booooored
"Eram in discoteca…dansam..Si ghici cine vine langa mine?… (Gutza frate) Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect … si-mi vine-n cap numele lui… Linguraru …il caut prin Recycle Bin…ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate… Ce fac.. Soptesc ” Bai ce-ar merge o manea acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu…latram amandoi … imi ia banii….Ne imprietenim si pe Facebook.."
Primit pe Y!Mail .
O discutie profesioanala intre doi savanti
Gigi Becali: L-am ofertat, recunosc. Eu nu s�nt duşmănos, mai ales cu el, a fost alături de mine. Dar eu din ceea ce văd acum, tu ori ai o răutate patologică, ori eşti bolnav. Ca să spui că atunci c�nd voi pleca, depui CV... eu nu plec 2.000 de ani! Steaua nu e Steaua mea! Nu e frumos, vezi-ţi de treaba ta, nu-l mai critica pe Argăseală. Tu vrei să inciţi suporterii, exact asta faci.
Mihai Stoica: Tu ai zis cu gura ta că eu le-am dat bilete! Eu �i pun să te �njure? Te-au �njurat zeci de mii! Cum poţi să zici aşa ceva. Nu e nimic adevărat. Vezi-ţi de treaba ta!
Gigi Becali: Eşti prea obraznic, o cauţi cu lum�narea. Ca tine nu e nimeni �n fotbalul rom�nesc. Te măn�ncă pielea! Mie nu-mi place să fac scandal.
Mihai Stoica: Linişteşte-te, ce faci, chemi bodyguarzii? Lasă-mă �n pace, nu vreau să vin la Steaua! Nu mă enerva, că poate mă apuc eu să spun mai multe.
Gigi Becali: Mintea ta bolnavă şi perversă scoate cuvintele astea.
Mihai Stoica: N-am păscut oile �mpreună, nu-mi zice mie d-astea! Mie nu-mie frică de nimeni, �mi văd de treaba mea. N-o să mă �ndoi niciodată �n faţa ta.
Gigi Becali: Tu vei fi nimeni toată viaţa ta!
Mihai Stoica: Mai bine s�nt eu nimeni, dacă tu eşti cineva!
Gigi Becali: Degeaba zici tu că eşti orgolios, tu tot nimeni eşti! Du-te dra*u' de zdreanţa naibii, că poate vin acolo �n emisiune! Nu mai vorbi tu peste mine! Jigodie!
Mihai Stoica: "Uşor, Jackie Chan, uşor! Ia un calmant şi revino-ţi, nu eşti la st�nă aici!
Gigi Becali: "Eşti un fraier, asta eşti"
Mihai Stoica: "Bă nesimţitule, tu n-ai şcoală c�tă vacanţă am avut eu"
Gigi Becali: "Mimi Stoica, uşor, Mimi Stoica"
Mihai Stoica: "Eşti un cioban opărit, taci dra*u' din gură!"
Gigi Becali: "Bă, bine �ţi zicea Piţurcă atunci c�nd spunea că eşti Miţa biciclista! Eşti o piticanie, o jigodie şi o zdreanţă"
Mihai Stoica: "Bă oierule, te-ai �ndrăgostit de toate oile pe care le scoteai la păscut. Te-au fermecat ochii şi freza lor"
MaxConsole - Microsoft ignoring Romanian gamers, not just Polish
ps:chiar daca scrie in colt by tray,nu eu am redactat stirea asta ,am dat doar un simplu comment pe forum cu linkul petitiei.Nu stiu cine a scris stirea dar este scrisa in baza postului meu.
Nu sunt atat de documentat sa stiu daca a avut sau nu caseta cu sex, dar baiatul acela este Tudor Chirila si nu vad ce treaba are ce zici tu cu ce zice el. Dar ai dreptate - s-a gasit el sa vorbeasca pentru tine. Macar este frumos - "cat de cat".
Generatia asta PRO este criminala si sufar in maine cand vad ce oameni ne inconjoara.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks