Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 501 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 232 272 322 ... LastLast
Results 4,421 to 4,440 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #4421 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Christien, scuza-ma, dar te cunosc de undeva ? Vezi ca si eu si trickz iti dam lectii la gaming. Nu zic ca m-ai jignit cu ceva, dar eu zic sa stai in banca ta. Pana la urma tu de unde ai mai aparut ? Nu mi-o lua in nume de rau.
    Iti dai seama totusi ca asta e un forum...public,ironic e ca postezi in nabadai aici dar totusi acuzi ca cei care posteaza aici sunt spammeri.Ironie we meet again,lasa oamenii sa se bucure de forum public si nu te mai lua in gura cu toti.

2. #4422 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Christien, scuza-ma, dar te cunosc de undeva ? Vezi ca si eu si trickz iti dam lectii la gaming. Nu zic ca m-ai jignit cu ceva, dar eu zic sa stai in banca ta. Pana la urma tu de unde ai mai aparut ? Nu mi-o lua in nume de rau.
    1. Nu , nu ma cunosti intr-adevar .
    2. Trickz sunt sigur ca da , tu .. ma abtin . Totusi , nu inteleg de ce il bagi pe Trickz aici .
    3. Nu am o banca a mea .
    4. Am aparut prin efectul de combinare a unuia dintre cei mai sprinteni spermatozoizi cu un ovul .
    5. Nu ti-o iau in nume de rau . Acum nici tu sa nu mi-o iei in nume de rau .

3. #4423 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce cearta lol ma duc sa iau o punga de popcorn.Sa nu continuati fara mine lol

4. #4424 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Baieti pune-ti capat razboiul asta deosebit de stupid,ca vad ca vad ca se formeaza aliante pe aiciNu suntem pe vremea lu Stalin si Hitler...
    Tineti minte: cel mai destept cedeaza

5. #4425 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Baieti pune-ti capat razboiul asta deosebit de stupid,ca vad ca vad ca se formeaza aliante pe aiciNu suntem pe vremea lu Stalin si Hitler...
    Tineti minte: cel mai destept cedeaza

Si atunci lumea va fi condusa de prosti..

6. #4426 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Stai stai ... o zi nu intru pe threadul asta si ce pierd? Certuri .. cu trickz la mijloc Ba nebunule...

Am aceelasi avatar de aproape 1 an jumate ... i`m proud

7. #4427 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Un nou spammer ...este in aria Bazar deci se iarta...
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

8. #4428 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cine s-a gasit sa vorbeasca de spammeri.

9. #4429 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Cine s-a gasit sa vorbeasca de spammeri.
    Cum si eu am fost luat in batjocura , tot din aria Bazar am voie si eu la randul meu sa atentionez pe cineva...mi se pare drept

10. #4430 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    poti sa faci spam pe propriul tau thread?

11. #4431 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    News: Call Of Duty 7 release date - November - ComputerAndVideoGames.com Poate posteaza si la noi pe site vreun editor aceasta stire ..
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...aza-noiembrie/

12. #4432 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Imi retrag cuvintele ! ..oboseala si-a spus cuvintele.

13. #4433 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Ce-ai ma octav , esti nebun ??? DJ-Andrei a fost la intalnire fraiere !!!!! Nu mai comenta , ca poate te trezesti cu vreo doua damigene de visinata peste ochi ... Puberus Nevroticus
    mea culpa....nu stiam ca andrei conduce clanul "Visinata"

14. #4434 SP

cat de tare poate sa fie coloana sonora la acest filmulet Charlie bit me !

15. #4435 SP
    Banned Mario's Avatar
    Presedinte EA John Riticello spune ca nu va fi surprins daca se vor lansa doar 30 de jocuri in 2010 decat 40 planificate pentru acest an.„Un număr de 30 de titluri nu m-ar mira de loc”, a declarat Riccitiello la Reuters Media Summit.Şeful EA nu a fost acolo doar pentru a admite că �n această perioadă compania a scăzut, ci şi pentru a sublinia inportanţa distribuţiei digitale �n viitor.EA a făcut deja mai mulţi paşi �n această direcţie. Primele sale DLC-uri au fost criticate pentru că �ncurajau oamenii să cheltuiască bani pentru a trişa �n jocuri ca Need For Speed.
    Si asta a fost ariticolul original: EA va face doar 30 de jocuri �n 2010 | REALITATEA .NET
    Am luat ban din cauza asta ,cica am dat copy-paste.Voua vi se pare ca am dat copy-paste?

16. #4436 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by octav View Post
    mea culpa....nu stiam ca andrei conduce clanul "Visinata"
    clanul visinata lollollol

17. #4437 SP
    Member octav's Avatar
    cu Andrei Visinata in prim-plan

18. #4438 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Dupa ce ca posteaza in prostie nici nu are bani de xbox http://www.consolegames.ro/forum/f41...ro/#post252083 .

Quote Originally Posted by Al_Pachino View Post
    700 ron si platesc eu taxa de transport

---------- Post added 10-01-2010 at 10:35 AM ----------

Deci facem afacerea ?
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    xbox-ul e rezervat pentru un user de pe alt forum

P.S:al_pachino ma intreaba daca facem afacerea dar el nici macar nu are banii de xbox...mai multa seriozitate altadata va rog
    Lasa-ne ca ne-ai plictisit!

19. #4439 SP
    Banned Mario's Avatar
    Am tinut sa fac acest topic dupa faptul ca am fost suspendat de pe PSN fara nici un email sau orice alta informatie privind acest aspect. Dupa aproape 5-6 mail-uri trimise catre SCEA, pentru ca, contul caruia s-a datorat "banul", era cel de US. Raspunsul pe care l-am primit nu era in nici un caz pe masura asteptarilor mele, cei de la Sony comunicandu-mi faptul ca au facut schimbari in ceea ce priveste sistemul de securitate al cardurilor de credit, iar una dintre schimbari este faptul ca adresa folosita la cont, trebuie sa fie similara cu cea de pe cardul de credit, iar daca nu va fi suspendat contul, va fi suspendat sistemul PS3 sau ambele.

Concluzie: daca doreati sa folositi un card de credit romanesc pe PSN US, nu o faceti. In primul email primit de la ei mi s-a comunicat faptul ca orice cont facut pe PSN US, trebuie sa aibe o adresa valida (mailing address, inclusiv zip, din US), iar faptul ca pentru a putea folosi cardul trebuie pusa adresa de romania, va rezulta cu suspendarea contului/PS3-ului.
    Am luat de pe alt site ,nu vreau sa fac news ca vad ca lui Greyhound nu ii plac newsurile mele,ca-s plagiate.Domne am ajuns sa copiem newsuri parca-s presedinte Sony sa stiu ce si cum,credca dupa Grey aicea ar trebui sa fim toti patroni la anumite firme sa postam news.

20. #4440 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu cred ca sony merge pe divizia "hai banam unu ca sa speriem restu" si nici nu cred ca baneaza un cont ca le aduce lor bani in buzunar, aia nici decum nu este o stire...ci mai degraba postul unui omulet nepriceput.

Chiar daca nu e locu' potrivit pentru o asemenea intrebare retorica....la ce doamne iarta-ma dati add pe PSN daca voi intrati din an in paste.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.