Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 271 of 501 FirstFirst ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 321 371 ... LastLast
Results 5,401 to 5,420 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #5401 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    what the hell ? chiar ii pagina de wikipedia care nu a fost verificata sau ii numa fake ?) in orice caz ii nostima

2. #5402 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Aici e tot ce a modificat: User contributions for 64.180.77.191 - Wikipedia, the free encyclopedia
    (NINTENDO helping to hide "long range" mind reader technology, and murder and torture of children, with satalite sound weapons, that get used for ADVERTISING.)
    (Activision aiding/hiding TERRORISM and SIGNALS War on CHILDREN with NATAL)
    lol

3. #5403 SP
    neatza toata lumea . Aseara am stat pana la 2 sa ma uit pe discovery la Ultimate Survival . In mod normal m-as fi culcat ca eram foarte obosit , da episodu de aseara era despre Transylvania . DEci a fost si Bear Grylls in Romanica unde s-a distrat de minune : a mancat niste melci (cruzi bine-nteles) , resturi nedigerate de urs , era sa pice de pe o stanca . O da , nice Romanian wild life fun

4. #5404 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am vazut episodul de 3 ori .
    Eu am stat sa ma uit la Known Universe !

5. #5405 SP
    is the man! trickz's Avatar
    spam spam spam troll buhahha mi-e lene sa scriu ceva logic am mintit muhahaha mi-e foame BAAAAAA pizza taim nao!

6. #5406 SP
    Member Execitor's Avatar
    una pizza di napoli servita la dl trickzzzzzzzzzz

7. #5407 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    spam spam spam troll buhahha mi-e lene sa scriu ceva logic am mintit muhahaha mi-e foame BAAAAAA pizza taim nao!
    eugenii Dobrogea .

8. #5408 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    va merge psn ul?

9. #5409 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Catelul violeaza gaina

ooh, doamne !!

10. #5410 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Am wireless la mama dracu' in Busteni, de ce nu mi-am luat eu PS3 sau un laptop macar nu stiu lol

11. #5411 SP
    Banned Mario's Avatar

12. #5412 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ta-dam! - io-ș seful lor! lol

Fac ei 157.xxx de milioane de puncte. NA! 163.xxx de milioane - you japanese freaks
    Attached Images Attached Images img_1375.jpg

13. #5413 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Master of Mushihime-sama ****ri 1.5

14. #5414 SP
    Senior Member tray's Avatar
    eu nu inteleg la jocul asta cum te feresti de bilele alea mov care practic umplu tot ecranul

15. #5415 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    eu nu inteleg la jocul asta cum te feresti de bilele alea mov care practic umplu tot ecranul
    ...așa-s toate jocurile astea maniace

Practic există o versiune a jocului (cea din titlu) care trebuie �nvățată - �nveți bullets pattern-ul(și le eviți cu ușurință). Apoi treci la celelalte versiuni și moduri care variază de fiecare dată.De exemplu: Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) are

Ver 1.5
    1. Arcade (original)
    2. X360 (version)
    Arrange
    1. Arrange (2 �n 1) - aici defapt controlezi ambele personaje de la un singur controller (nu trebuie să joci de la două ) - Opțiunea 2P este special blocată.
    2. Novice (de ce-i zice așa...habar n-am că e destul de grea)
    Black Label (DLC)
    1. Black Label Arcade (versiunea �mbunătățită)
    2. Black Label X360 (puțin schimbat pattern-ul)
    Ver 1.0.1 (asta din păcate e imposibil de jucat) - deoarece...au fost tipărite doar c�teva cartonașe cu cod. Ea există pe disc...dar e blocată (ce mă disperă pe mine fazele astea).

S-a v�ndut zilele trecute un cod cu 25$ dar am aflat prea t�rziu...

No și așa cum fiecare mod are c�te-o versiune...așa și evrsiunea are cate-o dificultate:

1. Original
    2. Maniac
    3. Ultra
    4. God
    ...fiecare din astea are sistem de punctaj diferit (�n funcție de ce vrei să faci).

Mai există un mod de joc (Death Label) dar din păcate Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) nu-l are �ncorporat.

Death Label este Boss Rush (�nainte de a �ncepe fiecare rundă...ai totul la maxim...și deja aici intră �n joc timpul).

Cam ăsta e sistemul la jocurile astea, pe scurt.

Și acuma (l-am postat �n urmă cu două pagini) o mică demonstrație (am dato-n bară p�nă la urmă c-am murit aiurea). Am jucat pe SD ca să pot �nregistra și-mi fugeau ochii aiurea pe ecran că se vedea...spălăcit...și nuami mă chinueam.

Ăsta e...Arrange (2 �n 1) - ce-am zis mai sus - controlezi ambele personaje de la un singur controller. E modul meu preferat.

Apoi ăsta e un Death Label la jocul DoDonPachi Dai Ou Jou

Și ăsta e un novice gameplay la jocul Espgaluda II [Black Label]

Vizionare plăcută

*p.s.

De s-ar vedea vedea așa c-an ultimul clip c�nd mă joc pentru �nregistrare...altă viață! Plus ochii sunt mai relaxați nu chinuiți - dar de unde echipament HD de �nregistrare ...

16. #5416 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

17. #5417 SP
    i mortal jack " i'm gonna have to burn my other 50-50 . let's do it " ) pure genius

18. #5418 SP
    Gaming addict kills mother then plays Counter-Strike - Multiformat - AllAboutTheGames.co.uk - Stabbed her 17 times

...poftim?

Am prins din �nt�mplare o discuție pe mIRC de pe canalul #shmups (cea mai mare comunitate de jocuri maniac shooters ...ever).

E destul de nouă știrea...

http://www.adevarul.ro/actualitate/e...190181552.html
    Attached Images Attached Images da.jpg

19. #5419 SP
    Banned Mario's Avatar
    Cum s-a intamplat si atuncea cu filmul Avatar.Eu sunt sigur ca mama lui se comporta urat cu el si isi batea joc de el si de jocul lui.Astia nu inteleg ca e vorba de educatie?Sa-i fi aratat putina afectiune,si citez:"Dar �mi amintesc de faptul că discutam despre absenţe cu părinţii săi, care erau şi ei ocupaţi cu serviciul, iar băiatul nu reacţiona deloc la �ngrijorările noastre." pai normal ca parintii,eu cred,ca veneau acasa si nici macar nu-l bagau in seama ,ba mai mult credca si radeau de el.

20. #5420 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Cum s-a intamplat si atuncea cu filmul Avatar.Eu sunt sigur ca mama lui se comporta urat cu el si isi batea joc de el si de jocul lui.Astia nu inteleg ca e vorba de educatie?Sa-i fi aratat putina afectiune,si citez:"Dar �mi amintesc de faptul că discutam despre absenţe cu părinţii săi, care erau şi ei ocupaţi cu serviciul, iar băiatul nu reacţiona deloc la �ngrijorările noastre." pai normal ca parintii,eu cred,ca veneau acasa si nici macar nu-l bagau in seama ,ba mai mult credca si radeau de el.
    sa iti faca parintii ce ti-or face mama e tot mama,stai sa faci 18 ani si pleci daca nu iti covine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.