^I know your pain, in CJ in zona Garii deabea acuma sa innorat putin :( dar numa nu vrea sa ploaie.
Printable View
^I know your pain, in CJ in zona Garii deabea acuma sa innorat putin :( dar numa nu vrea sa ploaie.
Inseamna ca acum e cu totul alt joc xD
Am pus la downloadat varianta EU acum...
Sper sa ne vedem in joc! ;;)
Am gasit pe un site de imobiliare un anunt iar la specificatii scrie :
Are cineva idee ce inseamna?:)Quote:
Apartamentul se vinde cu uzufruct viager pe o camera cu acces la baie si bucatarie.
Uzufruct viager , Drept Civil
Nu vreau sa o spun.. dar google are tot ce nu ai retinut de la orele de economie/ antreprenoriala.
Mai pe romaneste, doar ai dreptul sa il folosesti, nu este al tau. Probabil ai x camere intr'o casa pe stil vechi, cu toaleta si bucataria la comun.
Doamne ce cald...mai dau 2 3 clickuri de maus...mai dam si cu stergatoarele pe frunte.
acum e mai bine , pe langa tastatura am 8 sticle de dorna :))
Ii multumesc foarte frumos moderatorului care mi-a sters postul de pe thread-ul cu "Ce ne-am cumparat astazi !" !8-| Macar daca mi-ar fii explicat decent pe PM si de ce ?! Din punctul meu de vedere, postul era cu totul in conformitate cu tema thread-ului !
Este cineva interesat de un schimb cu Army of Two The 40th Day pe Halo 3 ODST?
Stiu ca nu este nevoie sa pun aici mai ales ca am si topic legat de acest lucru , dar banuiesc ca aici se uita mai multa lume.
Daca este cineva interesat , PM me!
Da frate asta incerc sa fac .. ma chinui de ceva timp >.> daca aveam bani si maine luam dar asa trebuie sa astept cel putin pana luna viitoare /facepalm
http://www.youtube.com/watch?v=40NwV...f3b2d1fdb0fa1a
:)) O clasa a 5-a de la scoala mea...... OMG ce #@!%&$.