side... nu m-a multumit (da, o sa radeti, modelul 2013 mi s-a parut mai slab decat modelul 2012 la image quality, cu tot cu Triluminos-ul lui... si in mare parte datorita faptului ca modelul vechi avea si LED-uri in spate, pe cand modelul nou are doar pe laterale). Dupa care a venit si F8000-ul (nebunie la mine in casa... pt. ca am reusit sa-i conving sa le tin pe toate 3 pentru compare). Sa stai cu 3 55-uri unul langa altul, e crima si pedeapsa. Concluzia a fost clara si am ramas cu F8000-ul (si atentie, nu sunt fan Samsung... doar ca a batut la toate testele).

), insa mi se pare cam scump deocamdata, sper ca pana la anu prin primavara sa se mai ieftineasca, sau sa coboare la pretul asta modelul de 46'

Bookmarks