Era logic sa nu castige Romania... Cum sa castige o tara asa mica si inutila? Sunt interese, domne... Clar nu e concurs unde rezultatele sunt pe bune![]()
Era logic sa nu castige Romania... Cum sa castige o tara asa mica si inutila? Sunt interese, domne... Clar nu e concurs unde rezultatele sunt pe bune![]()
Calitatea eurovision-ului acesta mi se pare considerabil inferioara celui de anul trecut... germania nu avea ce cauta pe locu 1 nici piesa noastra nu mi se pare cine stie dar nici celelalte nu par cine stie ce... total aiurea clasamentul si eurovision-ul acesta sper ca nu este un semn ca si asta se strica...
PS: mai degraba cred ca am castigat deoarece suntem imprastiati prin toate zonele decat pe merit...
Ce super o fost anu trecut:
de parca nu era deja stricat
apropo de rybak:
nu ti se pare ca seama? mai baga putina viteza in melodia lui vitas si pac!: there you go.
Intradevar, cat de frumoasa a fost melodia de anu trecut si cum a fost cea de acuma a Germaniei. Melodia Germaniei nu e o melodie urata, insa nu este o melodie de Eurovision, in nici un caz. Anul acesta s-a vazut clar ca Eurovizion-ul e doar un joc de politica care sta la baza intereselor ''marilor puteri''. In 2009, in opinia mea, Eurovizion-ul a fost castigat pe merit![]()
P.S: Strike mi s-a facut pielea gainii cand am ascultat din nou melodia Norvegiei. Bestial
Thx.
S-a dus blocul optic la PS3 joi exact cand am bagat Red Dead Redemption in el.L-am dus la reparat si saptamana viitoare (miercuri-joi) hop dinou pe consola
![]()
"Hai negru ! Hai negru !"
Sex in urale - PeTeava.ro
Bac la engleza maine...
Proba de "Listening" mi se pare cea mai nesuferita...daca aud o voce de engluz sclifosit , dau cu aparatul de pamant!
Jolly good show dear boy!...Bloody english accents...
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks