trickz vrei ceva sa te inveselesti?
Smile,tomorrow will be worse
L.E: Videonews :: Video :: Mircea Badea demonstreaz? c? este r?u
poate asta te inveseleste
Phew... am revenit si eu cu un spam de calitate. Scuze pentru "disparitia" subita... dar deh, hospital issues. Don't worry, nu scapati asa usor de mine (chiar daca va trebui sa va bantui cu spam-uri)![]()
bleah , am de recuperat o suma mica de bani de la un tip. ce metoda folosesc (a trecut o juma' de an de cand i-am dat!)
Ce sa ii fac?
Bataie , snopit in bataie , urinat pe usa de la apartamentul lui , dat foc la interfonul scarii lui , rupt dintii?
Mai dati-mi niste idei![]()
Te duci frumos la el, ii amintesti, ii spui ca ai nevoie de banii aia acum si il rogi frumos sa ii dea. Daca zice nu, il lasi 2 zile si incepi iar, mai insistent, de data asta. Simplu![]()
Am fost , am facut asta , tot nu a mers...
Eu nu prea vorbesc cu el , nici pe Ym.
I-am mai reamintit de bani ultima oara prin ianuarie - acum suntem in feb.
Am si eu o intrebare : Ce tip de rami foloseste un laptop TOSHIBA Satelitte L30vreau sa-mi cumpar ramii de pe Amazon si nu stiu ce sa aleg.
Multumesc!
20 ron
o suma mica , a avut nevoie de ei pentru o "amenda" ce s-a dovedit a fii defapt o excursie la munte...
si aseara mi-a lasat mesaj pe mess ca "ba sa nu te mai astepti la bani aia pentru ce ai zis zilele trecute" .
eu nu am mai vorbit cu el din ianuarie...si imi baga tampeni dastea , nu face parte din grupul meu de prieteni are un anturaj "de cartier" sa zicem asa...
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks