Am ras bine cand am gasit astea pe kotaku (Link: The Video Gamer's Eternal Struggle Summed Up In One Photo - Video games and sex - Kotaku).
![]()
Am ras bine cand am gasit astea pe kotaku (Link: The Video Gamer's Eternal Struggle Summed Up In One Photo - Video games and sex - Kotaku).
![]()
^Am gasit cu tot cu link-uri si nu m-am mai "obosit" sa le downloadez dupa care sa le reuploadezplus si asa mi haotic folder-ul cu imagini
.
***&*@%&*%&@*%& de pensionari ,nu mai ai loc de ei si dupa se mai si plang ca nu au bani.
Poate aud pe vreunu cu "numa' la noi se poate intampla asa ceva" ca fac spume.
Ia si la francezi "civilizatie". Asta se intampla in lumea capitalista, indiferent de cultura sau nivel de evolutie economica. M-am saturat de aia care se considera speciali pentru ca traiesc intr-o astfel de Romanie si se uita cu dor si jale catre vest.
LiveLeak.com - Girls go mad at store opening
Sau cautati niste stiri/video-uri despre Black Friday in US. In fiecare an moare cel putin cate un om.
^Ceasescu nu trebuia impuscat pentru faptu ca asa au scapat multi ticalosi si papusari din spatele scenei, dar cu el nu ne era mai bine si pe tine te durea cel mai rau acuma te jucai pe Atari nu pe Xbox360.
Asta-vara cand am fost in Franta toate magazinele de haine erau goale si peste tot erau ba un pantof, ba o haina, ba o camasa, ba niste chiloti (lol) sandale etc
Bine ca nu fusesem cu o zi inainte ca eram mort
Bine aveau si motiv pentru ca erau reduceri de pana la 90% aproape gratis
![]()
Povesti intr-adevar. Cu compostatul in varful puterii, romanii si-ar fi scos propria consola pana acum![]()
Bookmarks