Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 501 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 319 ... LastLast
Results 4,361 to 4,380 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #4361 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Se mai merita sa iau Expansion Pack-urile la MGS 4? (cele pentru online)

2. #4362 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    prea tare

3. #4363 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mama a aparut alt spammer ... al pechinio ala

4. #4364 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Dragoste la primu spamm...daca din 368 de posts ai unu calumea eu ma spanzur cu cablu de la controller.

5. #4365 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Dragoste la primu spamm...daca din 368 de posts ai unu calumea eu ma spanzur cu cablu de la controller.
    "cu cablu de la controller"lollol...incearca ceva mai rezistent...

6. #4366 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Eu zic sa te apuci de pe-acum...

7. #4367 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Quote Originally Posted by USSJBogdan View Post
    Eu zic sa te apuci de pe-acum...
    buna,buna asta ...

8. #4368 SP
    al pishino , pliz cat of ior leg or samsing

9. #4369 SP
    Waw...ce comeback inteligent,mai stoarce putin din iq sa scoti ceva cat de cat ofensator si sa ma simt jignit.Cred ca va simtiti foarte singuri daca aveti cont pe un forum doar sa postati off topic.Mai cautati 2 3 spammeri poate se aduna iq-ul si reusisti sa puneti mana de la mana sa faceti on topic pe un cont facut la comun.
    Attached Images Attached Images ngbbs441ec8d5845cbcx0.gif

10. #4370 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Hahaha... lasa-l man,vrei sa-l enervezi ?
    Nu stii ca el e b0s$ de b0$s ?

11. #4371 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    SYZYGY, vezi ca si tu ai fost spam-er. Nu sponsorizez spamul, dar zic ca unii ar trebui mai intai sa se uite in oglinda si dupa sa mai si comenteze. Studentule, este cam in aceeasi oala. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau.

12. #4372 SP
    Nu stiam unde era the Spam-O-Meter ... Uite-l ca a aparut ...

13. #4373 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    DJ_Andrei nu prea sunt de acord cu tine. SYZYGY a postat pe multe alte thread-uri in afara Offtopic, iar Studentul a fost om de baza in organizarea campionatului de Fifa pe PS3, deci spammer nu il pot considera. In schimb despre Al Pacino si Cristiano Ronaldo Wannabe nu prea pot spune acelasi lucru.

PS: Si nu ii cunosc personal pe niciunul si nici nu am jucat vreodata cu ei vreun joc, deci punctul meu de vedere e pur obiectiv.

14. #4374 SP
    Ma indoiesc ca mi-a vazut cineva vreodata nicku intins pe o pagina intreaga cu reply in fiecare topic cu un post off topic, sau ca am postat intr-un topic de jocuri ca imi place ciocolata...si tot asa.

15. #4375 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ma indoiesc ca mi-a vazut cineva vreodata nicku intins pe o pagina intreaga cu reply in fiecare topic cu un post off topic, sau ca am postat intr-un topic de jocuri ca imi place ciocolata...si tot asa.
    nick-ul asta nou sau cel vechi (DeadlyGoD) ? fac si eu pe desteptul ca ceilalti

16. #4376 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Probabil ca si eu voi fi catalogat Spammer... ca e la moda... dar eu pe Ovdiu si pe SYZYGY nu iam prea vazut in sectiunea asta... si nici nu am citit multe posturi in spiritul acestui thread

17. #4377 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nick-ul asta nou sau cel vechi (DeadlyGoD) ?
    Cu ambele.Imi place sa cred ca , cat de cat am ajutat cand am putut,dar spammer ....

18. #4378 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Daca si SYZYGY a postat offtopic inseamna sunt majoritatea de aici suntem spammeri.

19. #4379 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Nu le-am luat apararea lui Al Pacino sau lui Cristiano Ronaldo Wannabe lol, SYZYGY o fii postat pe multe alte thread-uri, dar si pe Spambox zic ca a postat destul de mult. Studentul sa zic ca nu a postat foarte mult pe acest thread.

The end Spam for me.

PS-> Dupa mine acest thread ar trebui sters. O-m mai face si noi spam folostor, dar nici chiar asa.

20. #4380 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Nu le-am luat apararea lui Al Pacino sau lui Cristiano Ronaldo Wannabe lol, SYZYGY o fii postat pe multe alte thread-uri, dar si pe Spambox zic ca a postat destul de mult. Studentul sa zic ca nu a postat foarte mult pe acest thread.

The end Spam for me.

PS-> Dupa mine acest thread ar trebui sters. O-m mai face si noi spam folostor, dar nici chiar asa.
    Fi serios...poate tu nu postezi aici dar threadul "La un pahar de vorba" e ca un spambox ptr. tine.Asa ca nu mai judeca tu pe altii ca nu prea esti in masura

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.