^I know your pain, in CJ in zona Garii deabea acuma sa innorat putindar numa nu vrea sa ploaie.
^I know your pain, in CJ in zona Garii deabea acuma sa innorat putindar numa nu vrea sa ploaie.
Am gasit pe un site de imobiliare un anunt iar la specificatii scrie :
Are cineva idee ce inseamna?Apartamentul se vinde cu uzufruct viager pe o camera cu acces la baie si bucatarie.![]()
Uzufruct viager , Drept Civil
Nu vreau sa o spun.. dar google are tot ce nu ai retinut de la orele de economie/ antreprenoriala.
Mai pe romaneste, doar ai dreptul sa il folosesti, nu este al tau. Probabil ai x camere intr'o casa pe stil vechi, cu toaleta si bucataria la comun.
Doamne ce cald...mai dau 2 3 clickuri de maus...mai dam si cu stergatoarele pe frunte.
Ii multumesc foarte frumos moderatorului care mi-a sters postul de pe thread-ul cu "Ce ne-am cumparat astazi !" !Macar daca mi-ar fii explicat decent pe PM si de ce ?! Din punctul meu de vedere, postul era cu totul in conformitate cu tema thread-ului !
Este cineva interesat de un schimb cu Army of Two The 40th Day pe Halo 3 ODST?
Stiu ca nu este nevoie sa pun aici mai ales ca am si topic legat de acest lucru , dar banuiesc ca aici se uita mai multa lume.
Daca este cineva interesat , PM me!
Da frate asta incerc sa fac .. ma chinui de ceva timp >.> daca aveam bani si maine luam dar asa trebuie sa astept cel putin pana luna viitoare /facepalm
Bookmarks