Defapt ai uitat doua: FF 7 before the Crysis ->FF crisis core->FF 7->FF Advent Children->FF7 Dirge of Cerberus.
FF7 a fost epic grafica cam outdated but who gives a f... cel mai complex plot, superb story wise, pana in ziua de azi in cea ce priveste astea 2 jocuri nu am mai intalnit nimic aproapiat cu exceptia Xenogears, l-am terminat de cateva ori.
PS: Tifa is hot.
P.S. II:
Maddie and David is great:

: FF 7 before the Crysis ->FF crisis core->FF 7->FF Advent Children->FF7 Dirge of Cerberus.
.
..inca ) . Speram sa nu observati :"> . Cat despre FF 7 before crisis de ala stiam da nu eram sigur daca sa il pun sau nu
(a aparut doar in Japonia si era joc pe telefon ) .
. Poveste extrem de complexa si interesanta , privelisti minunate , soundtrack divin (cele mai bune soundtrackuri auzite in viata mea ) , personaje la care o sa ajungi sa tii foarte mult (Zack , Cloud , Tidus ,Baltiere , Sepiroth etc) aaaand don`t forget the chicks
: Tifa , Aerith , Yuna , Ashe , Fran , Lighting and many many more . Jocurile din seria Final Fantasy sunt niste capodopere ale gaming-ului daca ma intrebi pe mine . Inainte eram "disperat" dupa seria Gothic si God of War . Now it`s Final Fantasy
si ma indoiesc ca o sa imi placa alta seria mai mult decat cea a baietilor de la Square Enix
)
. Iar melodiile au fost superbe (doar au fost compuse de Nobue Uematsu nu ? ) . To zanarkand si A fleeting dream is melodiile mele preferate din X , desi toate is geniale
) . Cred ca o sa incep cu cel mai nou (FF 13 ) apoi cele de ps2 ca sa le mai termin o data si apoi crema
.

Bookmarks