Da, mi-am vandut plasma... a venit HX955-ul... si mi s-a parut bizar faptul ca tipii de la livrare se grabeau sa plece. Le-am zis ca la cat costa jucaria, ar trebui sa-si faca timp macar 2 minute sa astepte sa-l testez. N-au vrut (si mai bizar). Le-am zis bine, eu semnez de primire, dar sunt baiat destept si scriu pe foaie ca produsul nu a fost testat. Dupa 10 de minute de chin (sa despachetezi si sa pui pe picior singur un 55" nu e usor), am trecut la ceea ce fac cu orice produs cumparat: fotografiat. Si cand am vazut lovitura, m-a apucat damblaua. Am sunat imediat la ei (domo) si le-am explicat problema, trimis poza ca sa vada ce si cum. Probabil ca acolo se stia deja de problema (poate a fost expus la ei?) pentru ca au zis OK, sa vedem ce alternative sunt. Am asteptat o luna W905A-ul... le-am testat side by side... nu m-a multumit (da, o sa radeti, modelul 2013 mi s-a parut mai slab decat modelul 2012 la image quality, cu tot cu Triluminos-ul lui... si in mare parte datorita faptului ca modelul vechi avea si LED-uri in spate, pe cand modelul nou are doar pe laterale). Dupa care a venit si F8000-ul (nebunie la mine in casa... pt. ca am reusit sa-i conving sa le tin pe toate 3 pentru compare). Sa stai cu 3 55-uri unul langa altul, e crima si pedeapsa. Concluzia a fost clara si am ramas cu F8000-ul (si atentie, nu sunt fan Samsung... doar ca a batut la toate testele).
Bookmarks