Mersi,dar sa stii ca nu merge,tocmai ce am incercat.
esti sigur ? Eu cand a inceput beta-ul lui SC 2 mi-am facut un nou cont de battle.net si am instalat WOW trial si am putut sa bag key-ul de SC2 . Daca vrei neaparat sa joci SC2 iti dau contul meu,ca oricum nu ma mai joc .
Da sunt sigur,tocmai ce am incercat,cum am spus si mai sus si imi spune acelasi lucru.Ca am nevoie de un joc full inregistrat la ei.
Whops ! Am intrat direct in SpamBox, nu mai m-am uitat ce e prin Offtopic.
Pff, abia astept E3 Expo: June 15-17 2010 , inca 24 zile.![]()
Ce frumos era daca si ajungeam acolo,nu doar vedeam evenimentul pe net....poate la anu'(As vrea eu ) .
L-au pus ca banner pe Google
Everyone intrati pe Google si enjoy! hahaha best logo ever made! and you can play it! rofl
Știe cineva cum aș putea salva jocul pe PC? M-ar ajuta ENORM la lucrarea mea de dizertație despre In-game advertising.
Mulțumesc!
Am luat codul sursă al paginii dar văd că nu ia și jocul , jocul nu este �n codul sursă de la Google , cred că este băgat prin o extensie.
LE : Uite jocul cum este făcut și codul prin care este introdus , mă tem că nu știu să �l fac să meargă , poate ai vreun prieten mai priceput , pot sa �ți dau tot ce am luat p�nă acum și poate le dă cineva de cap.
Codul de mai jos este strict pentru background.
[html]background-image: url(http://www.google.ro/logos/pacman10-hp-sprite.png);
background-position: -322px -2px;
background-repeat: no-repeat;
inline stylesheet
#pcm-p, #pcm-cc
height: 136px;
left: 45px;
overflow: hidden;
width: 464px;
z-index: 99;
inline stylesheet
#pcm-c *
overflow: hidden;
position: absolute;
user agent stylesheet
div
display: block;[/html]
Back. Thanks. Lasă că mă uit later today, dacă rezolv bine dacă nu...am folosit o alternativă
Am folosit Screen-Movie-Studio-2.5.2 (excelent progrămelul) și m-am �nregistrat cum am jucat 4 perfect rounds. Am pus �nregistrările la anexe video și gata
...hahaha, la fix a picat google pacman![]()
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks